Strugurasi de Sept -Oct 2011 (62)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Gertruda .. pt listuta.. data ultimei menstruatii, DPN si data nasterii tale sa stim cand horim..

Darisa... pt ca ai luptat pt lapticul puiutului tau... eu imi propun sa alaptez macar pana la 6 luni, desi eu am crescut cu lapte praf, imi doresc sa ma simt mama completa ...

la mine deja piti da serios nu glumeste.. burta se falfaie stanga dreapta violent...

25+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Din (ne)experienta mea:

Am nascut un prunc mare si flamand, lapte sau calostru ioc. M-au strans asistentele de tzitzi pana m-au invinetit, tot degeaba. Am nascut joi seara, sambata la pranz eram acasa, fara lapte, of course. Tzusti la farmacie dupa laptic. Dupa inca 24 de ore a inceput sa urce; tarziu, Dani era deja adict la biberon. La nimic nu mi-au folosit mameloanele alea din silicon, la nimic a servit ca-mi ungeam sfarcurile cu lapte si-i bagam in gurita...n-a supt. N-am avut eu nervi in momentele alea sa-l vad plangand, mai bine-mi taiam venele. Apoi cu pompita imi scoteam si-i dadeam laptele meu in bibe...cam 5-6 saptamani am putut sa-i dau, mixt, ca era mancacios rau, iar cei 30-40 ml cat scoteam eu ii ajungeau lui pt o ora maxim!
Data viitoare: iau seringa si lingurita la mine, daca trebe dat lapte praf, se da, dar nu in biberon. Iau si pompita de muls la spital...sa stimulam cumva productia. Asta e trista mea experienta cu alaptatul, insa nu ma simt mai putin mama, sau mama incompleta fiindca nu s-a prins la san, nuuuu, toate biberoanele cu capul la mine-ntre sani le-a baut, si inca le bea! dimineata si seara eu tre' sa ma intind langa el, cata vreme el isi bea lapticul, iar el sa-mi caute pe sub bluza una alta mai bine zis imi mangaie dantele de la sutiene si daca n-am nimic pe sub tricou ma cearta

Tocmai am luat o 'gustarica': o inghetata imensa d'aia jumate intre biscuiti, jumate imbracata in ciocolata cu alune, cu frisca si inca 7000 de calorii, am gustat din omleta cu branza a lui Dani, am mai baut un suc...si-am lasat ingredientele pregatite pt cina. mergem in parc, ca deabia acum se poate respira afara...

18+

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

pupam pe toata lumea!
n-am mai reusit sa intru pt ca am avut 2 zile pline
azi am fost cu gaza la inaugurarea noului sediu al unei scoli particulare. a fost fascinata ca a fost la scoala m-a intrebat daca o inscriem acolo si eu m-am cam fastacit. copilul vad bine e mai pregatit decat mine pentru urmatorul pas doamne ce greu e cand cresc

vad ca iar se vorbeste de alaptat
cu vointa, suport si cel mai important "documentate" dinainte se poate! dar inarmate cu rabdare si un grad mare de suportabilitate al durerii. e groaznic de greu, groaznic de dureros! pana ajungi acolo unde faci pe tine de placere cand pui copilul la san e drumul foarte lung si greu! dar si cand reusesti ...

ma bag sa recuperez caci ramasesem la pag 8 cap trecut

mami de (30.06.2005) si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MARINAENACHE spune:

ola un pt toate ...
Fetelor toate se pare k experimentam pofte si ne fc pofte singurele... eu poftesc foarte tare la fructe am cautat azi nectarine in tot orasul si intr-un final am gasit ...

Eu nu am probl cu mamelonelele ...dar sincer pe zi ce trece sanii mei sunt exact cum mi-am dorit dinttotdeauna plini ... sper sa fie si productivi si sa fc mult laptic pt bebelucii mei mici

Vroiam sa va intreb de unde as gasi 2 scaune de masina la un pret bunicel si masa de infasat stie cnva???... pls... ma innebunesc preturile pe care le vd mai ales k mie imi tre X2 tot... patuturile deja le-am luat ac nuj ce saltelute sa cumpar mai tare mai moale ... obs tot felul de chestii care sunt foarte dragute si as lua din fiecare cate cva ... Abia astept sa le am pe toate si sa vd cum va arata camera lor ...

