Ce-ai face dacă… .
Raspunsuri - Pagina 5
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc Dezarmanta... pentru femei, Marius, nu? |
Sincer si pentru mine, cand citesc. Ma simt, ciudat. Nu e prima data cand citesc asa ceva. Am vazut si eu cu ochii mei, este grotesc daca este sa clasific senzatia avuta, dar nu este generalizabila asa cum o vad la tine. Categoric nu este generalizabila.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Tanti Zavaidoc spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui marius
Sincer si pentru mine, cand citesc. Ma simt, ciudat. Nu e prima data cand citesc asa ceva. Am vazut si eu cu ochii mei, este grotesc daca este sa clasific senzatia avuta, dar nu este generalizabila asa cum o vad la tine. Categoric nu este generalizabila. Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
Credeam ca ne amuzam. Se pare ca nu toti. Sigur ca nu e generalizata atitudinea asta a barbatilor in Romania, cum si in Suedia sunt unii care au atitudini balcanice. Nu despre asta era vorba, dar vad ca trebuie sa facem precizari, sa explicam, sa fim... politically correct, cum eram eu acuzata ca sunt. Complicat.
kokiy spune:
Tanti, pe ras era setat topicul asta, si pe imaginatiune...sunt sigura ca, daca s-ar intampla faza asta cu schimbarea, nici macar 10% din ce-a scris fiecare nu se va realiza...eventual ne bagam capul intre picioare si asteptam sa treaca ziua
Tanti Zavaidoc spune:
Kokiy, cum vine treaba asta? Adica tu crezi ca nu m-as uita dupa femei? Ha! Pai ma uit si acum, ca unele se imbraca interesant. Bine, si interesant-bine si interesant-era-lumina-stinsa-cand-am-ales-hainele. Cat despre stat cu capul intre picioare o zi... Chiar nu stiu ce as face. Depinde. Daca as fi barbat, suna plauzibil, mai ales daca stapana picioarelor ar fi o duamna interesanta
PS Dar putza tot mi-as masura-o, si in Romania, si in Suedia. Se pare ca e obsesie universal-masculina. Si generalizanta, generalizatoare. De general sa fie. Dimensiunea.
Tanti Zavaidoc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kokiy Tanti, atunci facem o intalnire sa ne-o masuram ****************************** "Cel ce lupta cu monstri ar trebui sa aiba grija sa nu devina unul" |
Faceeeeeeeeeem! Si bem o naveta de bere pentru fiecare centimentru? Vezi, nu am zis o bere de centimetru, sa apucam totusi sa si bem ceva
Stati, edit: Kokiy, nu mai zice TANTI! Acum e NENE!
XIO spune:
As face sex, m-as masturba si as ruga pe cineva sa ma loveasca tare de tot in testicule :)))))))))))) La ordinea evenimentelor nu m-am gandit inca.
Alte curiozitati n-am...
**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro
Ramona2006 spune:
Nu m-am gindit niciodata...dar nu stiu de ce , nu mi-ar place sa fiu barbat...nici macar cu imprumut.
Fii-mea in schimb...alta poveste...pe la 3 ani cind a inceput sa mearga la gradi a descoperit ca baietii "au putza mare" (vorbele ei).
Si m-a tot intrebat "Mama, cind am sa cresc mare si am sa fiu baiat am sa am si eu putza mare? Ca vreau sa fac pipi in picioare"
Blogul meu de mama ce sta mult prea mult acasa:
http://aloneinholyland.blogspot.com/
LAlexandra spune:
Eu nu stiu sa va zic ce si cum pt ca inca ma prapadesc de ras.
Super!
_
printisorului Alessandro
kokiy spune:
Xio, asta cu lovitul in cojones e tare...vrei sa stii prin ce greutati trece barbatul
Ai grija de ordinea evenimentelor,s-ar putea sa nu le poti rezolva toate ...