Strugurasi de Sept -Oct 2011 (62)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Merci fetele. Mai nou vars ceaiul .. nu cred ca se gaseste stodal aici.
Elly, imi pare rau, nu stiu remediu. Incearca sa-ti umezesti gura si sa dormi un pic ca sa-ti linistesti stomacul

21+ cu

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui elly_b

gagici am patit-o rau de tot

cred ca am mancat ceva aiurea ca altfel ni-mi explic. azi-noapte pe la 12 cand sa ma bag in pat am baut o cana mare de apa ca sa iau no spaul. si m-a luat o greata de m-a terminat. oricum toata ziua m-am simtit full, in mod ciudat, pt ca nu mancasem mult. dupa vreo 30 min am facut cunstinta cu baia si am varsat in cateva reprize de am zis ca dau stomacul cu totul afara
am varsat toata noaptea. n-am putut sa inchid ochii decat intre reprize. cand varsam ma mai linisteam pana mi se facea greata din nou. m-am gandit la tine may si noptile nedormite
a fost horror. spre dimineata am incercat o gurita mica de apa si am varsat de 10 ori cantitatea de unde nu stiu ...
cred ca am varsat si aerul pe care l-am respirat ca in stomac de mult nu mai e nimic
am incercat sa mananc niste paine prajita, am dat-o afara
un ceai de menta ... tocmai l-am varsat si pe ala ...
mi-e foame, mi-e sete, sunt deshidratata ca dracu si tot ce bag in gura vars
ce dracului sa fac?!? mai sunt si un pachet de nervi!!!!

mami de (30.06.2005) si 21+

Elly.. imi pare tare rau pt greata asta.. si eu am avut la "varsta" asta reprize de voma cat nu am avut toata sarcina... Fa cateva ore pauza si apoi incearca iar cu ceai de menta rece nu cald, sa bei apa si incet incet sa mananci.. daca nu iti revii suna si medicul sa ceri o parere si eventual sa iti dea ceva pastiluta

Eu ma plicti de nu mai pot ... nu am de lucru si mai am 3 ore de stat la munca...
Apropo ieri am primit un marsupiu nou.. e o porcarie, bine ca nu am dat banii pe marsupiu ca sincer nu cred ca o sa o scot pe pitik in el.. e incomod si fara bebe in fata.. cred ca iti rupe spatele,,,

25+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

elly incearca sa iei apa, cu lingura (asa cum se da copiilor la enterocolita) o ora-doua incearca sa "bei" cu lingura apa din 5 in 5 minute. in felul asta nu mai vomiti si nu te deshidratezi. poate ceva stiksuri sa intre dupa. dar incet, fara sa grabesti nimic.

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Seidana , de asta ma tot uit eu dupa wrap. daca ti se pare tie incomod...d-apai bebeului. Numai ca el nu poate vorbi saracu'.

Ce imi displace cel mai mult la marsupii e felul cum le atarna picioarele...Mi se pare groaznic de incomod sa nu iti poti sprijini picioarele pe ceva ...

Oana 22+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Buna fetele,

Cand ma laudam si eu ca o sa intru mai des, m-a pocnit o criza de sciatic care m-a adus rapid la orizontala deci am cam fost privata de calculator o vreme.
Ziceam ca recuperez tot ce-ati scris insa voi aveti "tastarnita" nu gluma.

Noi suntem bine, tot fetita a ramas, am avut si morfo de trim 2. In afara de durerile mele, ea e ok.

Despre alaptat, zicea cineva ca mulsul e chinuiala curata ... asa e insa daca vrei, poti. Eu am alaptat 4 luni l-a san si inca 6 luni i-am dat cu biberonul lapte muls. N-a fost tocmai comod pt. ca uneori mulgeam si la serviciu insa stiam ca e cea mai buna varianta pt. el asa ca nu mi-a mai pasat.
Regretele si reprosurile nu-si au locul aici, facand mamica sa se simta prost. Orice cale ati alege si din orice motiv voi sunteti si ramaneti cele mai bune mame pt. copiii vostri indiferent ce au de zis cei din jur.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Rallu - mami de Robert si 22+
Sufletelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Cele care sunteti deja mamici ne puteti spune si noua in cazul in care trebuie sa ne mulgem ce este mai bun?Pompita manuala, electrica?De la ce firma?Am vazut ca preturile lor variaza.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 25+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Seidana , de asta ma tot uit eu dupa wrap. daca ti se pare tie incomod...d-apai bebeului. Numai ca el nu poate vorbi saracu'.

Ce imi displace cel mai mult la marsupii e felul cum le atarna picioarele...Mi se pare groaznic de incomod sa nu iti poti sprijini picioarele pe ceva ...

Oana 22+

eee... ma gandeam ca ar fi ok marsupiu pt spatele nostru in primele luni cat bebe nu e inca f greu.. insa sincer pana in 6 luni eu nu as pune-o in marsupiu ca ii atarna asa picioarele si trebuie sa stea rigid.. dupa 6 luni e pb greutatea ei care face "frectie" coloanei...
ma gandeam la wrap insa... in acelasi timp ma gandesc ca incapand cu 3 luni afara va fi frig .. amandoua super imbracate.. oare cat de comod e sa ma infasor si eu sa o pun pe ea in wrap cu atatea haine groase...

Mergi la inceput

La pompa inca nu stiu daca sa iau sau nu pt ca nu stiu daca voi avea lapte.. insa cred ca voi lua una avent manuala.. e in jur de 90 lei luata din strainatate..190-250 din romania... eu prefer manuala.. de ce nu stiu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Oana 22+

eee... ma gandeam ca ar fi ok marsupiu pt spatele nostru in primele luni cat bebe nu e inca f greu.. insa sincer pana in 6 luni eu nu as pune-o in marsupiu ca ii atarna asa picioarele si trebuie sa stea rigid.. dupa 6 luni e pb greutatea ei care face "frectie" coloanei...
ma gandeam la wrap insa... in acelasi timp ma gandesc ca incapand cu 3 luni afara va fi frig .. amandoua super imbracate.. oare cat de comod e sa ma infasor si eu sa o pun pe ea in wrap cu atatea haine groase...

Iarna e mai greu ...cred ca mai practic e carutul. Cand incepe primavara deja e alta discutie. Ne incalzim reciproc in wrap . Eu iarna cred ca o sa o scot prin curte in brate si atat ...iar cand mai merg pe la magazine , la cumparaturi cred ca o sa optez pt wrap.

Oana 22+

Mergi la inceput

oricum mai avem timp..

Eu acu studiez.. pompele de san , biberoanele, suzetele, tetinele.. ma hotarasc sa comand, apoi ma razgandesc ca deh e prea devreme.. nici eu nu stiu de capul meu...

Mergi la inceput