Strugurasi de Sept -Oct 2011 (62)
Raspunsuri - Pagina 5
racheel spune:
E clar.Trebuie sa-mi schimb dioptriile la ochelari
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 25+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
Anilansa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racheel Anilansa, ti-a sarit in fata masinii??Ai oprit la timp nu?E bine ca nu a patit nimic fetita. Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 25+ cu Anastasia-Maria Doamne, ajuta-ne in continuare! |
Mi-a sarit in fata.... am oprit la timp, dar ce ma ingrijorat mai tare Nu era supravegheata de nimeni.... adica nici o persoana matura sa vina dupa ea.... ce era mai naspa e ca pina la masina mea ... a trecut 2 benzi pt masini +2 de tranvai .... plus 1 pe care eram eu si una dupa mine
Alina cu Darius Gabriel si 19+
http://community.webshots.com/user/Anilansa
michella78 spune:
buna dimineata!
uff, am mult de lucru, si cam asa va fi pana spre sfarsitul lui iunie! dupa care ma mai relaxez si eu.
despre alaptat vad ca discutati acum. ei bine, exista si povesti de in-succces, ca a mea. lapte ioc, inca de la inceput! muls la pompa electrica, moasa in spital, copil pus la san .... nimik. abia pompa electrica a scos vrei 20ml din ambii sani in cam 30 de minute! fi-mea urla ca din gura de sarpe! era flamanda, dar politica spitalului era alaptatul exclusiv. CU CE? DE UNDE? nu am sa uit niciodata cum o infirmiera a "furat" un biberon cu 50ml lapte si mi l-a adus, si cum l-a topit fi-mea. ii era foame, cumplit de foame, dar asistentele imi explicau despre programul UNICEF in care se inscrisese spitalul si, inclusiv despre cat de inapoiata si proasta o sa fie nealaptata la san de fi-mea. in fine .... filmele de groaza, credeti-ma au putine in comun cu experienta asta a mea.
am ajuns acasa, am mai incercat, de data asta ajutata de sot, mama si pediatra ... nimik. nu avea ce sa curga. nici la muls cu pompa, nici la muls de mine sau sot, iar pe fi-mea nu incapea discutie sa o apropii de san, urla ori de cate simtea apropierea. ca ii era foame! si de acolo nu curgea (ca asa sunt unele mamifere, defecte de la mama natura, nu curge nimik) asa ca a crescut bine si frumos cu lapte praf. cosmarurile si regeretele mele ca nu am alaptat au continuat din pacate muuuult timp.
de aceea sfatul meu este sa tratati problema cu multa naturalete, si mai ales sa nu va incarcati de vina si regrete, asa cum am facut eu. nu lasati pe nimeni sa faca nici cea mai mica aluzie despre cat de mame sau nemame iubitoare sunteti raportandu-se strict la cantitatea de lapte supta de bebe de la pieptul vostru.
cam asta despre trecut! vedem ce va fi acum, tura doua! eu tot sper si la o poveste in care sa spun cum e, ce simti cand alaptezi, cand bebe trage si laptele iese.
michella
racheel spune:
Anilansa cred ca fetita s-a pierdut de parintii ei sper sa o fi gasit-o
michella, nu este vina noastra ca nu avem lapticCe putem noi sa facem?Nimic.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 25+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
Anilansa spune:
racheel, credema ca mi se rupea sufletul ...
Alina cu Darius Gabriel si 19+
http://community.webshots.com/user/Anilansa
oanaiasi spune:
Neata la toate burticile!
Traba asta cu laptele e una grea ...eu nu mai am copii dar stiu multe mamici care au avut fel si fel de probleme cu alaptatul: ba lipsa laptelui, ba ragade, ba mastita...acuma e cum o vrea dumnezeu . Daca e sa ai laptic e minunat! Restul depinde de tine : daca cel mic nu suge nu iti ramane decat sa te mulgi. Eu in schimb cu mulsul asta nu stiu cat as rezista. Mi se pare ca e un efort psihic mai mult decat fizic la care tre sa ai o rezistenta de fier.
Eu ma rog la DD sa imi dea laptic , sfarcuri este, vointa avem , Doamne ajuta!
Oana 22+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
May3 spune:
Nu tusesc continuu dar tusesc des ... de ex as atipi si nu pot din cauza ei. Am si nasul infundat ..
Eu credeam ca nu mai ttezesti bebele in trim 2 cu tuse dar vad ca se misca non stop, deci o zgaltai pe acolo saracuta
21+ cu
zebraroz.ro
Helenutza23 spune:
camady ce fetita mare!!! drum bun si distractie placuta in vacanta!
...a si pe mine ma enerveaza reclama aia!!!
Hayat te asteptam cu vestile bune!
annare ma bucur ca si voi sunteti bine!
creola, Darisa, Dbunny, elly, ionelamaria, camady, didianana, michella, v-am citit povestile despre alaptat. vad ca la niciuna nu a fost usor. bravo pt straduinta si perseverenta!
May sanatate multa! baga cat poti ceai cu miere si lamaie.
Anilansa of nasol moment! bine ca nu a fost mai rau! te cred ca te-ai speriat.
22+
oanaiasi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui May3 Nu tusesc continuu dar tusesc des ... de ex as atipi si nu pot din cauza ei. Am si nasul infundat .. Eu credeam ca nu mai ttezesti bebele in trim 2 cu tuse dar vad ca se misca non stop, deci o zgaltai pe acolo saracuta 21+ cu zebraroz.ro |
may , eu cu tusea am patit-o la sfarsitul lunii a 4-a si am tratat-o cu stodal. Foarte bun a fost. si-a facut imediat efectul.
Oana 22+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
elly_b spune:
gagici am patit-o rau de tot
cred ca am mancat ceva aiurea ca altfel ni-mi explic. azi-noapte pe la 12 cand sa ma bag in pat am baut o cana mare de apa ca sa iau no spaul. si m-a luat o greata de m-a terminat. oricum toata ziua m-am simtit full, in mod ciudat, pt ca nu mancasem mult. dupa vreo 30 min am facut cunstinta cu baia si am varsat in cateva reprize de am zis ca dau stomacul cu totul afara
am varsat toata noaptea. n-am putut sa inchid ochii decat intre reprize. cand varsam ma mai linisteam pana mi se facea greata din nou. m-am gandit la tine may si noptile nedormite
a fost horror. spre dimineata am incercat o gurita mica de apa si am varsat de 10 ori cantitatea de unde nu stiu ...
cred ca am varsat si aerul pe care l-am respirat ca in stomac de mult nu mai e nimic
am incercat sa mananc niste paine prajita, am dat-o afara
un ceai de menta ... tocmai l-am varsat si pe ala ...
mi-e foame, mi-e sete, sunt deshidratata ca dracu si tot ce bag in gura vars
ce dracului sa fac?!? mai sunt si un pachet de nervi!!!!
mami de (30.06.2005) si 21+