FIV 289

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

donna3 i-mi pare rau ca nici la tine nu au mers lucrurile cum ai sperat. Punctionarea de chist nu presupune nici un risc, e la fel ca atunci cand punctioneaza ovocitele. Mie mi-a punctionat un chist fara anestezie chiar si nu m-a durut, am simtit doar o intepatura de ac. Dar tu poti sa ceri sa faci cu anestezie, daca ti-e frica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna3 spune:

angi,daniela-multumesc pentru raspuns
ioana- m-ai mai linistit putin cu punctia de chist
Maine o sa merg la echo sa vedem daca o sa-mi faca punctie si masuram E2 si probabil daca acestea sunt OK o sa incepem de luni stimularea,momentan iau in continuare gonapeptyl-ul.
Bafta si tie in continuare.Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CYC31 spune:

Uratica,many (esti aici printre prietenele tale, simt eu ca vei incerca din nou si Dumnezeu te va ferici cu un copilas sanatos si frumos ca sa-ti aline durerea pierderii micului ingeras), Daniela, Angie si moshulik ( sa va traiasca minunile mici Maria si Tudor, sunt superbi, sa fie sanatosi), monaramona (dulce si optimista ca de obicei) Bruni ce faci scumpo?
Ma asteptati sa dau o veste pe care nici eu nu o pot elucida inca. Miercuri am iesit si eu din casa la cumparaturi, am avut pe "pampersi" ceva maroniu, apoi joi dimineata nimic. Asa cum stiti deja, eu sunt la Londra. Aici sa fac un test de sange trebuie sa fac programare, nefiind pacient de-al lor trebuie sa platesc consultatia, apoi pana programeaza la o analiza de sange (care nu se face maine ca vreau eu, posibil chiar la cateva saptamani) Deci ma si intorc acasa, apoi vin iar si tot nu imi fac astia aici. Ar mai costa si vreo 100 lire, mai bine imi cumpar tzoale de banii astia :lol: Va dati seama cum ma simt eu, :roll: Tin tratamentul si...deocamdata atat. Ce sa va mai spun, ca azi (ziua 14 de la ET) ar fi trebuit sa-mi vina, nu stiu, simptome nu am, doar obosesc, mi-e somn . Cam atat. Deci la intoarcere pe 14 am sa fac testul si intru sa va spun daca sunt sau nu gravida.
Aha ... si pentru cine se gandeste daca am la mine teste de pipi: da... am 2! insa ma abtin sa le fac, pentru ca d-rita a spus ca poate da fals negativ... sau pozitiv Mama, dar stiti cum ma abtin sa rezist tentatiei mi-e ca vad o liniuta, mai bine nu le fac
Bafta fetelor in focuri Donna3 bafta la eco2, Ioanatugs sper sa reincepi curand si sigur va fi bine data viitoare.
Pup gravidutze si viitoare cu mult drag :wink:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

CYC31..eu zic ca esti gravida!!!!!!!!si felling-ul meu nu ma insealaDoamne ajuta si rabdare..Dumnezeu intarzie,DAR NU UITA!!!!!!!!!

poze Tudor

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

cyc eu zic ca este de bine si scot la incalzire. La 14 zile de la ET eu nu cred ca un pipi test poate fi fals, dar tu faci cum simti. Noi suntem aici sa te incurajam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

CYC si eu sunt de aceeasi parere!
la 14 zile de la ET nu are cum sa fie decat concludent testul de PP ( asta in situatia in care nu ai mai facut pregnyl si dupa ET - sunt unii medici care recomanda in ziua 3 si 5 dupa ET pregnyl)

Moshulik , mami fericita de Maria Alexandra( 23.09.2010)
Poze Mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

CYC draguta mea ai sa faci testul de pp atunci cand esti pregatita ,daca esti graviduta iti va arata si peste o luna (asta daca te tin nervii)dar pana la proba contrarie esti graviduta..si sa sti ca nici tal;ida nu a avut semne si uite ca a ramas ..bafta si astept vesti de la tine
pup restul fetelor

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

Cine a facut histeroscopie cu biopsie de endometru dupa ziua 21 , si unde ? Ce s-a spus despre secretia de progesterone? Despre cat de pregatit este endometrul pentru nidatie?
Astept PM.

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, doua FIV-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Cyc eu zic sa faci pp pe bat si sa nu te mai joci cu nervii nostri,nu sintem toate asa ca tine
Hai cu 2 liniute

daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna3 spune:

cyc-multumesc de incurajari si te astepam pe tine cu vestea cea mare
Eu am inceput de azi stimularea,chiar daca nu am rezolvat problema chistului.Sansele care mi le da dr.de a raspunde la stimulare sunt de 3-5%,dar incercam.Eu sunt un pic mai optimista ca el.

Mergi la inceput