Cere lucruri care sunt cu mult peste varsta lui

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Citat:
citat din mesajul lui beren

Citat:
citat din mesajul lui Rufus
Beren, cred ca vorbesti despre concluzia ta, care poate coincide si cu a altora, dar care nu cred ca trebuie inteleasa ca o concluzie universala, "negru pe alb".

Dupa cum singur spui, fiecare intelege atat cat poate.

Ca sa depasesti problemele pe care le ai, primul pas e sa deschizi mintea la ceea ce spun ceilalti. Chiar daca nu esti de acord cu ce spun ei, e posibil sa afli ceva despre tine.

Despre limitarile tale.

Si-asa ai inca o sansa la progres. Iar copilul, la o copilarie mai buna decat altfel.

Fiecare intelege nu cat poate, cum insinuezi tu, ca nu detii tu reteta universala de crescut copii, ci cum vrea pe baza propriilor principii. Cum iti permiti sa ironizezi asa doar pentru ca ceilalti au alta viziune? Cum de esti moderator daca ai o atitudine atat de radicala? Pe ce principiu functionezi aici? Asta e spiritul DC?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Mik
demonstratie. Sa-ti explic, papusica ?

(interventia e complet off topic, in cazul in care mai apare cineva sa mi-o spuna explicit).

Marina, sper ca-ti place cartea.

Remarci cum unii recurg la atacul la persoana (inclusiv prin "diminutive" condescendente), in loc sa continue o discutie?

De fapt, ei urmarind sa deturneze discutia spre scandal?

Beren, Denizel si-a aratat "capacitatile" incepind sa-l toace pe Rufus. Si m-a citat. Eu (foarte mindra de felul meu si politicoasa cum nu se mai poate ) i-am raspuns si nu i-a convenit.

Fiecare cit il duce capul. Cu palarie sau fara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisam102 spune:

Cand ramanem fara argumente trecem la atacuri personale?!
Nu inteleg de ce iti sunt permise astfel de atacuri asupra unor persoane pe care nu le cunosti personal...
treaba dc
eu am sa cer stergerea contului personal pt ca m-a apucat o silaaaaaaaaaa...
credeam ca DC e un loc de unde poti invata ceva...te poate ajuta...
dar ce???
cum sa lovesti intr-un om prin copilul sau pt neputinta argumentelor tale.
RUSINE!!!!
Denizel

Ps. va multumesc tuturor celor care m-ati ajutat at cand a fost nevoie cu o vorba buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Citat:
citat din mesajul lui saskia
Si la subiectul asta ne auto-moderam ca moderare impartiala nu exista.

Asa este.

Nu uita insa ca un moderator sau administrator poate sa te-arunce afara din mediul asta cu un click de buton (sau un sut virtual, ca sa fiu mai poetic).

Ca doar tot nu exista impartialitate, da' se-ntampla c-a iritat-o postarea ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Citat:

Citat:

Asa este.

Nu uita insa ca un moderator sau administrator poate sa te-arunce afara din mediul asta cu un click de buton (sau un sut virtual, ca sa fiu mai poetic).

sa inteleg ca daca vrei tu pentru ca nu sunt de acord cu parerile tale si ale prietenilor tai ma dai afara de pe forum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Asa este.

sa inteleg ca daca vrei tu pentru ca nu sunt de acord cu parerile tale si ale prietenilor tai ma dai afara de pe forum?

Ar vrea el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

beren, nu-ti umbri talentul cu scancete catre moderatori.
Nu-s de tine...(scancetele)

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Androix, te inseli.
E vorba numai si numai despre apararea unor principii foarte pretioase, in legatura cu care psihologii (aia foarte bine pregatiti, toba de psihologie) au hotarat ca sunt de neinlocuit intr-o relatie sanatoasa parinte-copil, o relatie in care copilul sa evolueze spre un adult integru si fara complexe.
Probabil ca nu-ti poti imagina cat de tare cred in aceste principii, cat de valoroase le consider (si chiar sunt valoroase) si cat de mult imi doresc ca orice copil sa aiba parte de ele .
Pentru cineva care a vazut cu propriii ochi cat de mult bine pot face unor copii aceste principii (precum si cat rau poate copiilor lipsa lor!!!!), eu cred ca sunt chiar rezervata...

~ Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză - din jurnalul unei mămici de băietel ~

Mai e ceva ce imi sta de mult pe limba sa-ti spun: cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia. Nici eu nu cred ca intelegi cat de tare te prinde zicala asta. Deci nu mai apara atata copiii de parintii lor.
Oricum n-o mai da la intors, raman la convingerea ca atunci cand nu mai stii ce spune incepi sa musti. La Vikinga nu avea nici o legatura cu principiile tale pretioase, avea legatura cu faptul ca nu mai aveai ce spune si atunci te-ai gandit ca daca dezgropi potcoave de cai morti ii inchizi gura. Cam asa si aici.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Giulia, am o curiozitate: de ce tot simti nevoia sa apari pe DC cu subiecte atat de intime, cu detalii atat de marunte despre copilul tau? Ai un terapeut, din cate am inteles( am citit doar primul post si ultimile 8 pagini), de ce nu vorbesti cu terapeutul? daca lucrurile nu se misca, de ce nu schimbi terapeutul?

Parerea mea este ca pana cand TU nu vei face terapie, problemele cu copilul tau nu se vor rezolva.
Tu nu intelegi problemele copilului tau, nu poti citi printre randuri deloc. Si mai deschizi un subiect pe DC sa te asiguri ca nu esti singura in situatia respectiva, asta te linisteste oarecum. E vorba doar despre tine! Tu nu vrei un copil asa si pe dincolo, tu vrei sa fie asa si nu altfel, tu vrei, tu vrei tot vrei si vrei, dar STII CE VREA EL? E important ce vrea el?Are dreptul si el sa ´´vrea´´ ceva?

Gandeste-te la asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Nu stiu cum se face ca in trena lui Rufus sunt parinti care s-au tot plans pe DC cat e de greu sa te intelegi cu copiii...

E simplu. E vorba de parinti carora le pasa de relatiile cu copiii lor. Majoritatea de asta acceseaza DC-ul.
Si nu se plang...cauta sfaturi, ca sa fie mai buni.
Nu ma mira ca nu intelegi asta. Scopul tau pe DC este altul.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput