FIV 289
Raspunsuri - Pagina 11
donna3 spune:
Ioanatugs-e impresionat prin cate ai trecut si ai puterea sa mergi mai departe,esti un exemplu de tarie
Iti doresc mult succes si sper din suflet sa-ti indeplinesti visul,am si eu problema cu FSH mare si luna asta incerc si eu o stimulare,sunt putin rezervata in privinta raspunsului meu la stimulare
bafta multa
uratica spune:
buna fetele!
ioanatugs-bafta si din partea mea!
cyc-tu cum esti?hai vino cu vestea cea buna!te rogggggggggggg!
bruni, daniela, many, mona-
!
restul gastii va pup cu drag pe toate si va doresc un weekend cat mai placut!
Doamne ajuta pana la capat!
+22 
many_bani spune:
Ioana ce bucurie ca te citesc, din pacate tot la aspirante
. Ma alatur si eu galeriei si tin pumnii la fata luptatore
W-e placut si astept beta mare, nu Cyc ?
Multi
fara exceptie
Ioanatugs spune:
Va multumesc frumos de urari fetelor!
Din pacate vestile nu sunt bune, foliculul acela nu a mai crescut si am intrerupt tratamentul.
Many_bani si eu ma bucur sa te revad si-mi pare tare rau, ca ne intalnim tot aici!
Multa putere i-ti doresc iubita!
3 FIV-uri finalizate cu transfer de embrioni(2 pozitive unul negativ)
doua sarcini oprite in evolutie 5-6 sapt.
3 FIV-uri intrerupte, raspuns slab la stimulare, sau punctie alba
un an de FIV pe natural fara succes
in desfasurare FIV cu usoara stimulare
donna3 spune:
ioana-imi pare tare rau
Am fost si eu azi la echo si am un chist,luni trebuia sa incep stimularea.
Va rog fetelor, a mai facut cineva punctionare de chist??
Presupune vreun risc?
multumesc
angieangie spune:
nush daca te ajuta cu ceva dar eu am avut hidrosalpinx bilateral care a fost operat dar in timpul tratamentului pt fiv s-a acumulat iar lichid si la punctie mi-a punctionat si lichidul..si uite ca am reusit desi am avut o groaza de temeri la fiv-ul asta pt ca nimic nu mergea cum trebuie,si totusi Dumnezeu a vrut asa
bafta multa

ioana imi pusesem sperante ca va fi super bine,deci data viitoare esti mamica da?

| Citat: |
| citat din mesajul lui donna3 ioana-imi pare tare rau Am fost si eu azi la echo si am un chist,luni trebuia sa incep stimularea. Va rog fetelor, a mai facut cineva punctionare de chist?? Presupune vreun risc? multumesc |
poze Tudor
cea mai fericita mamica de
frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011
daniela74 spune:
Ioana imi pare rau,poate o sa fie data viitoare daca mai ai putere 
Tare as mai trage o injuratura ![]()
Donna la unul din fiv-uri la inceputul stimularii mi-au spus si mie ca am un chist dar ca nu e nici o problema.Cred ca l-au punctionat pt.ca dupa,cind am intrbat la eco disparuse.Nu mi-au dat prea multe detalii.
si multa bafta.
Brunico pe unde esti? Ai inceput tratamentul?
va pup fetelor,plec la un party de copii 

daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD
many_bani spune:
Ioana
si multi 
Nu stiu de ce mai stau pe aici, imi este frica de o noua incercare, de fapt nu de incercare ci de a pierde iar sarcina si cu toate astea ma tot gandesc ca poate, poate prin ian.-feb. Vom vedea
Pup gashca
Ioanatugs spune:
donna3, Daniela74, angieangie, stan.valeria va multumesc pentru incurajari fetelor, sunteti minunate
Mult timp am lipsit de pe forum si uitasem cum e sa impartasesti "virtual" cu altcineva ceea ce simti. Adevarul e ca datorita forumului DC si a fetelor minunate pe care le-am cunoscut aici, am gasit mereu forta de a merge mai departe. Si mai mult de cat atat, datorita reusitelor fetelor din jurul meu, eu m-am incarcat mereu cu speranta si incredere ca intr-o buna zi voi reusi si eu. Asa ca nu am timp sa fiu trista, ma gandesc acum la urmatorul pas si daca nu cumva e cazul sa fac o schimbare. Inca nu mi s-a conturat in cap bine ce anume vreau sa schimb, dar vreau sa schimb ceva, care sa-mi aduca succesul data viitoare.
Many_bani prin ce ai trecut tu recent, e strigator la cer, insa din pacate nimeni nu-ti poate garanta ca data viitoare va fi bine, trebuie doar sa speri si sa crezi cu tarie ca va fi bine data urmatoare. Si eu am pierdut mult timp dupa ce-am pierdut cele doua sarcini, tot de aceeasi frica. Nu-mi era frica de esec, ci de pierderea sarcinii si din pacate timpul a zburat degeaba in acea perioada. Ma simteam blocata de frica, eram paralizata si nu-mi gaseam forta de a merge mai departe si din pacate am batut pasul pe loc un an si ceva. Nu pierde timpul iubita, incearca din nou, pentru ca doar asa poti obtine ce-ti doresti!