Strugurasi de Sept -Oct 2011 (62)
Raspunsuri - Pagina 8
oanaiasi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loredanar nu stiu zau... asta cu pompele de san.. 400-600 lei mi se pare enorm de scump!....................... ma uitam chiar dimineata pe odiseea mamelor de iulie-august ... vorbeau la un moment despre carucioare si spuneau ce modele au cumparat - unele erau la 4500 lei !!Pt uncarucior? eu nu sunt zgarcita, mai ales cand vine vorba de copilul meu.... dar 45 de milioane un landou chiar nu as in veci! oricat de bogati am fi tot e ... prea mult... dar asta e doar parerea mea. Lori 26+ fericita cu Mara |
Lore , de banii astia imi iau eu un matiz si o plimb pe aia mica non stop . Cred ca o sa fie mai incantata asa!
Oana 22+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
Helenutza23 spune:
fetelor ideea e sa va interesati pt a stii in caz de nevoie ce sa luati. poate in zilele respective nu veti putea sta la calculator sa cautai pompe, sotul/mama/soacra sau cine va va ajuta sigur nu va stii ce sa ia. e bine sa va informati "just in case".
eu nu va recomand sa o luati de pe acum dar sa aveti idee cam ce e pe piata si pe ce merita sa dati banii.
[gravi22+
loredanar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Helenutza23 fetelor ideea e sa va interesati pt a stii in caz de nevoie ce sa luati. poate in zilele respective nu veti putea sta la calculator sa cautai pompe, sotul/mama/soacra sau cine va va ajuta sigur nu va stii ce sa ia. e bine sa va informati "just in case". eu nu va recomand sa o luati de pe acum dar sa aveti idee cam ce e pe piata si pe ce merita sa dati banii. [gravi22+ feb2007 |
asta e perfect adevarat...
P.S. imi iau si eu campii cu reclama lor cu SLIM ciuciu-buciu!!!
Lori 26+ fericita cu Mara
seidana spune:
Rallu drept urmare astept.. si vom vedea, ne informam facem turul magazinelor, luam pret model caacteristici etc, citim pareri de mamici cu experienta si la final sau la inceput cumparam una...
Si eu as prefera oarecum sa ma mulg sa ii dau din sticluta pt ca as stii ca se satura...
Helenutza.. corect...
Insa biberoane tetine suzete putem lua de pe acum nu?
25+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
seidana spune:
Apropo de caruciorul e 4500 lei.. cand i-am zis alui meu nu a crezut ca exista asa ceva, i-am aratat si a zis: ca si oana.. ii iau o dacie la pitik pt cand face 18 ani si si carucior... Insa na, poate daca as avea bani buluc poate nu ar fi atat de absurd cum mi-i se pare acum...
Apropo 2 .. la Cora sunt reduceri de 20 % pt Nuk...
Rallu spune:
Sa nu preferi faza cu sticluta, crede-ma e foooarte obositoare si mancatoare de timp.
Un exemplu: eu mulgeam la 3 si la 6...adica atunci incepeam.
Mulgeam cam jumatate de ora ambii sani deci pana pe la 3:30, apoi ii dadeam lui sa pape...inca 15 min minim insa uneori mai mult daca n-avea chef.
Dupa ce termina el, puneam in frigider daca ramanea ceva apoi ma apucam de spalat pompa cu toate componentele, biberoane, etc. Pana la 4 luni le-am si sterilizat dupa fiecare utilizare asa ca mai dura si asta.
Pe la 4:30, daca aveam noroc, terminam cu totul ca in jur de 6 s-o iau de la cap.
Norocul a fost ca pana la 4 luni mulgeam rar, cand aveam surplus sau cand plecam de acasa (eu fiind plimbareata rau de felul meu) insa dupa asta deja aveam program.
Din cauza asta am si renuntat la 10 luni, ma saturasem si eu si incepuse si sotul sa vocifereze ca nu fac altceva decat sa stau cu pompa agatata de sani.
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Rallu - mami de Robert si 22+
Sufletelul meu
Helenutza23 spune:
eu am folosit numai tetine de la NUK. mi se par f bune. au gaurica in partea de sus, ii vine in cerul gurii, sau pe limba, depinde cum vreti voi sa ii tineti bibe, sau cum prefera copilul. deci gaura tetinei nu e in varf. si au o gaurica pe unde iese aerul, ca o supapa, in timp ce bb suge.
am avut si multe bineroane tot de la NUK. bine, biberoane am folosit si din astea obisnuite.
22+
Rallu spune:
Eu am folosit la inceput tetine de la Avent, Chicco si Nuk. Aveam cate 2 biberoane din fiecare si nu imi refuza nici unul.
Dupa cateva luni, brusc intr-o zi, n-a mai vrut sa manance si nu intelegeam de ce.
Am incercat cu fiecare biberon in parte si uite asa am vazut ca nu-l mai accepta decat pe cel de la Nuk. N-am idee de ce, asa a ales el singurel.
De atunci numai pe astea suntem si acum canutele tot de la Nuk le-am luat.
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Rallu - mami de Robert si 22+
Sufletelul meu
Helenutza23 spune:
aoleu Rallu mi-ai amintit.. asa faceam si eu, toata ziua parca nu faceam altceva decat sa ma mulg. e greu. dar fetelor, asta e ultima optiune, mulsul. incercati pe cat posibil sa puneti copilul la san. vor exista si proteste din partea lui, eu cred ca asta e si o un exercitiu de vointa la care ne supune mama natura. e greu, uneori e f greu dar nu va lasati. merita efortul si niciodata, garantat, nu veti spune ca va pare rau ca v-ati straduit din rasputeri pt a va alapta copilul.
22+
seidana spune:
Rallu... uite o versiune noua.. offf ce multe sunt de invatat pt o mamica proaspata.. dar si satisfactia ....
Atunci le las pana la urma si om vedea ce va fi..
Hellenutza.. si eu stiu ca Nuk sunt bune, de fapt eu chiar ma gandeam sa iau Avent din anglia sau nuk din romania...chiar hai sa vad de au nuK...
Sunteti bulgar de aur mai mamicilor...
Sa de dormit de la ce varsta ati folosit cu bebeii? ca si la astea tot fac calcule si rascalcule..