Cere lucruri care sunt cu mult peste varsta lui
Raspunsuri - Pagina 18
saskia spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui corap
si in niciun caz pentru a le cumpara mancare de calitate copiilor proprii. ideea era ca le critici unora (parinti romani care dau oua si cartofi copiilor) ceea ce le accepti altora (parinti olandezi care dau copiilor oua si cartofi). (si constant ai doua masuri, nu numai in postarile refritoare la oua si cartofi) |
Ai pierdut ceva pe drum (stiu ca faci parte din pleiada celor care ii tin trena lui denizel, deci nu ma astept sa fii impartiala) si anume faptul ca eu vorbesc de cei care isi priveaza familia de anumite lucruri pentru a fi in pas cu moda iphonurilor si nu de cei care au propriile convingeri alimentare (nesanatoase de acord cu tine, referitor doar la exemplul tau) si le aplica asa cum vor ei.
denizel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corap OFF TOPIC m-a lovit ca o maciuca chestiunea cu (citez aproximativ) unii parinti din .ro prefera sa dea copiilor de mancare cartofi cu oua ca sa stranga de-un i-phone (repet, citatul e aproximativ). ei, in olanda am vazut cozi enorme (de 30 de persoane! - inclusiv copii) - la cartofi prajiti cu maioneza - e un fel de mancare universala, considerata ca merge oricum oricat. mie mi se pare doar ca olandezii sunt mai zgarciti, atata tot. (ca sa nu mai vb de painea cu un salam slinos - mi se facea rau numai cat il vedeam, dar eram insarcinata, poa' n-o fi fost asa de scarbos in realitate - cu care olandezii isi hraneau invariabil copiii in tren) |
haha, ce scumpa esti, Cora!! :)
Cand eu am vazut "cartofi si oua" din acelasi mesaj, m-am gandit la salata orientala si am salivat :)) (nedumerita ca unii o dau de exemplu negativ ).
Ma duc sa citesc si restul mesajelor.
denizel spune:
citat zgarciti |
In sfarsit cuvantul care trebuia scris de mult pe topicul asta :)).
Marina spune:
m-ati innebunit cu iphone-ul asta, zici ca e cine stie ce nebunie. si daca te duci pe okazii.ro gasesti culmea si preturi bune. Basca poti sa-i iei unul folosit . Adica mie imi place si sunt legata de el, de ce trebuie sa-l desconsider pe fi'miu si sa-i spun ca nu-i de el doar pentru ca are 7 ani. E perfect capabil sa-l foloseasca stie exact ce are voie sa faca cu el si in ce conditii il utilizeaza.
In schimb fiul meu nu a avut in veci pistoale. Mi se pare violente si nu le inteleg scopul nici in procesul educativ , nici in cel de joaca. A primit odata cadou un pistol pe care singur l-a donat stiind ca nu are voie cu el si gata. Mai greu a fost sa-mi conving prietenii sa nu-i mai aduca pistoale.
saskia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denizel
In sfarsit cuvantul care trebuia scris de mult pe topicul asta :)). ~ Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză - din jurnalul unei mămici de băietel ~ |
Care e relevanta aici in contextul topicului?
denizel spune:
citat din mesajul lui saskia Care e relavanta aici in contextul topicului? |
O relevanta uriasa. Dar trebuie sa-mi iau timp mult ca sa-ti explic si nu prea imi permit acum.
P.S. Mai degraba as zice ca eu tin trena Corei, imi vine sa dau accept la orice mesaj al ei .
As mai zice sa-i ceri scuze pentru cum i-ai vorbit, dar trebuie sa ma interesez intai daca in Olanda e moda scuzelor .
saskia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denizel
O relevanta uriasa. Dar trebuie sa-mi iau timp mult ca sa-ti explic si nu prea imi permit acum. P.S. Mai degraba as zice ca eu tin trena Corei, imi vine sa dau accept la orice mesaj al ei . As mai zice sa-i ceri scuze pentru cum i-ai vorbit, dar trebuie sa ma interesez intai daca in Olanda e moda scuzelor . ~ Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză - din jurnalul unei mămici de băietel ~ |
As mai zice sa iti ceri tu scuze mai inainte de toate pentru cum ii categorisesti plina de aere si fite pe cei care nu sunt de acord cu a cumpara scula asta.
Restrange-te la topic si lasa-te de a da sfaturi neavenite oricui cu care crezi tu ca te tragi de sireturi.
Poarta-te macar civilizat si atat, alte pretentii nu am, ca nu esti pe tarlaua ta aici.
denizel spune:
citat din mesajul lui saskia As mai zice sa iti ceri tu scuze mai inainte de toate pentru cum ii categorisesti plina de aere si fite pe cei care nu sunt de acord cu a cumpara scula asta. |
Gresit!!! Foarte gresit!!!
Eu nu sunt pentru achizitionarea "sculei" , ci pentru respect aratat copilului, indiferent care e "scula" pe care si-o doreste.
Si, fiindca prevad replica ce va urma postarii mele , nu, respect aratat copilului nu inseamna sa-i cumperi indata orice isi doreste.
Ca sa vezi ce am zis ca inseamna ar trebui sa citesti tot topicul, dar asta ar insemna ca nu mai ai timp sa-ti agiti fustele .
Sunt curioasa cu ce mai vii din fantana panseurilor .
narcisam102 spune:
Nu stiu tot citind aici...am impresia ca uneori incercam sa cumparam dragostea copiilor nostri...
Chiar trebuie sa le dam bani ca sa invete bine....sa-si spele un vas sau sa-si puna pantofi la locul lor?!
Chiar trebuie sa le luam un Iphone?
De ce? Ca sa fim cei mai buni parinti? Ca sa ne iubeasca copilul nostru?
Oare pt asta ne iubeste copilul nostrul? Doar pt ca ii cumparam tot ce vrea?? Altfel suntem personajul negativ al basmului?
De ce sa arunci 1000 de euro pe un iphone cand de bani astia poti sa-i oferi atate alte lucruri minunate...ca un abonament la piscina...unul la tenis...o gradinita particulara de calitate sau o scoala?
Oare chiar trebuie sa ii oferim copilului tot ce el vrea? De ce?
El oricum ne iubeste... asa cum si noi ne iubim copilul indiferent ce ar face...
denizel spune:
citat din mesajul lui narcisam102 Nu stiu tot citind aici...am impresia ca uneori incercam sa cumparam dragostea copiilor nostri... Chiar trebuie sa le dam bani ca sa invete bine....sa-si spele un vas sau sa-si puna pantofi la locul lor?! Chiar trebuie sa le luam un Iphone? De ce? Ca sa fim cei mai buni parinti? Ca sa ne iubeasca copilul nostru? Oare pt asta ne iubeste copilul nostrul? Doar pt ca ii cumparam tot ce vrea?? Altfel suntem personajul negativ al basmului? De ce sa arunci 1000 de euro pe un iphone cand de bani astia poti sa-i oferi atate alte lucruri minunate...ca un abonament la piscina...unul la tenis...o gradinita particulara de calitate sau o scoala? Oare chiar trebuie sa ii oferim copilului tot ce el vrea? De ce? El oricum ne iubeste... asa cum si noi ne iubim copilul indiferent ce ar face... |
Iata un punct de vedere proaspat . Iote ca la asta nu s-a gandit nimeni pana acum .
:(