FIV 289

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Doamne ce veste mare, CYC draga mea, felicitari din toata inima. Acum vreau sa-ti spun ceva, fara sa te superi, acorda-ti un ragaz de 9 luni si stai mai mult pe acasa, odihneste-te si dupa ce aduci bebe acasa poti sa-ti reincepi plimbarile. Sper din suflet sa fie o sarcina linistita, tu o fericita si totul ok pana la final. Te si astept numai vesti bune.

Ptr. ca au inceput vestile bune eu pregatesc ptr. Bruni si Daniela si toate celelalte fete care au inceput sau urmeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Many si pentru tine nu uita ca te asteapta omuletii de zapada,hai curaj,tu stii ca tu reusesti cu embrionii congelati
haideti fetelor ca se poate
o zi buna,pa,pa

daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta7 spune:

Draga mea CYC!!!Ma bucur din suflet pentru tine!!! Sarcina usoara si bb sanatos sa-ti dea Dumnezeu!!! Meriti din plin aceasta fericire!!! Unde ai facut FIV-ul? Tot la Giuly cu profu si Baluta? Iarta-ma dar am lipsit vreo doua saptamani, dar o sa recuperez.

Pup toate fetele cu mult drag.

Despre mine, nimic nou deocamdata. Am fost intr-un concediu de vis, ne-am simtit extraordinar, iar pe mai departe nu stiu ce o sa facem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

cyc bravo fata draga ! ma bucur enorm pt tine!
o veste asa buna de dimineata nu poate decat sa mi faca ziua frumoasa!
felicitari din suflet!! ai facut fiv uri multe dar uite ca la final s a meritat! bucura te la maxim de reusita si ai grija de burtica!
fetelor sunteti tare frumoase!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta7 spune:

Ia sa vad daca am reusit cu poza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

CYC-ule, bravo din tot sufletul, zilele trecute cand am citit de testul de urina, am vrut sa-ti scriu, dar nu eram in pasa buna si am zis, stai sa-mi gasesc bine cuvintele, azi ce sa vad, asteptam sa ne scrii rezultatul de la tesc, ca spusesi tu ca la intoarcere il faci BRAVO!!!!!
Acum sa ai sarcina uroara, bebe sanatops si la termen, tu linistita. papa bun, asculta Motzart ( e fantastic pentru bebe) si ai grija de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

CYC FELICITARI IUBITA !!!
eu nu prea postez pe site-ul acesta dar am intrat special sa vad ce ai facut, te urmaresc de multa vreme si ma bucura enorm reusita ta. Eu ma pregatesc pentru FIV 4 deja imi pierdusem din speranta ca voi reusi, insa reusita ta ma face mai optimista, inca odata feliciatri si o sarcina linistita si la termen sa ai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

castelana ma bucur sa "te vad"! ce face Cezar?
broscuta ti a iesit poza, sunteti tare frumosi, hai ca incerc si eu , sper ca se afiseaza!
tamys bafta !! nu te descuraja , o sa fie bine!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Cyc: m-ai scos din barlog. Felicitari, iubita su sarcina usoara!!!!
Bruni: pup fata frumoasa! Sa te ajute DD sa reusesti sa-ti implinesti visul!
Many: sper sa fie totul bine dupa Fet si sa te bucuri de sarcina 9 luni. Trebuie sa fie bine!

Va pupic pe toate, aspirante, gravidute si mamici de pitici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristal1995
Many: sper sa fie totul bine dupa Fet si sa te bucuri de sarcina 9 luni. Trebuie sa fie bine!

Va pupic pe toate, aspirante, gravidute si mamici de pitici!

Aly-"In doi....mergem mai departe"

MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 7 FIV+inca 2 ET

Dar de tine nu ne mai spui nimic?

Mergi la inceput