Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (24)
Raspunsuri - Pagina 4
abramburika spune:
emily - lasa ca la tine se accepta sa scrii mesaje lungi, si-asa scrii rar .
Perna aia de alaptat ti-ai luat-o, pe care o pofteste firicel?
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
pica1 spune:
Arleza flafaieli, fluturasi si alte zburatoare le vei simti cu siguranta si atunci vei sti sigur sa faci singura diferenta. Incearca sa nu te stresezi atat, totul e ok. Eu parca aveam o chestie din aia de ascultat bataile inimii, dar sincer eu nu am reusit sa aud nimic prin chestia aia ca trebuie sa fie in nu stiu ce pozitie. Sincer eu nu recomand sa bagi banii in chestia aia. Poate ca de acum 3 ani or mai fi evoluat, dar la vrmea respectiva am luat ce era mai bun pe piata. Daca vrei ma urc in pod sa il caut si daca ai drum prin bucuresti ti-l dau. Daca vii din Pitesti eu stau destul de aproape de intrarea in bucuresti din partea aia.
De kg in plus, eu am pus cam 1,5 kg pina acum, adica la 12 saptamini ce le implinesc vineri. In schimb marimea in zona beteliei s-a marit considerabil, iar burtica se vede si asta in special seara. Nu stiu ce legatura si ce se petrece, dar seara zici ca m-am umflat cu pompa ca roata de bicicleta.
pica1 spune:
Mada ai vazut ca a fost bine. Si vezi cit de repede vine si urmatoarea eco.
Brambu baga-te si tu in casa la racoare si asta e. Eu una functionez vara numai in masina, acasa sau in locuri cu aer conditionat, iar afara ies dupa ora 22:00 cind pot sa respir sau in locuri unde este sitem e racire.
corina_s spune:
mada bravo pt bebe, ai vazut ca e bine
carola eu zic sa nu te ingrijorezi cu bataile inimii, mie ecografista la DT mi-a zis ca bebe are acum 182bpm dar din trim II o sa fie in jur de 140-160bpm
pica eu sambata implinesc 12 sapt si la fel e si la mine cu burta..seara e rotunjoara rau
11+
anna-mama spune:
In sarcina cu Vlad, cand eram in ultimul trimestru, se auzeau bataile inimii lui fi-miu numai daca lipeai urechea de burta, era uimitor cat de repede batea, imi spunea sotul si maica-mea ca eu nu puteam sa ajung cu urechea la burtoi
de steluta norocoasa (09.02.2009) si 10+
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
abramburika spune:
pica - hai ca esti nostima cu alte zburatoare, hahhahaaa.
Eiii, ce simplu ar fi sa stau numai la racoare. Doar la prima sarcina am beneficiat de luxul asta, acu' tre' sa duc/iau copilu' de la gradi, parc, una-alta prin sat, nu pot sa stau numai in casa la racoare. Si masina la dispozitie n-am, tre' sa circul per pedes .
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
corina_s spune:
am uitat ceva..bineinteles
am fost in pauza de masa si mi-am luat capsuni...am o burtaaaa acum
aa, si diana chiar daca e jobul asa, incearca sa iti iei si ceva papa de acasa..sandvisuri mai consistente sau felul 2, fructe, iaurt..ca e ziua lunga si bebe e fomist
11+
madabout2003 spune:
Multumesc fetelor! Da cum o sa am o eco pe luna, e mult pana la prima apoi e ok! Si ai dreptate Pica cu concediul de maternitate aici, depinde fix de ultimile 3 salarii...cred ca o sa fac ore suplimentare ultimile luni ..aiurea macar sa pot sa ajung pana la sf lui septembrie..ca eu sincer recunosc ca mi'a scazut randamentul de cand sunt gravi...noroc ca nu e o munca unde sa se vada exact eforturile..
Apropo de absente, Carla cred ca ori e in concediu ori e la mare... oricum in ultimele poze pe FB era bine !
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 10+
anna-mama spune:
Nici eu nu-mi comand mancare in general, imi iau de acasa, un fel principal (carne cu cartofi, chiftele...ce am in frigider) si neaparat un fruct si un iaurt. Plus rontanele
de steluta norocoasa (09.02.2009) si 10+
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
madabout2003 spune:
Eu cu mancarea la servici am noroc ca avem cantina suuper buna si super ieftina...si din cand in cand mai mananc si acasa pt stau la 5 minute cu masina si cum am o ora pauza, am timp sa si dorm un pic..mai nasol e cand trebuie sa ma intorc ca nu iti mai vineee
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 10+