Ce-ai face dacă… .
Raspunsuri - Pagina 7
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Luna1 La masurat de putze ma bag si eu categoric. |
Mai, barbatii nu fac concurs de masurat putze...voi de ce vi le-ati masura?
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
Selene_Bunny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Mai, barbatii nu fac concurs de masurat putze...voi de ce vi le-ati masura? Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
N-or fi facand pe forumul asta, unde 98% dintre useri sunt femei, te asigur ca, pe alte forumuri, unde ponderea masculina e mult mai mare, se discuta "la greu" despre... problema. Pentru ca ideea adanc inradacinata este ca... ce e sub 18... e cam... naspa.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
Rufus spune:
Inradacinat...la cine? La cele 98%?
Si le-or masura, nu zic, in intimitate...apoi se lauda cu rezultatul. Real sau...dorit.
De concursuri, n-am auzit
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
marius spune:
Am impresia ca aveti mai mari obsesii decat barbatii cu masuratul asta, numai asta vad de 2 pagini incoace, concursuri, rulete.
PS
nu ma vad prostituata, dar cu un pic de imaginatie de ce nu? Cred ca v-as da "clasa" la multe.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
marius spune:
citat din mesajul lui kokiy Nea Zavaidoc, sa stii ca te-am inscris impreuna cu mine la urmatorul "Romanii au talent"...musai sa facem asta,de la min.01:00 e mai interesant ,sper ca ai ureche muzicala,ca pe dansele le antrenam noi ****************************** "Cel ce lupta cu monstri ar trebui sa aiba grija sa nu devina unul" |
Bey sunt buni? Sunt.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
ina.click spune:
Eu daca as fi barbat mi-as vedea de viata mea, trancanind in continuare despre gadgeturi, filosofie, computere, gaming, echitatie, sport, fara sa mai am de ce sa imi gasesc scuze pentru asemenea preocupari "bizare" fata de "surorile" mele intru de-ale genului. Care (nu toate! doar unele!) ma privesc cu ochi mari si placizi de parca le-as vorbi in sanscrita.
Sau sa astept sa apara vreun coleg sau barbatu-meu pt a vorbi despre astea.
Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011
AkaManah spune:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc As gandi simplu, nu as intelege ce naiba vor femeile de la mine si de ce trebuie sa discutam atat orice nimic, mi-as masura putza ca sa aflu unde ma situez comparativ cu alti masculi, as spune bancuri misogine fara ca nimeni sa se ofuscheze si m-as uita dupa femei. Asta in Romania. In Suedia, as avea grija de copii, as gati, as face de mancare, as merge cu hainele la spalatorie, as face curatenie si mi-as lua concediu paternal ca sa imi sustin sotia, care e femeie independenta si vrea sa lucreze dupa 6 luni de stat cu copilul. |
Ce bine ca locuiesc in Romania! E clar...suedezii sunt sub papuc.
Faza cu masuratul nu imi este familiara.
"Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta."Mahatma Ghandi
Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii.
capcaunul spune:
citat din mesajul lui AkaManah Ce bine ca locuiesc in Romania! E clar...suedezii sunt sub papuc. Faza cu masuratul nu imi este familiara. |
O fi practicata de suedezi ... cand mai scapa de sub papuc.
Tisina spune:
Mai, baieti (cei pe bune de pe forum), dar domniile voastre ce ati face daca ati fi femei? Ca autoarea topicului nu se adresa doar doamnelor. Ia, spuneti sincer! Asteptam cu nerabdare!