Cere lucruri care sunt cu mult peste varsta lui

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisam102 spune:

Citat:
Vai, Narcisa, trebui sa-ti duci mama la sedinte regulate cu psihologi competenti.
Nasol momentu ' !

Neee... nu ca astia ma ciopartesc tot pe mine!!
Incompetentii astia!
Noroc cu mine ca sunt asa desteapta si frumoasa!
Daca vreti va dau eu sfaturi ce sa mai dati banii...ii trimitem pe Luna!

Concluzii:
mama e nebuna, nu ma respecta, nu se gandeste la nevoiile mele, nu ma iubeste, nu ma asculta cat de mult imi trebuie casa asta!!
uffff... nici numai stiu ce sa fac cu ;lumea asta nebuna care se asteapta ca eu sa stau frumos in banca in clasa 5-a....
am o verisoara care fi-su are tot 11 ani si se duce cu el la wc sa-l stearga la cur...mama ce misto! asta da copil cu nevoile indeplinite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Acum sa fiu complet on topic.
Confirm, la gimnaziu copiii incep sa se "masoare" unul pe altul si sa auda lucruri de stil "de ce nu porti marca X ?", de ce nu te imbraci numai cu blugi, cum de nu ai IPhone sau Blackberry ?
Din punctul nostru de vedere sunt timpenii, din punctul lor de vedere nu.

Si eu am fost suprinsa pe vremea cind nu-l aveam decit pe cel mare si prietena mea a venit la job dupa prima zi de scoala la gimnaziu cu cel mare al ei : copilul era mai mult decit vehement ca e imbracat "ca un taran " (comme un péquenot). mi s-a parut incredibil.
Cind copilasul meu cel mare a mers la gimnaziu, cu timpul am vazut ca refuza sa se imbrace cu alti pantaloni decit blugi cind pleca la scoala si mi-a spus ca s-au uitat chioris la el unii dintre copii.

Am inteles perfect si nu l-am constrins, i-am cumparat blugi in loc de altceva si se imbraca totusi cu "altceva" cind nu se duce la scoala.

Si al meu a intrebat cit costa un iPhone si l-am lasat non stop intr-un week-end cu un iPhone de-a lui taica-su, a vazut cit e de util si n-a mai vrut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Narcisa, te rog io frumos, ia o pauza, esti complet pe langa subiect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_a

Narcisa, te rog io frumos, ia o pauza, esti complet pe langa subiect!

www.youtube.com/watch?v=Efc0p0GASFY" target="_blank"> Children see

Eu ma gandeam sa o mai lasam putin pe scena si apoi sa o intrebam daca s-a simtit bine .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:
citat din mesajul lui Mik

Acum imi raspunzi tu : de ce crezi ca psiholoaga ("de trimis pe Luna") a stricat si nu a reparat ? esti sigura ca si-a terminat treaba ?

Da, unele lucruri se repara dupa ce sunt intai daramate din temelii sau dezmembrate mai intai.
Numai ca nu toata lumea stie sa mai puna toate piesele la loc in final.
Ca sa nu mai spun ca ma indoiesc ca oamenii se repara la fel ca bicicletele.

~ Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză - din jurnalul unei mămici de băietel ~

Astea sunt generalitati. Eu vorbesc concret de cazul de fata.
Ai inteles intrebarea, da ?

Mergi la inceput

Citat:

Confirm, la gimnaziu copiii incep sa se "masoare" unul pe altul si sa auda lucruri de stil "de ce nu porti marca X ?", de ce nu te imbraci numai cu blugi, cum de nu ai IPhone sau Blackberry ?

Mik.

Da, asa e!
Numai ca e off topic.
Inca din prima postare ni s-a spus ca niciun coleg nu are iphone ;).

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Da, asa e!
Numai ca e off topic.

~ Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză - din jurnalul unei mămici de băietel ~

Asta e raspuns de jmecher !

Nu, ceilalti nu au iPhone, dar au altceva. copilul vrea iPhone ca sa aiba ceva si mai si. Asta era logica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

cred ca incurci putin mahalaua cu DC-ul . Putina atentie la limbaj te rog, am ceva mai multe pretentii de la aceasta discutie!

Citat:
citat din mesajul lui narcisam102
....
am o verisoara care fi-su are tot 11 ani si se duce cu el la wc sa-l stearga la cur...mama ce misto! asta da copil cu nevoile indeplinite!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Mik.

Da, asa e!
Numai ca e off topic.

Nu, ceilalti nu au iPhone, dar au altceva. copilul vrea iPhone ca sa aiba ceva si mai si. Asta era logica.

Mik.

Ai lasat logica neincheiata. Copilul vrea sa aiba ceva si mai si pentru ca....????? Sper sa nu spui "jmecher" .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Zau Mik, suntem de acord cu asta. Copilul nu vrea iphone de dragul tehnologiei ci ca sa iasa in evidenta. Ne-am prins.

Combateam pe fond ideea daca explicatia cum ca "nu e pt varsta ta, cred ca un copil de 11 ani nu are nevoie de iphone " e corecta sau nu.

Citat:

Citat:

Citat:

Mik.

Da, asa e!
Numai ca e off topic.

Mik.

Mergi la inceput