Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (24)
Raspunsuri - Pagina 5
pica1 spune:
Deci ma enervati cumplit cu fructele voastre. Ieri l-am trimis pe tata la piata in ideea sa nu ma duc eu sa car si nu mi-a venit in cap sa ii zic de capsuni si cirese, iar el probabil ca si daca le-a vazut a zis ca sunt "scumpe, domnule, scumpe...".
Brambu doteaza-te cu o palarie de paie mare sa nu te bata soarele in cap, imbraca-te in alb lejer si redu drumurile.
Eu am dat drumul la racire la masina, ma duc sa recuperez odrasla si ma duc in piata, dar nu am trotineta e piata la mine si nu stiu cum fac cu caratul...
abramburika spune:
mada - pai la tine e lux acolo cu cantina, aproape de casa si somn la pauza .
Cand lucram aveam si noi o cantina ff ieftina (1 euro/pranzul) si mancare ff buna. Ce trai!!
pica - merci de sfaturi .
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
miereamara spune:
Asaaaa..sa raspund si eu la intrebarile zilei:
1. cirese am luat in weekend, scumpe rau si aici, cam 10 dolari kilogramul. Capsunile in schimb sunt foarte ieftine pt ca acum e sezonul lor aici, cresc local, la fel ca si portocalele. Iarna e o minune sa vezi livezile de portocali:))Personal imi plac mai mult portocalele de California decat astea de aici. Astea de aici sunt bune pt facut suc.
2. acasa voi sta fix 6 luni sau poate chiar mai putin, si asa cat am eu concediu de maternitate e chiar mult, de obicei in tara asta minunata concediul de maternitate este de 3 luni. In astea 6 luni o sa fiu platita cu jumatate de salariu:((. dupa aia bebe va merge la cresa unde merge si baietelul, este foarte frumos acolo si au grija de copii excelent, scumpa rau dar asa sunt cam toate pe aici. Aidan a inceput cresa la 11 luni jumate, la el am stat mai mult acasa pt ca doar ce terminasem scoala aici si nu m-am grabit sa caut servici.
EL s-a adaptat perfect la acea varsta, i-a placut dintotdeauana sa mearga la gradinita si a facut niste progrese enorme, in schimb 6 luni mi se pare putin, dar asta este, vom vedea poate apare alata solutie pe parcurs.
Burta mare am si eu, se vede si in pozele de la semnatura:)), partial din cauza ca sunt balonata dar a crescut si uterul. Nu am luat decat vreo jumatate de kilogram, de fapt inital am slabit 3 kilograme si apoi le-am pus constiincioasa la loc
Mada, ma bucur pentru vestile de la eco!
Carola, bafta la gasirea unei garsoniere!
Arleza, nu stiu unde gasesti doppler in Romania, aici se gasesc de inchiriat, unul de cumparat costa cateva sute de dolari.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 14+
Bianca77 spune:
felicitari pt puiut Mada! bine ca te-ai linistit! Ce sansa ai sa lucrezi la 5 min de casa!!! eu fac 75 km pana la servici plus intors acasa inca atata, deci 150 km/ zi. Si asta de 4 ori pe sapt
15 +
www.psychosomatics.be
georgia79 spune:
Arleza: uite un site de unde eu tocmai am comandat : {http://www.door2doorshop.com/wholesale/Medical-Equipment/Fetal-Doppler/}
Poti sa negociezi shipping costs. ( mie mi-au redus la 30USD dupa ce cereau 52 USD... e un consultant online cu care chattuiesti)
+15 Ioana Teodora
mami de Iustin 09/04/2009
bobitza mea
ramonzca79 spune:
Prezenta la apel!!!!!
fetelorrrr...eu sunt disperata cu tensiunea mica..am niste ameteli si dureri de cap de-mi vine sa ma urc pe pereti. Se mai confrunta cineva cu asa ceva???Aveti idee daca afecteaza cumva fatul tensiunea mica...azi avea 73/45 si puls 86 care pt mine e mare - dar asta ca sa compenseze tensiunea mica.uffffff...vreau acasa!!!
luni am fost la TT si vineri iau rezultatul...am emotii...
In rest...nimic nou la noi...3 kg in plus...un bebe "miscaret"...si cam atat.
POZE...POZULICI
puiutul meu, Erik
Speram...la o printesa 16+
abramburika spune:
irina - am crezut ca ai pus poze noi cand ne-ai trimis la semnatura. Da' nu, pacaleala .
Si eu am burta, nu neparat de la sarcina, ci de la mama natura. Da' eu ma mandresc ca-i sarcina . Am +1 kg pana acum, la aproape 15 sapt. (vineri).
georgia79 spune:
Offf si pe mine ma calca pe nervi reclama cu chilotii roz!!!
Apropos... am gasit si in Romania pe diverse siteuri dopplere dar la niste preturi uriase ( peste 120 Euro)
+15 Ioana Teodora
mami de Iustin 09/04/2009
bobitza mea
abramburika spune:
ramona - asa, asa, imi place cand da roade apelul meu .
Eu aveam problema inversa, tensiunea mare in celelalte sarcini. Acu' nu stiu, normala. Nu prea sunt constiincioasa sa mi-o masor regulat.
Pai o cafea, cioco, nu functioneaza pt. tensiune mica?
miereamara spune:
Georgia astia de pe situl dat de tine sutn chinezi nu? ai incredere? Am vazut ca preturile sunt f f mici, tu pe care ti l-ai comandat? Ma intreb dc livreaza si in state?
Brambu, am pose pe FB, ai cont?
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 14+