FIV 289

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui donna3

cyc-multumesc de incurajari si te astepam pe tine cu vestea cea mare
Eu am inceput de azi stimularea,chiar daca nu am rezolvat problema chistului.Sansele care mi le da dr.de a raspunde la stimulare sunt de 3-5%,dar incercam.Eu sunt un pic mai optimista ca el.

Pai probabil ca va fi punctionat la punctie.
De ce sanse asa mici? Scuze daca ai spus, cu cine faci FIV?
HAi capul sus va fi cumva.
Bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

buna,
simonia eu am facut biopsia de endometru si histeroscopia in z 21 la Giulesti cu dr. Ion Ionut , care e un super dr., am facut fara anestezie si nu ma durut deloc.

sper viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CYC31 spune:

Fetelor ... hai ca am facut pipi pe bat dimineata, asa cum imi cereai Daniela draga, insa e negativ, fug sa-mi fac bagajele, ca nu am facut nimic si maine plecam, pana la urma concediul asta nu a purtat noroc la embrionasi,... asta e. Am sa fac pe 14.07 un test de sange, ca sa intrerup macar medicatia de sustinere, ca burta mea e vanata de la atatea injectii. Ma asteapta,... daca ma mai tin nervii, sa fac FIV 7 (dupa august )si anestezia gen nr.11.
Va pup pe toate cu mult drag

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CYC31

Fetelor ... hai ca am facut pipi pe bat dimineata, asa cum imi cereai Daniela draga, insa e negativ, fug sa-mi fac bagajele, ca nu am facut nimic si maine plecam, pana la urma concediul asta nu a purtat noroc la embrionasi,... asta e. Am sa fac pe 14.07 un test de sange, ca sa intrerup macar medicatia de sustinere, ca burta mea e vanata de la atatea injectii. Ma asteapta,... daca ma mai tin nervii, sa fac FIV 7 (dupa august )si anestezia gen nr.11.
Va pup pe toate cu mult drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Draga mea Cyc,am sperat atit de mult,ce sa mai zic ,multa sanatate si poate mai incerci
Mai fetelor,mi se pare mie sau nu au mai fost cam de mult reusite pe aici? Luna viitoare ar trebui sa incep si eu,desi nu prea am curaj,dar deja am aminat pt. ca la sfr.lunii august ne mutam si nu prea pica bine.
va pup si vreau si vesti bune

daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

salutare...
cyc imi pare rau pt tine, atatea incercari ai facut si tu, insa nu te lasa!
daniela ce i al tau e pus de o parte! sa ai bafta maxima!
angie mamico
many in toamna sigur vei reusi si va fi bine pana la capat!
uratica, monaramona ce a trecut timpul fetelor

eu am fost ieri la echo, endo de 7mm, vineri fac pregnylul si pe 22 fet ul! sper sa reziste voinicul!
in rest sunt bine, f relaxata, nici emotii nu am ca altadata, parca nici nu fac tratament! vom vedea ce a fi!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Bruni daca stii spune-mi si mie de ce pregnyl la FET? Eu la FEt-ul facut in urma caruia a venit pe lume Vlad, in afara de estrofem nu am luat nimic, este drept ca m-au tinut pe AC pana la mom. cand am inceput estrofemul.
Bafta multa, imi place ca esti relaxata.
Daniela bafta si tie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

many, eu am facut gonapeptyl (pt inhibare) in z21 a cm precedent si am luat provames cate 4 pe zi din z 2 a cm iar din z 11 a cate 6 pe zi!
deci e ca la fiv ,doar ca fara stimulare, deci trebuie declansata ovulatia!
dupa declansare iau progesteron 3*200 pe zi! apoi se calculeaza 5 zile de la declansare pt transfer deoarece embrionasul meu e de 5 zile (blasto)!
nu am mai facut nici un FET pana acuma ! schema asta mi au dat o mie ! vom vedea cum va fi!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

CYC i-mi pare rau pentru testul negativ!
Brunadria multa bafta la acest FET, sa fie cel norocos.Faptul ca esti f. relaxata e ideal, tine-o tot asa!
donna3 multa bafta la stimulare, sa obtii multi foliculasi! Nu te mai gandi la procente de reusita, ca nu e chiar asa. Eu am obtinut cele mai multe ovocite din viata mea - 9 la numar, chiar in luna in care aveam si un chistulet de 1.5 cm pe acolo. Asa ca nu exista o regula...
Daniela74 curaj iubita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Cyc: Imi pare sincer rau pentru nereusita!
Brunadria: Doamne Ajuta sa fie bine, trebuie sa gandesti pozitiv!
Gabriela: Eu am ramas natural la 2 luni dupa biopsie si histeroscopie, desi speram sa aiba un efect benefic pentru ET-ul de la ultimul FIV care a fost fara noroc...poate se schimba ceva si la tine...
Ionatugs: draga mea, astept sa vina ziua in care sa vad scris pe forum despre reusita ta!!!
Noi suntem bine, am facut 15 saptamani si ne rugam sa fie totul bine in continuare

Mergi la inceput