Cere lucruri care sunt cu mult peste varsta lui
Raspunsuri - Pagina 32
beren spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rufus beren, nu-ti umbri talentul |
Este posibil?
Vezi, n-ai remarcat esenta. "Curajoasele" de mai sus scancesc atunci cand le ameninta vreun moderator cu butonul, vitejia tine doar cat pauza mare.
In schimb, argumentele sunt adevarate sau false, indiferent ca pe forumul asta sau in New York Times. Iar incapacitatea unora de-a discuta cu adevarat, esenta, este mult mai importanta decat "datul cu opinia" sau "cu umbrela".
Rufus spune:
lady, terapia parintilor este "la pachet" cu cea a copilului, si eu am crezut ca-mi duc fata la psiholog, insa am intrat si eu in discutie, urma Tora, Tea, fosta nevasta...din pacate, Ioana nu a mai vrut, a trebuit sa ma multumesc cu atat.
Terapia copilului presupune si pe cea a parintilor, carora li se explica unde gresesc si ce-i de facut.
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
saskia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui beren
Este posibil? Vezi, n-ai remarcat esenta. "Curajoasele" de mai sus scancesc atunci cand le ameninta vreun moderator cu butonul, vitejia tine doar cat pauza mare. In schimb, argumentele sunt adevarate sau false, indiferent ca pe forumul asta sau in New York Times. Iar incapacitatea unora de-a discuta cu adevarat, esenta, este mult mai importanta decat "datul cu opinia" sau "cu umbrela". |
Eu nu vad pe nimeni scancind, insa vad oameni socati de atitudinea ta, care mai esti si moderator pe deasupra, tinand partea unui singur user pe fata.
Ai putea vorbi cel putin macar la nivelul mentionat mai sus ca in New York Times, fara sa apelezi imediat la amenintari cu aruncatul de pe forum pentru ca te irita unele postari care nu sunt in asentimentul tau si al userului prieten cu tine.
anca_a spune:
insa vad oameni socati de atitudinea ta, care mai esti si moderator pe deasupra |
Unde ii vezi?
Nu se indura careva sa-i spuna fetei ca Beren nu mai e demult moderator care mai este?
saskia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anca_a
Unde ii vezi? Nu se indura careva sa-i spuna fetei ca Beren nu mai e demult moderator care mai este? www.youtube.com/watch?v=Efc0p0GASFY" target="_blank"> Children see |
Vai merci, pentru iluminare .
Uite o veste buna intr-adevar.
Edit intrebare: dar de cand a fost retrogradat? nici nu bagasem de seama. Oricum sunt linistita ma duc sa citesc si in rest ca era pacat de asa forum.
anca_a spune:
citat din mesajul lui Rufus lady, terapia parintilor este "la pachet" cu cea a copilului, si eu am crezut ca-mi duc fata la psiholog, insa am intrat si eu in discutie, urma Tora, Tea, fosta nevasta...din pacate, Ioana nu a mai vrut, a trebuit sa ma multumesc cu atat. Terapia copilului presupune si pe cea a parintilor, carora li se explica unde gresesc si ce-i de facut. Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Rufus, asta cu datul de sfaturi (cu liniuta si de la capat) la intreg familionul, in una-doo sedinte, nu e terapie.
ladyJ spune:
citat din mesajul lui Rufus lady, terapia parintilor este "la pachet" cu cea a copilului, si eu am crezut ca-mi duc fata la psiholog, insa am intrat si eu in discutie, urma Tora, Tea, fosta nevasta...din pacate, Ioana nu a mai vrut, a trebuit sa ma multumesc cu atat. Terapia copilului presupune si pe cea a parintilor, carora li se explica unde gresesc si ce-i de facut. |
Da, da Rufus, eu stiu ce zici tu. Se procedeaza in acest fel pentru a avea un tablou cat mai clar asupra familiei, a relatiilor dintre membrii ei.
Eu spuneam insa altceva. sunt de parere ca pe Giulia ar ajuta-o terapia ei proprie, ca sa zic asa, intai de toate.O terapie individuala. Adica o intalnire cu ea insasi, nu in calitate de ´´mama lui x´´.
Rufus spune:
anca...de unde ai tras tu concluzia ca-i vorba de una-doo sedinte?
Cel putin in cazul nostru, am mers si eu si Ioana la cate 5 sedinte (sper sa nu gresesc, sunt cam 4 ani de atunci)...urmau cei enumerati (nu stiu cand).
Nu exista terapie in doua sedinte.
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
ladyJ spune:
citat din mesajul lui Rufus anca...de unde ai tras tu concluzia ca-i vorba de una-doo sedinte? Cel putin in cazul nostru, am mers si eu si Ioana la cate 5 sedinte (sper sa nu gresesc, sunt cam 4 ani de atunci)...urmau cei enumerati (nu stiu cand). Nu exista terapie in doua sedinte. Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Rufus, dar voi din ce cauza ati ajuns la psiholog? (era consilier sau terapeut?)
Rufus spune:
Am ajuns la psiholog pentru ca nu mai gaseam o cale de comunicare cu Ioana. Nu putea (nu voia) sa accepte nici un membru al familiei, nu dorea sa participe la nici un program, nu mai comunicam in nici un fel. Mi s-a parut ca este suparata pe mine, in special. Era, de fapt, pe toata lumea. Ioana nu a avut si nu are o viata usoara, ca adolescent. Nici unuia, de fapt, nu ne este usor. Cu exceptia Anei, pe care toata lumea o iubeste.
Edit: lady, habar nu am care-i diferenta. Pot sa-ti dau numele, o gasesti pe net, daca vrei. Stiu ca este psiholog, face psihoterapii, consilieri, hipnoze...