Ce-ai face dacă… .
Raspunsuri - Pagina 4
kokiy spune:
Mi-as mai satisface doua mari curiozitati :muntele Athos si altarul bisericii ...sa vaz eu ce ascund barbatii acolo
Tanti Zavaidoc spune:
As gandi simplu, nu as intelege ce naiba vor femeile de la mine si de ce trebuie sa discutam atat orice nimic, mi-as masura putza ca sa aflu unde ma situez comparativ cu alti masculi, as spune bancuri misogine fara ca nimeni sa se ofuscheze si m-as uita dupa femei. Asta in Romania. In Suedia, as avea grija de copii, as gati, as face de mancare, as merge cu hainele la spalatorie, as face curatenie si mi-as lua concediu paternal ca sa imi sustin sotia, care e femeie independenta si vrea sa lucreze dupa 6 luni de stat cu copilul.
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kokiy Marius, nu-mi spune ca n-ai avea tendinta sa-ti ti mainile pe sani toata ziua ****************************** "Cel ce lupta cu monstri ar trebui sa aiba grija sa nu devina unul" |
Categoric nu.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
marius spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lulu77
evident! Este f sanatos . Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007) ce mai fac eu Bibi David Bogdan Mihaita Ionut |
Complet fals pentru mine de exemplu.
marius spune:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc As gandi simplu, nu as intelege ce naiba vor femeile de la mine si de ce trebuie sa discutam atat orice nimic, mi-as masura putza ca sa aflu unde ma situez comparativ cu alti masculi, as spune bancuri misogine fara ca nimeni sa se ofuscheze si m-as uita dupa femei. Asta in Romania. In Suedia, as avea grija de copii, as gati, as face de mancare, as merge cu hainele la spalatorie, as face curatenie si mi-as lua concediu paternal ca sa imi sustin sotia, care e femeie independenta si vrea sa lucreze dupa 6 luni de stat cu copilul. |
Dezarmanta experienta... pentru Romania ... care va' sa zica.
ancadragoman spune:
Marius tu esti femeie?
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
marius spune:
citat din mesajul lui ancadragoman Marius tu esti femeie? anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!! Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni |
Categoric nu.
kokiy spune:
citat din mesajul lui ancadragoman Marius tu esti femeie? anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!! Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni |
Anca, asta era mai pe ocolite asa,ca sa nu-l intrebi daca-i gay?
Marius, scuze ca-i picat la mjloc