Cere lucruri care sunt cu mult peste varsta lui

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Citat:
citat din mesajul lui narcisam102

Ok.
Eu am acum o nevoie urgenta si strigenta de o casa mai mare.
Am un ap cu 2 cam dar numai imi place ca numai avem loc. Asa ca imi trebuie o casa mai mare!
Eu vreau o casa mai mare!!!
Ce imi pasa mie ca mama e pensionara! Ce imi pasa ca eu si sotul suntem bugetari! Pe mine chiar nu ma iubeste nimeni sa-mi dea o casa mai mare!!!
Ce mama egoista am! Nu vrea sa-mi cumpere o casa mai mare!! Sunt abuzata! Traumatizata! Isi bate joc de nevoia mea! Ma ia la misto si-mi zice ca alti stau cu chirie!!!! Nu ma respecta!!! Zice ca alti se imbraca de la SH iar eu am doua masini!!!
Dar ea are o casa mare!!!!
E o nevoie nu o dorinta!! E nevoia mea!!
Vreau o casa mai mareeeeee!!!.........

Ps. Se ofera cineva? Daca mama mea e asa de rea si nu se gandeste la nevoile mele???? Va rogggggg

Vai, Narcisa, trebui sa-ti duci mama la sedinte regulate cu psihologi competenti.
Nasol momentu ' !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Mik, citeste te rog ce am tot vrut sa spun in astea douaj de pagini si nu ma pai pune atata sa repet. Te rog, da? :)

P.S. Eu nu-s viitoare psiholoaga. Cel putin in momentul asta nu posed vreo instiintare care sa demonstreze ca as fi. Si chiar si asa - adica daca as fi - nu vad de ce nu am voie sa clasific un psiholog. Daca tu ai fi chimist, ar trebui sa o lauzi pe tovarasa academician doctor inginer? :))

~ Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză - din jurnalul unei mămici de băietel ~

Se vede ca nu "esprimi" destul de concentrat.
Cu vehementa multa, dar diluat si contradictoriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:

Ok.
Am un ap cu 2 cam dar numai imi place ca numai avem loc. Asa ca imi trebuie o casa mai mare!
Ce imi pasa mie ca mama e pensionara! Ce imi pasa ca eu si sotul suntem bugetari! Pe mine chiar nu ma iubeste nimeni sa-mi dea o casa mai mare!!!
Ce mama egoista am! Nu vrea sa-mi cumpere o casa mai mare!! Sunt abuzata! Traumatizata! Isi bate joc de nevoia mea! Ma ia la misto si-mi zice ca alti stau cu chirie!!!! Nu ma respecta!!! Zice ca alti se imbraca de la SH iar eu am doua masini!!!

Ps. Se ofera cineva? Daca mama mea e asa de rea si nu se gandeste la nevoile mele???? Va rogggggg

Nu aveti psiholog la militie?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Marina

Acum Denizel e mai vehementa, vad si asta

Marina

Nu-s vehementa, sunt trista.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maria_alexia

denizel, daca tu iti doresti ca pe deasupra si copilul sa fie intreg in urma procesului de educare, asta e deja in afara discutiei. scopurile erau altele, se pare.

CEea ce ma sperie pe mine este ca se gasesc atatia psihologi din astia pe piata de psihologi.
Psiholog care in loc sa repare, cioparteste.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Marina

Acum Denizel e mai vehementa, vad si asta

Marina

Nu-s vehementa, sunt trista.

~ Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză - din jurnalul unei mămici de băietel ~

Nu despre asta e vorba, Denizel !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Denizel, eu nu ma supar pe tine ca nu am nevoie de energie negativa.

Vezi lucrurile intr-un anumit fel si te-am rugat sa nu-mi rastalmacesti cuvintele.

Nu am mutilat sufletul copilului, Doamne ce creppy, pacat ca asta ai inteles, eu cred mai degraba ca asta ai dorit sa intelegi.

Era vorba de responsabilitatile lui de copil si de atitudinea lui fata de aceste responsabilitati; acestea din urma nu si le indeplinea, obsinuit sa i le indeplineasca altii, si el sa nu faca nimic. Cand au inceput notele mici aparute pe drept, ca nu invata, atunci a inceput sa se dea cu curu de pamant,cum el sa ia note mici, ca uraste scoala , profesorii samd.

Atunci i s-a spus ca este la fel ca si ceilalti copii, depinde de el
in ce tabara vrea sa se alature, in cea cu note mici sau cea cu note mari. Aici a fost adus in linie cu ceilalti.Nicidecum mutilat

La scoala, crezi ca face cineva vreo diferenta ca el e al lui X sau al lui Y, sau la examene, sau mai tarziu in viata?
Ca asta ne dorim, sa traiasca intr-o lume in care sa nu conteze ca e nepotu primarului sau al lu nea Vasile tractoristu'

S-a tinut o seara mortis de noi sa ne intrebe cat castigam, cat castig eu ca freelancer si tacs-o.
Nu intelegeam de ce il intereseaza pe el in mod deosebit salariile, ca apoi sa-l descos, vorbeau la scoala cat castiga parintii si faceau clasamentul.Eviodent ca nu i l-am spus. Al meu si inca doua fete mai erau de trecut pe lista. Cu asta se ocupa boboceii de a V-a.

Nu spunea vrea sa mananc unt, ci imi pui si mie doua felii de unt President ?, asta cand era cineva pe la noi
Intram in magazine d'astea la parterul blocurilor si il intreb, vrei sa-ti iau tricoul asta; zice "nuu ca mergem la Mall sau la Zara" tare sa auda cine mai era in magazin.

Nu vreau copilul meu sa fie snob, chiar daca are aceste "apucaturi", vreau sa fie modest, pentru el in viata, cu asta am spus sa "coboare dupa scena". Ce e rau in a-l corecta?!

Sa se laude daca asta isi doreste, cu toate ca nu va fi bine, dar cu realizarile lui, nu ale mele, nu ale lui taicas-o.

uneori gandesc prea mult....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Nu stim daca copilul Giuliei chiar are nevoie de un Iphone sau doar crede el ca ar avea nevoie.

Insa, indiferent care ar fi situatia, parintii ar trebui sa ia copilul in serios iar daca dorintele lui vin in contradictie cu valorile familiei respective, sa incerce sa inteleaga in ce conditii au aparut acestea, respectiv ce nevoi de baza i-au fost ignorate de s-a ajuns aici. Cel putin eu asta am inteles din postarile lui DEnizel.

Denizel, eu cred ca maria_alexia a fost oarecum ironico-amara in postarea aceea...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mik

Citat:

Mik, citeste te rog ce am tot vrut sa spun in astea douaj de pagini si nu ma pai pune atata sa repet. Te rog, da? :)

P.S. Eu nu-s viitoare psiholoaga. Cel putin in momentul asta nu posed vreo instiintare care sa demonstreze ca as fi. Si chiar si asa - adica daca as fi - nu vad de ce nu am voie sa clasific un psiholog. Daca tu ai fi chimist, ar trebui sa o lauzi pe tovarasa academician doctor inginer? :))

Se vede ca nu "esprimi" destul de concentrat.
Cu vehementa multa, dar diluat si contradictoriu.

Mik.

OK, sunt gata sa ma indrept. Hai sa incepem cu ce-i cel mai simplu.
Arata-mi unde si cum am dat de inteles ca sunt o viitoare psiholoaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

, cred ca noua jucarie a lui Denizel se potriveste perfect

Citat:

Ok.

Mergi la inceput