Cere lucruri care sunt cu mult peste varsta lui
Raspunsuri - Pagina 25
giulia71 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui denizel
Cand ai spus ce gandesti cu adevarat, Giulia? ~ Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză - din jurnalul unei mămici de băietel ~ |
In ambele posturi Denizel, imi asum punctul de vedere.
uneori gandesc prea mult....
Mik spune:
N-am timp sa rascolesc DC-ul, insa intr-un post spuneai sa studiezi psihologia.
Acum imi raspunzi tu : de ce crezi ca psiholoaga ("de trimis pe Luna") a stricat si nu a reparat ? esti sigura ca si-a terminat treaba ?
anca_a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui narcisam102 Ok. Eu am acum o nevoie urgenta si strigenta de o casa mai mare. Am un ap cu 2 cam dar numai imi place ca numai avem loc. Asa ca imi trebuie o casa mai mare! Eu vreau o casa mai mare!!! Ce imi pasa mie ca mama e pensionara! Ce imi pasa ca eu si sotul suntem bugetari! Pe mine chiar nu ma iubeste nimeni sa-mi dea o casa mai mare!!! Ce mama egoista am! Nu vrea sa-mi cumpere o casa mai mare!! Sunt abuzata! Traumatizata! Isi bate joc de nevoia mea! Ma ia la misto si-mi zice ca alti stau cu chirie!!!! Nu ma respecta!!! Zice ca alti se imbraca de la SH iar eu am doua masini!!! Dar ea are o casa mare!!!! E o nevoie nu o dorinta!! E nevoia mea!! Vreau o casa mai mareeeeee!!!......... Ps. Se ofera cineva? Daca mama mea e asa de rea si nu se gandeste la nevoile mele???? Va rogggggg |
Unde dai si unde crapa...
denizel spune:
Nu spunea vrea sa mananc unt, ci imi pui si mie doua felii de unt President ?, asta cand era cineva pe la noi Intram in magazine d'astea la parterul blocurilor si il intreb, vrei sa-ti iau tricoul asta; zice "nuu ca mergem la Mall sau la Zara" tare sa auda cine mai era in magazin. |
Dar el de unde stie diferenta dintre President si Albalact, dintre Zara si parterul blocului?
Parca nu-mi vine sa cred ca discuta la scoala despre marcile de unt si cat costa fiecare.
denizel spune:
citat din mesajul lui Mik N-am timp sa rascolesc DC-ul, insa intr-un post spuneai sa studiezi psihologia. Mik. |
Suta la suta eronat!!
giulia71 spune:
Stie diferenta de cand am locuit In Franta si nu demult, acum 3 ani.
Nu la scoala facea comentarii legate de unt, acasa de fata cu fata care vine la curatenie.
giulia71 spune:
De "tzoale" vorbesc la scoala, n-ai tu grija, numa d'asta vorbesc
denizel spune:
citat din mesajul lui Mik Acum imi raspunzi tu : de ce crezi ca psiholoaga ("de trimis pe Luna") a stricat si nu a reparat ? esti sigura ca si-a terminat treaba ? Mik. |
Da, unele lucruri se repara dupa ce sunt intai daramate din temelii sau dezmembrate mai intai.
Numai ca nu toata lumea stie sa mai puna toate piesele la loc in final.
Ca sa nu mai spun ca ma indoiesc ca oamenii se repara la fel ca bicicletele.
denizel spune:
citat din mesajul lui giulia71 Stie diferenta de cand am locuit In Franta si nu demult, acum 3 ani. Nu la scoala facea comentarii legate de unt, acasa de fata cu fata care vine la curatenie. uneori gandesc prea mult.... |
Deci, uite cum il judeci gresit pe copil...
El vrea unt President pentru ca asta ii aminteste de Franta, nu pentru ca e scump.
Si pentru ca vrea sa ii arate fetei aleia ca el a fost in Franta. Is that a crime?