Cere lucruri care sunt cu mult peste varsta lui
Raspunsuri - Pagina 20
beren spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Marina beren nu e chiar ca la matematica pe DC, mai are lumea voie sa iasa putintel in afara formulei. Din punctul meu de vedere mesajul narciseim reprezinta exact ilustrarea a ceea ce combate Denizel. Parintele e Dumnezeu, copilul sa stea in banca lui si sa uite de iphone la varsta lui, ca nici eu nu am avut la varsta mea si uite unde am ajuns. In loc sa-i explici clar de ce nu ii iei iphone ii dam cu scoala si piscina. Marina |
Marina, logica nu e doar matematica. Orice dezbatere urmeaza regulile astea. Fara o conventie despre ce-i alb si ce-i negru nu se poate avea o discutie constructiva.
Aaa, ca putem avea paruieli si coate-n-coaste, stiu prea bine. Numai ca merita sa delimitam una de alta, sa nu aiba cumva impresia userul ZZ ca a prezentat un argument cu cap si coada, cand de fapt n-a facut decat incurce lucrurile. Probabil intr-adins.
Stii ca Schopenhauer a scris un tratat despre arta dezbaterii. Trece acolo prin toate modurile de dezbatere, de la cele mai elevate pana la ultimul: atacul la persoana, atunci cand stii ca oponentul are dreptate.
Sa lamurim macar cine, ce si cum face.
narcisam102 spune:
crezi tu asta corap?
fiul meu adora orice minge. dar asta chiar nu este potrivita varstei sale.
Dar l-a bucurat enorm pe cel mic care abia ce o cuprinde ceea ce ne-a facut fericiti si pe noi.
ilinca daca sotul tau ti-a spus ca a dat doar 100 la abonament eu zic sa te mai interesezi
anca... chiar nu am nici un raspuns
corap spune:
Eu intelesem din postarea ta ca i-a luat un lucru care nu i-a facut o reala placere copilului. Dar zici ca te-ai bucurat si tu, iar in momentul asta lipsa de coerenta din postarile tale depaseste capacitatea mea de intelegere. Nu inteleg care-i morala.
c
Marina spune:
totalmente off topic:)
iphone 3G e 79 euro la orange si 99 euro la vodafone cu abonament
ipone 4G e 169 euro la orange si 199 euro la vodafone
Poti verifica site-urile ca de acolo am preturile.
Beren,
Nu stiam de Schopenhauer dar cred ca e o carte fascinanta. Ma duc sa vad daca o au pe Amazon pe undeva
asta e?
http://www.amazon.com/Art-Always-Being-Right-ebook/dp/B004M5HUX4/ref=sr_1_24?s=digital-text&ie=UTF8&qid=1307370989&sr=1-24
narcisam102 spune:
Ok am sa dau alt exempul:
copilul meu are 1 an. mergem in parc si vede pe cineva mancand ciocolata si vrea si el.
Eu acum trebuie sa ii dau copilului meu ciocolata la doar 1 an doar pt ca alt copil mananca??
Chiar trebuie sa ii dam copilului nostru orice doar pt ca el vrea???
Noi de ce mai suntem parinti? Noi nu judecam?! unde e discernamantul nostrul pt binele copilului nostrul?
total off topic:
" Buna ziua,
Scuze de raspunsul intarziat cu care vin.
Telefonul iPhone4 32GB se poate achizitiona la abonamentul de care am discutat(1000 minute in retea, 150 de minute nationale) + optiunea de internet de 500 MB(cost 7,28 euro - TVA inclus) la pretul de 1830 RON TVA inclus.
Daca ati opta pentru optiune de 1 GB de trafic la internet(cost optiune 12 euro - TVA inclus) pretul smartphone-ului este de 1626.35 RON - TVA inclus.
Astept unh semn de la dumneavoastra pentru a-mi comunica decizia luata".
Acesta este un mail de la vodafone in care discutam exact achizitionarea acestui telefon.
Acest telefon se vinde NUMAI cu optiunea de internet inclusa.
Dupa cum vedeti preturile nu corespund cu ofertele dar asta nu e ceva nou in ro.
PS. mail-ul este de saptamana trecuta. La un abonament de 2 ani la pretul asta ajunge undeva la 5000lei daca luati in considerare toate costurile si faptul ca abonamentul este obligatoriul pe 2 ani.
Tala spune:
Citat: |
citat din mesajul lui narcisam102 Oare chiar trebuie sa ii oferim copilului tot ce el vrea? De ce? El oricum ne iubeste... |
Tu stii ca si copiii abuzati isi iubesc parintii, nu?
narcisam102 spune:
Nu. Nu stiu.
pt ca eu nu sunt un copil abuzat iar copilul meu in nici un caz nu o sa fie.
Aici nu vorbeam despre cazurile astea.
Eu vb de o familie normala, unde fiecare se comporta civilizat nu ca brute si monstri.
Orice copil isi iubeste parintii. De ce trebuie parca sa-i cumparam cu bani sau cu lucruri care nu sunt pe masura varstei lor.
Va e frica ca daca nu ii luati un lucru nu va mai iubeste?
Vreti sa epateze prin astfel de lucruri?
Credeti ca daca ii luati tot ce isi doreste chiar daca nu ii trebuie o sa fie mai fericit? Pt cat timp? Pana o sa vrea alt lucru ca doar mami ii i-a tot ce vrea? Si daca data viitoare i-a cheile de la masina si pleaca cu ea?! Ca doar ce o sa-i faca mama?!
Sau doar sa-i inchideti gura si sa aveti constiinta impacata ca daca nu sunt alaturi de el macar ii i-au tot ce vrea?
Nu inteleg vehementa asta in ai cumpara copilului tot ce vrea...
imi pare rau ca nu pot sa gandesc ca voi...
narcisam102 spune:
Ba da denizel s-a terminat.
Vad ca nimeni nu poate sa-mi explice de ce trebuie musai sa-i dau copilului absolut tot ce vrea el...
dar nu-i nimic ...te las sa le povestesti in continuare ce mame ingrozitoare sunt acestea care nu le cumpara copilului iphone 4 si cat de traumatizat va fi copilul; din cauza asta.
O seara minunata tuturor!
anca_a spune:
Denizel, razi tu razi, dar cand al' mic al vostru o sa i-a cheile de la masina, ca doar ce-o sa-i faca mama, tu ce-o sa-i mai faci?
Azi le lu-am Iphone-uri ca sa aibe si ca sa le inchidem gura dar maine?
Maine ce o sa ne mai facem?
Unde crezi ca se v-a ajunge daca continuam cu vehementa asta de a le cumpara dragostea cu lucruri?