Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (24)
Raspunsuri - Pagina 3
arleza spune:
Lia,cred ca te-am zapacit cu atatea intrebari, dar te rog nu te supara mai am inca una(pe ziua de azi):tu l-ai simtit pe bebe ca a miscat, si daca da cum se simte?Ca nu stiu daca la mine a miscat sau nu, poate au fost muschii si stiu ca la inceput se simte ca niste fluturari dar in puii mei nu stiu cum sunt astea,asa ca nu stiu care sunt si care nu.
gravi 14 +
madabout2003 spune:
Gata m'am intors!!
Bb are 33.2 mm, avem 10.2 saptamani, 174 BPM, totul e ok, tb sa revin pe 8 iunie pt ca nu a putut sa faca masuratorile pt 12 saptamani!
Sunt mult mai senina acum! BB se misca, ne'a facut si o poza 3D sunt suuuuper incantata!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 10+
abramburika spune:
Fluturasi, fluturasi sunt ... vezi si tu daca mai insista miscarile, s-ar putea sa fie bb.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
abramburika spune:
mada - bravooo, felicitari!! Tu erai parca "intarziata" intr-ale ecografiilor, nu? Ai vazut ca a meritat asteptarea!!
loredana - ca parca te-am zarit pe-aici, nu esti la munte? Ce bine ti-o fi la racoare. Aici se anunta calduri record si deja simt ca n-am aer. De aia te invidiez ca esti la munte .
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
carola spune:
eu cred ca o sa ma axez pe fructe. multe fructe. din pacate eu nu prea pot sa imi gatesc, mi-e teama sa stau mult in picioare. de obicei fac ceva ce se prepara repede. sper sa vina mama in weekend sa imi aduca mancare. ai mei sunt in Constanta. aseara mi-am comandat pizza. e nasoala zi zona asta in care stau ca nu stiu nici un restaurant de unde sa imi iau de mancare.
peste problema asta cu mancarea mai am o alta problema urgenta. trebuie sa imi gasesc o garsoniera sa ma mut cu chirie. cunoasteti pe cineva care sa aiba una? ma intereseaza mai mult in Balta Alba/ Titan.
15+
www.flickr.com/photos/carola456
carola spune:
sunt un pic ingrijorata pentru c la ultima eco, acum 1 saptamana BPM la bebele meu erau 148, ceea ce mi se pare putin. care o fi intervalul normal?
15+
www.flickr.com/photos/carola456
anna-mama spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carola eu cred ca o sa ma axez pe fructe. multe fructe. din pacate eu nu prea pot sa imi gatesc, mi-e teama sa stau mult in picioare. de obicei fac ceva ce se prepara repede. sper sa vina mama in weekend sa imi aduca mancare. ai mei sunt in Constanta. aseara mi-am comandat pizza. e nasoala zi zona asta in care stau ca nu stiu nici un restaurant de unde sa imi iau de mancare. peste problema asta cu mancarea mai am o alta problema urgenta. trebuie sa imi gasesc o garsoniera sa ma mut cu chirie. cunoasteti pe cineva care sa aiba una? ma intereseaza mai mult in Balta Alba/ Titan. 15+ www.flickr.com/photos/carola456 "Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie |
Carola, daca te muti in Titan te astept sa scoatem bebeii in parc impreuna E ok si 148 bpm din cate stiu eu
de steluta norocoasa (09.02.2009) si 10+
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
anna-mama spune:
Mada, felicitari pt bebe maricel si santatos
de steluta norocoasa (09.02.2009) si 10+
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
emilyjeuly spune:
raspund la apel! eram aici si va citeam din umbra!
noi nu cred ca mergem nicaieri in concediu pt ca eu trebuie sa ma odihnesc cat mai mult, de cu in burta e mai complicat.
dar, eu stau la curte si am posibilitatea si de piscina aproape, asa ca voi sta la umbra in curte. oricum mie dr. mi-a zis ca nu am voie sa ma expun direct la soare, doar indirect si nu am voie sa fac baie in piscina, asa ca
si eu am senzatia ca se simte o miscare ca un falfait de fluture in burtica, dar sincer nu sunt sigura ca sunt . sa vedem, mai astept!
ieri am primit pernuta de gravide prin curier si aseara i-am facut inaugurarea si am dormit foarte bine. i-a placut si sotului!
si eu as vrea sa intru in concediu de risc maternal de prin trimestrul trei, adica din august. sper sa imi dea dr. recomandare catre medicul de familie.
hai ca m-am intins cat o placinta
Emily 15+ cu
Doamne, iti multumesc pentru miracolul meu!