Ce-ai face dacă… .

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Inradacinat...la cine? La cele 98%?
Si le-or masura, nu zic, in intimitate...apoi se lauda cu rezultatul. Real sau...dorit.
De concursuri, n-am auzit

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Drept sa-ti spun, io concurs am vazut numai pentru "cea mai mica putza". A castigat unul la care numai la radiografie i se vedea. Concursul nu era la romani.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Daca as fi barbat macar pentru o luna cared ca as castiga timp si bani deoarece nu ar trebui sa:

Ma epilez la 2 saptamani
Sa-mi smulg sprancenele 1 data pe saptamana
Sa-mi dau cu oja ,manichiura -pedichiura
Sa -mi dau cu anti-riduri de zi si de noapte
sa fac masti+ gomajuri
sa-mi vopsesc parul
sa-mi tund parul
sa merg la cosmeticiana pentru intretinerea si curatarea tenului
Sa cumpar lenjerie intima
Sa cumpar pantofi cu tocuri
Sa fac shopping de cate ori ma cert cu sotul
Nu m-as cantari in fiecare dimineata dupa dus pe nemancate

Continuati voi lista doamnelor!

Probabil ca ar fi destul de plictisitor sa fiu barbat,prefer sa trec prin toate chinurile sus numite dar sa raman femeie

Inca o incercare,
Daca as fi barbat macar o zi,as trimite flori multe,multe persoanelor pe care le iubesc,doar asa sa le amintesc cat de mult le iubesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionica

Daca as fi barbat macar pentru o luna cared ca as castiga timp si bani deoarece nu ar trebui sa:

Ma epilez la 2 saptamani
Sa-mi smulg sprancenele 1 data pe saptamana
Sa-mi dau cu oja ,manichiura -pedichiura
sa fac masti+ gomajuri
sa-mi vopsesc parul
sa-mi tund parul
Sa fac shopping de cate ori ma cert cu sotul
Nu m-as cantari in fiecare dimineata dupa dus pe nemancate

Totusi, mai nou, barbatii care se respecta, cica, ar face multe din cele de pe lista. Poate mai putin aia cu pantofii cu tocuri. ca acum si cearta cu sotul se poate intampla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

Citat:

sa fac masti+ gomajuri
sa-mi vopsesc parul
sa-mi tund parul
sa fac shopping de cate ori ma cert cu sotul

http://picasaweb.google.com/home

pe bune barbatii nu-si tund parul, nu poarta pantofi (chiar daca fara toc) si lenjerie intima si nu dau pe la magazine ???

nu stiam. eh, aflu lucruri noi - o sa-i comunic si lu' barbat-mio ca-si pune masti si-si face gomaje abuziv si ca ar trebui sa mearga descult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui corap

Citat:

sa fac masti+ gomajuri
sa-mi vopsesc parul
sa-mi tund parul
sa fac shopping de cate ori ma cert cu sotul

Probabil ca ar fi destul de plictisitor sa fiu barbat,prefer sa trec prin toate chinurile sus numite dar sa raman femeie

Inca o incercare,
Daca as fi barbat macar o zi,as trimite flori multe,multe persoanelor pe care le iubesc,doar asa sa le amintesc cat de mult le iubesc!

http://picasaweb.google.com/home

[b]pe bune barbatii nu-si tund parul[/b], nu poarta pantofi (chiar daca fara toc) si lenjerie intima, si nu merg la magazin

stai mai, ca nu a specificat care par nu il tunde

si,cica, barbatii italieni nu poarta lenjerie intima, nu stiu, nu i-am controlat

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

tunsu' pp foarfeca.

Mergi la inceput

Oricum,per total, tot noi femeile petercem mai mult timp la toaletatiar tunsul la barbati dureaza 10 min. si costa 7 euro!
Ma refeream la parul de pe cap

Barbatilor le trebuie exact 15minute pentru a decide ce pantofi au nevoiegresesc? ei stiu de cand pleaca de acasa ce fel de pantofi doresc si unde sa-i cumpere,noua femeile ne place sa vedem vitrinele,sa apreciem,sa probam ,pe urma mai bem o cafea pentru a lua decizia si dupa aceea ii cumparam ,ia sa vad si aici gresesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Pe scurt barbatii sunt mai simpli, asa cum spuneam in primul meu post.
Dar asta nu este o noutate. E clar insa ca nu v-ar placea sa fiti barbati nici macar asa ca si idee. De ce sa faceti ceva simplu daca se poate complicat? Nu are farmec daca nu se pierde maximul de timp posibil din extratimpul maxim admis. Este asa de fermecator sa te gandesti de 1000 de ori si sa nu iei nici macar o decizie. Sau daca o iei sa o faci numai dupa ce te-ai consultat tot degeaba desigur cu alte 1.000 de persoane - a caror parere conteaza doar asa ca sa existe intrebarea si raspunsul s.a.m.d.

Oricum si aceasta este tot nimic fata de capacitatea natural-biologico-psihologico....samd de a dezvolta din nimic un adevarat scenariu, derivat, supraderivat, alambicat, dimensionat, supradimensionat, deraiat, supraderaiat.... despre ce vorbeam? ... conteaza? deci....dupa cum spuneam.... to be continued... ever for ever and ever...

ahh....

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Marius ,ai mare dreptate!

Lucrurile simple m-ar debusola complet,deci in consecinta de cauza,prefer sa raman femeie cu tot parul la smuls,noh, yo mi-s asa mai blonda,nu am cine stie ce par de smuls,dar conversatia era asa in general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Nu vreau sa intru in off-topic, dar de ce exista perceptia ca barbatii sunt mai simpli ?

Mergi la inceput