18+ Unde.s 2 puterea creste 18.oct.2011
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Gertrude eu am facut amniocenteza nu din cauza varstei, pentru ca nu am inca nici 30 ani impliniti, ci din cauza ca TT a iesit cu risc mare de Sindrom Down si medicul meu mi-a recomandat sa fac amnio, apoi si medicul de la morfo-fetala ,la fel, desi morfologia a iesit perfecta, fara nici o malformatie vizibila.
Eu si sotul am decis sa o facem , pentru linistea noastra si sanatatea bebelinei. O iubim foarte mult si ne-o dorim sanatoasa si voioasa.
In ce priveste un nou ecograf , chiar vroiam sa o sun pe dr maine sa vedem cand mergem din nou la eco sa aflam ce face copiluta si daca lichidul s-a facut la loc. Ea acum este linistita, insa o mai simt ca tresare , ca si cum ar sughita.
Stefy , mie medicul mi-a dat Zinnat(500mg) la 12 ore timp de 5 zile si No-Spa de 2 ori/zi. Anestezie mi-a facut inainte de procedura , pentru a ma relaxa si totul a mers foarte repede apoi.Am stat in perfuzii cu antispastice toata ziua la spital si apoi am venit acasa. Intr-adevar , cand stau intinsa in pat nu ma doare nimic, insa cand ma ridic si pana la toaleta , am dureri de burta. Dar creed ca acum este normal, dupa invazia suferita.

M-au sunat deja de la laborator ca testul rapid este gata si ca maine sa mergem sa ridicam rezultatele. Ufff, ca nu mai am rabdare, de-abia astept sa aflu ca totul e ok si ca noi ne-am stresat degeaba.

20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Buna fetelor.
Astazi am fost la eco.A ramas in continuare mai mare cu o saptamana si 3 zile.
Are 941 gr+_ 137 gr, 171bpm(cam mult?????????)
Pe 20 iunie merg sa-mi urmareasca medicul care mi-a facut morfologia evolutia spatiului acela din cap care era spre limita maxima.Am si eu emotii dar cu ajutorul lui d-zeu sper sa fie bine.
Maine plecam in bulgaria...........insa dr. mi-a zis ca trebuie sa fiu f. atenta.Stat numai sub umbrela si pana la 10 dim si seara dupa ora 17.
Ionela f. frumoasa povestea voastra si reala ............parca ai povestit prin ce am trecut eu cand am alaptat.Ti-am adaugat carutul albastru.........te invidiez ptr. 2 baieti.
Loredana ma bucur ca te-ai linistit si totul e bine.
Hayat doamne ajuta ca rezultatele sa fie bune.
jade nu mai stim nimic de tine...................te asteptam cu vesti bune.
Va pup.

24+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Azi am schimbat semnatura.
Am reclamat la moderator ..............reclama asta ca n-o mai suport.
Cel putin in seara asta mi-a facut o mie de draci.Apare la fiecare postare, schimbare de pagina.

25+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Camady, ce inimoasa este Eva

Distractie placuta la bulgari

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 25+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annare spune:

..buna dragelor...am intrat si eu sa va spun k astazi am fost la dr...am facut morfo si e totul bine...avem 21 de saptamani si 3 zile(nu mi pot schimba semnatura) iar bebelina noastra are 432 gr...eu zic k este destul de bine
vreau sa va rog sa nu ma certati pt k intru asa rar...dar de citit va citesc mereu..sunt la zi cu tot ce scrieti...asa sunt eu mai retrasa..mai rusinoasa de fel...imi place mai mult sa ascult sau sa citesc decat sa vorbesc..va rog nu ma judecati
va pup pe toate cu drag

cu ajutorul lui Dumnezeu sunt 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Loredanar ma bucur nespus pentru vestile minunate.

Hayat CH Doamne ajuta sa fie si la tine totul in regula!Am citi ca triplul test poate da si rezultate fals pozitive.Maine te asteptam cu aceleasi vesti bune pe care n-i le-au adus si celelalte fete.

In legatura cu mameleoanele sunt foarte bune ,practice ...mie mi-au fost recomandate de o asistenta si am scapat cu ajutorul lor de ragade ,le-am folosit 2 luni dupa care Sarah a renuntat singura la ele si mi-a acceptat sanul.Mi-a fost foarte utila si pompa in primele 3-4 luni dupa care bebelusul invata sa suga si prinde puteri si daca la inceput un alaptat imi lua 40 min,pe la 3 luni in 7 min era gol un san.Dupa cantitatea de lapte se regleaza in functie de nevoile sugarului.

Fug si eu la nani,va noapte buna!

23+

Mergi la inceput