Cere lucruri care sunt cu mult peste varsta lui
Raspunsuri - Pagina 30
saskia spune:
Daca cineva spune despre altcineva pe care nici nu-l cunoaste (cica doar asa dupa cum scrie pe forum despre femei sau fetele lui) ca este misogin, nimeni dintre cei care modoereaza nu baga de seama. Probabil ca sunt de acord tacit cu acest gen de comportament.
Si la subiectul asta ne auto-moderam ca moderare impartiala nu exista.
Tot off-topic si raspunsul meu (pe pariu ca se gaseste ceva la postarea mea sau a celorlalte care nu sunt de acord cu "majoritatea", dar la pseudo-psiholoaga de serviciu nimic).
Androix spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denizel
Nu stiu cum se face ca in trena lui Rufus sunt parinti care s-au tot plans pe DC cat e de greu sa te intelegi cu copiii... ~ Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză - din jurnalul unei mămici de băietel ~ |
Ce pot sa spun, nu te dezminti. Cand ramai fara argumente, sau te plictisesti tu insati sa le repeti pe aceleasi la nesfarsit scoti ce ai tu mai bun in tine si incepi sa musti. Se vede asta si in mesajul pe care i l-ai adresat lui Rufus, si in cel citat de mine, iar la un subiect la care ne-am mai impuns ai muscat-o si pe Vikinga in acelasi stil caracteristic.
Problema ta principala e ca esti a dracului si nu suporti sa nu fie toti de acord ca TU esti cea care stie cel mai bine sum se cresc copiii ALTORA!
Te las in continuare sa te crezi detinatoarea adevarului absolut si sa te produci pe scena, nu de alta dar dupa ce ti-am zis ca esti a dracului ma astept cel putin la un avertisment, mai ales ca nu de mult m-am lamurit si de ce ti se permite sa te produci pe scena DC in felul asta.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Mik spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denizel
Mik, e una din placerile mele sa strig subtirel "en garde" si sa incep duelul. Imi place sa ma duelez cu conditia ca adversarul meu sa aiba sabie, ca mine. Cand vad bate si aud voci groase agitandu-se spre mine, intorc spatele si plec. In fluturat de pene-de-la-palarie, desigur :)). Pa, Mik! ~ Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză - din jurnalul unei mămici de băietel ~ |
Mda, vad ca ai pene, no problem. Dar sabie nu ai, din pacate. de curaj nici nu e vorba, papusica.
anca_a spune:
Citat: |
mai ales ca nu de mult m-am lamurit si de ce ti se permite sa te produci pe scena DC in felul asta. |
Nu ne lamuresti si pe noi? Nu de alta, dar tare ma tem sa nu fi dat si tu in mania persecutiei.
A, si sper ca raspunsul tau sa fie ceva mai convingator decat fumata placa cu pilele la moderatori, conducere & co.
Rufus spune:
Denizel, incepi sa clachezi. Zau, am apreciat intotdeauna postarile tale, pentru ca esti o inepuizabila sursa de idei. Am invatat sa extrag ce-i folositor din ceea ce scrii, iar restul sa inlatur.
Cel putin la topicul asta, ai interventii intregi fara nici un continut logic. Accept ca nu ma placi, mi-ai spus-o de nenumarate ori, dar chiar sa o repeti obsesiv...mai schimba si tu placa, e vche deja. Si nu ma impresioneaza.
Interventiile tale legate de terapeuta la care am fost cu Ioana sunt complet pe langa subiect. Sunt eronate. Am incercat, odinioara, sa-ti explic...fara folos. Denizel...nu ma intereseaza parerea ta despre terapeuti. N-are nici o valoare...de ce o tot promovezi? Cum de ai ajuns la concluzia ca cineva si-ar abandona terapeutul doar pentru ca nu e pe gustul tau?
Nu regret nici o clipa ca mi-am expus problemele cu fetele mele si am cautat raspunsuri si in afara cabinetului de psihologie. Chiar daca asta ti-a oferit prilejuri sa debitezi rautati, judecati jumatate valoroase-jumatate pline de naduf. N-am sa emit, ca sa-ti raspund in acelasi ton, pareri despre educatia primita de copilul tau, dupa modul incalificabil in care te exprimi "sfatuindu-i" pe altii.
Daca poti, aplica teoriile tale peste modul in care te manifesti. De unde ai frustrarile astea?
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
denizel spune:
Androix, te inseli.
E vorba numai si numai despre apararea unor principii foarte pretioase, in legatura cu care psihologii (aia foarte bine pregatiti, toba de psihologie) au hotarat ca sunt de neinlocuit intr-o relatie sanatoasa parinte-copil, o relatie in care copilul sa evolueze spre un adult integru si fara complexe.
Probabil ca nu-ti poti imagina cat de tare cred in aceste principii, cat de valoroase le consider (si chiar sunt valoroase) si cat de mult imi doresc ca orice copil sa aiba parte de ele .
Pentru cineva care a vazut cu propriii ochi cat de mult bine pot face unor copii aceste principii (precum si cat rau poate copiilor lipsa lor!!!!), eu cred ca sunt chiar rezervata...
Rufus spune:
Lasati moderatorii in pace.
Cred ca asta-i cel mai dur avertiment pe care-l pot da: sa o lase pe Denizel sa "evolueze" la capacitate maxima.. In felul asta, dovedeste cu adevarat ce poate.
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
beren spune:
citat din mesajul lui Rufus Beren, cred ca vorbesti despre concluzia ta, care poate coincide si cu a altora, dar care nu cred ca trebuie inteleasa ca o concluzie universala, "negru pe alb". |
Dupa cum singur spui, fiecare intelege atat cat poate.
Ca sa depasesti problemele pe care le ai, primul pas e sa deschizi mintea la ceea ce spun ceilalti. Chiar daca nu esti de acord cu ce spun ei, e posibil sa afli ceva despre tine.
Despre limitarile tale.
Si-asa ai inca o sansa la progres. Iar copilul, la o copilarie mai buna decat altfel.
beren spune:
citat din mesajul lui Mik demonstratie. Sa-ti explic, papusica ? (interventia e complet off topic, in cazul in care mai apare cineva sa mi-o spuna explicit). Mik. |
Marina, sper ca-ti place cartea.
Remarci cum unii recurg la atacul la persoana (inclusiv prin "diminutive" condescendente), in loc sa continue o discutie?
De fapt, ei urmarind sa deturneze discutia spre scandal?
Rufus spune:
citat din mesajul lui beren Ca sa depasesti problemele pe care le ai, primul pas e sa deschizi mintea la ceea ce spun ceilalti. Chiar daca nu esti de acord cu ce spun ei, e posibil sa afli ceva despre tine. Despre limitarile tale. Si-asa ai inca o sansa la progres. Iar copilul, la o copilarie mai buna decat altfel. |
Absolut de acord cu asta. Este principalul motiv pentru care sunt membru DC.
In rest, ma abtin...