Strugurasi de Sept -Oct 2011 (62)
Raspunsuri - Pagina 4
didianana spune:
Inseamna k eu am fost f norocoasa, fiindca atunci cand mi l-au pus la san am fost in al 9lea cer. Doar dupa 2 luni a fost mai greu, ca nu manca de la colici, dar cu ceaiuri am alaptat 9 luni. Am avut si Garmastan, dar nu l-am folosit fiindca nu am avut nevoie. Doar senzatia de furnicaturi ma deranja cand alaptam,dar m-am obisnuit.
Asa ma exaspereaza si pe mine reclama aia, sper sa scapam de ea!
20+ si mamica fericita de 3+ anisori
May3 spune:
neatza. am reusit sa racesc in mama ma-sii.
problema e ca am o tuse seaca ce ma terminasi mi-e frica sa nu-i faca rau beblinei ca a miscat saracuta toata noaptea daca eu da-i si da-i cu tusea.
azi sun la gp sa ma vada cineva fiindca se simte la mana ca am eva puroi la ganglion.
am luat 2 paracetamol si miere...
of, asta mai imi lipsea.
oare tusea face rau la bebe?
adica provoaca contractii, desprindere?
pe net la romani gasesti chestii de astea. la englezi toata lumea zice ca in trim 2 nu afecteaza bebele.
21+ cu
zebraroz.ro
racheel spune:
Buna dimineata gravidutelor
Hayat,sa fie totul bine la amnio.
annare, mamaicuta rusinoasa ma bucur enorm ca bebelina este bine Si te mai asteptam cu vesti, chiar daca mai rar
May, tusesti continuu?Nu cred ca afecteaza cu ceva tusea
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 25+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
andreea2011 spune:
Buna dimi!
A inceput inca o zi frumoasa, pt toata lumea sper!
Camady ce fata mare ai! Sper sa te distrezi si sa ai parte de vreme frumoasa la mare. Cate zile stati?
Annare ma bucur ca ai primit vesti bune la morfo. Ai vazut imagini cu fata bebelusei? mie mi-a dat toata filmarea si imi e asa drag sa ma uit la ea!
Hayat te astepatam cu vesti bune! Doamne ajuta!
May imi pare rau ca ai racit. Ai baut rece? Tusea nu provoaca contarctii. bebelusa ta e mare acum. Pericolul de desprindere e in primul trim nu acum. Dar cred ca o cam trezesti din somn.Sa te faci bine cat mai repede.
Acum ma duc sa-mi pregatesc cafeluta!
Si dupa masa voi merge iar la plaja!
26+ cu
May3 spune:
Nu tusesc continuu dar tusesc des ... de ex as atipi si nu pot din cauza ei. Am si nasul infundat ..
Eu credeam ca nu mai ttezesti bebele in trim 2 cu tuse dar vad ca se misca non stop, deci o zgaltai pe acolo saracuta
21+ cu
zebraroz.ro
racheel spune:
May, se misca pentru ca este activa nu din cauza tusei
V-ati gandit la nume pentru bebelusa?
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 25+ cu Anastasia-Maria
seidana spune:
Neatza fetelor....
Annare.. ma bucur sa te vad printre noi.. important e sa intri pe la noi sa ne zici ca esti bine, in rest nici o obligatie..., sa inteleg ca ai fetita.. punem caruciorul roz?
Dbunny... eu unu nu cred ca daca alptezi e o conditie de mama sau nu... mai ales ca la tine au fost alte pb, insa nu e tot una sa nu ai lapte sau sa nu alaptezi ca se lasa sanii nu? asa imi zicea o cunostinta ca ea nu a alaptat sa nu se lase sanii sa ii fie urati.. ce important moment..!
Camady... super grasunica... ma bucur ca sunteti bine.. sa ai distractie placuta la mare...
May imi pare rau de raceala ta.. nu cred ca tusea e asa importanta acum, era mai periculoasa la inceput pana s-a prins bebele bine.. insa muulte ceaiuri cu miere, si eventual o vizita la medic..
25+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
Anilansa spune:
Buna dimineata.
May3.... Stodalul e bun pt tuse, e produs homeopat si e si pt gravide., Lamaie cu miere de albine, sanatate multa.
Eu ieri am fost in stare de soc... dupa ce ca am avut o zi agitata, dute la munca, du baiatul la mama, fa mancare... cand am ost sa il iau de la mama... la o intersectie mare , pe culoare verde pt masini mi-a sarit o fetita cu Sindromul Down in fata ( adica de pe partea dreapta cu 2 beniz pt masini si una de tranvai .... pina pe partea stanga unde eram eu cu masina)... Nu era cu nimeni... pot sa zic ca toata ziua m-am gandit la Darius si la bebele meu.... sper sa nu fi patit ceva.
Alina cu Darius Gabriel si 19+
http://community.webshots.com/user/Anilansa
racheel spune:
Anilansa, ti-a sarit in fata masinii??Ai oprit la timp nu?E bine ca nu a patit nimic fetita.
Seidana, cred ca annare nu este trecuta in listuta sau eu nu mai vad
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racheel Anilansa, ti-a sarit in fata masinii??Ai oprit la timp nu?E bine ca nu a patit nimic fetita. Seidana, cred ca annare nu este trecuta in listuta sau eu nu mai vad Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 25+ cu Anastasia-Maria Doamne, ajuta-ne in continuare! |
rach e in oct.. si vad ca are si carucior..
25+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !