Ce-ai face dacă… .

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

M-as face peste, mi-as deschide bordel de lux, as angaja toti barbatii deveniti acum femei,dar pe Marius nu l-as angaja pe post de prostituata la mine, ca el n-are simtul umorului (la topicul asta).

La masurat de putze ma bag si eu categoric.

Si as mai face ceva: desene din urina iarna pe zapada, si concurs cu baietii sa vedem care se pipi mai la distanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Eu m-as baga la schimbarea asta, macar sa ma lamuresc daca si de ce mi-ar veni sa "ma scarpin". Pe urma, cum zice Xio, insa nu stiu daca as avea tupeu la treaba cu lovitul. Dar musai ma inscriu la concursul de pipi si la desene pe zapada (dar si la ruleta, daca trebuie). Toate bune si frumoase, insa nu stiu daca m-as obisnui cu picioarele paroase sau cu par pe piept, ca eu sunt mai gadiloasa din fire
Stati ca mai mi-a venit o idee: barbatii se pot epila inghinal cu ceara? Ar fi interesant de experimentat (mai ales prin zone mai...delicate).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

m-as bucura ca nu-s femeie, m-as da cocos printre puicute, nu m-as insura pana pe la 40 de ani... si sigur as gasi cateva gagici printre voi sa le vrajesc ...

Edit: desigur, n-as rata masuratoarea...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
PT. ANDREI SI ALTI COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_lex82

..Astea toate!!!

Pt ca m-am saturat de :

haha, o, doamne, adorabil!

Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

si poate m-as uita cu alti oki la duduia cu chiloti roz care ma streseaza de cate ori deschid orice pagina din DC ...ca pana acum nu i-am bagat nimic, doar am bagat-o pe ea...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
PT. ANDREI SI ALTI COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

eu sincer as face armata pt ca la cat mi-a povestit tata de 100 de milioane mi se pare chiar funny

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

SHOPPING

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

si poate m-as uita cu alti oki la duduia cu chiloti roz care ma streseaza de cate ori deschid orice pagina din DC ...ca pana acum nu i-am bagat nimic, doar am bagat-o pe ea...

AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
PT. ANDREI SI ALTI COPII

da,da

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

SHOPPING

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

1.Madyrizi, care gagica, ce chiloti roz? Ca eu nu vad, ma mir ca mi-a scapat. Whroooooooooooah!(pe ton feroce)
2. Cati suntem inscrisi la masurat pana la urma? Ca tin evidenta la navetele de bere (estimativ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Nea Zavaidoc, sa stii ca te-am inscris impreuna cu mine la urmatorul "Romanii au talent"...musai sa facem asta,de la min.01:00 e mai interesant ,sper ca ai ureche muzicala,ca pe dansele le antrenam noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Nenea Cuchi, merjem! Cand e concursul? Ma duc sa ma antrenez, desi aia chiar au... talent.

Mergi la inceput