Cere lucruri care sunt cu mult peste varsta lui

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fania spune:

Haideti sa acceptam si opinia altora, asa cum eu consider ca nu am un motiv intemeiat sa-i cumpar Iphone lui fi-miu care conform discutiei cu el il vrea doar pentru ca e "cool" si o sa fie "tare" sa aiba Iphone, nu desconsider opinia lui denizel.
Eu prefer sa investesc in educatia copilului meu din acest motiv face o scoala particulara, din acest motiv face activitati care costa dar care ii fac placere si unde are talent, restul ramane la latitudinea mea de unde si ce tai.
Fiecare isi creste copilul cum crede ca este mai bine insa nu cred ca este totusi cazul sa emitem aici judecati la adresa persoanelor pe care nu le cunoastem decat virtual si sa transformam postarea giuliei intr-un balci.
Propun un moderator sa inchida subiectul, ce se intampla e deja penibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Bunica'mea avea o vorba, atatea bordee, atatea obicee...

Azi m-a abordat iara' ca sa nu-mi ies din tipar "mi-o lua si mie tatii aifon?"
-Zic, cu ce?
-Paai am gasit unu la 9 dolari si il iau p'ala (licitatie neterminata pe ebay, plus ca nu are cont).

Si am zis sa schimb tactica si sa zic si io asa ca fetele astea moderne dupa DC,zic "Uite iti cumperi unul de Craciun, strangi bani si atunci te mai ajutam si noi!"

-Pai tocma' atunci, pai mai bine nu mai imi iau!

Nah, nu ne iese nicicum

uneori gandesc prea mult....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fania spune:

Citat:
citat din mesajul lui giulia71

Si am zis sa schimb tactica si sa zic si io asa ca fetele astea moderne dupa DC,zic "Uite iti cumperi unul de Craciun, strangi bani si atunci te mai ajutam si noi!"

Nah, nu ne iese nicicum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Pfuaiiii, pai daca esti zgarcita, ce crezi ca fi-tu nu te-a mirosit deja?

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

M-a mirosit demult si se obisnuise deja! E ofticat mai nou de cand a intrat si taicas-o in club.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana27 spune:

giulia, baiatul ti-a dat solutia:"pai mai bine nu mai imi iau". De ce nu esti de acord cu el?

Mergi la inceput

liliana27, l-am sustinut in totalitate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Deci tot te-au ajutat sfaturile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui giulia71

Bunica'mea avea o vorba, atatea bordee, atatea obicee...

Azi m-a abordat iara' ca sa nu-mi ies din tipar "mi-o lua si mie tatii aifon?"
-Zic, cu ce?
-Paai am gasit unu la 9 dolari si il iau p'ala (licitatie neterminata pe ebay, plus ca nu are cont).

Nah, nu ne iese nicicum

:(
Vezi, Giulia?
Te rog sa nu te superi pe mine, dar toata postarea ta de mai sus arata lipsa de respect la adresa copilului, nesocotire a trairilor lui si arata spre motive posibile pentru care el are nevoie de terapie.
Cred si eu ca e nefericit daca tu te raportezi astfel la el si la nevoile lui :( (in cazul asta nu iphoneul e nevoia!!)
OK, vei spune ca ai glumit si ca eu n-am simtul umorului, dar eu iti zic ca unele glume pur si simplu nu se fac, mai ales cand obiectul "glumei" e propriul copil, iar audienta sunt niste straini...

Mergi la inceput

Hai mai Denizel, de unde ai tras tu concluzia ca-mi bagatelizez copilul si ca nu-l ascult.

Apoi ma ataci cu terapia. Habar n-ai...Copilul a ajuns la terapie datorita scolii, a presiunii fantastice la care e supus, nu datorita noua.

La terapie ni s-a cerut in mod expres sa ne "departam", sa-l lasam sa fie independent ca este vremea pentru asta.

Hai mai, nici nu mai scriu...ca ma enervez

Eu nu-nteleg, cum poti sa tragi concluzii bazate pe un tipar care nu se potriveste tuturor???

Mergi la inceput