STIL-uri DC- doar ptr cei nerautaciosi:)))))
Raspunsuri
adablackcat spune:
Atata-mi place faza asta cu "denizel-o" de mor!
Deci: unde a "amarat" "cineva" pe DC?
Ada
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
alinuk spune:
hehe
si eu vroiam sa mai scriu
ca ma amuza spanzuratoarea ceea ...cam subtila
la ZZ e un subiect cu business... l-am gasit
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.desprecopii.com/info.asp?id=3114" target="_blank">1 IUNIE, party DC - in lumea copilariei macar pentru o zi!
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
lulu77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinuk la ZZ e un subiect cu business... l-am gasit Alinuk si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani) www.desprecopii.com/info.asp?id=3114" target="_blank">1 IUNIE, party DC - in lumea copilariei macar pentru o zi! ............................................................................ Nimic nu-i intamplator! ............................................................................ |
si ? il pastrezi la conservare, sau cum?
adik sa te razi singura?
ntzzz
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
adablackcat spune:
On topic: mi-e dor de stilul Conchitei.
Off topic: Zz = zona zoster, daaa???
Ada
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
lulu77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adablackcat Off topic: Zz = zona zoster, daaa??? Ada www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri Bazar umanitar DC |
da
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
adablackcat spune:
Asa mai Corap. Da-ne si noua lectura (r)elevatoare.
Ada
Bazar umanitar DC
alinuk spune:
hai denizel
comonacilea
sa-ti multzam pt 'stil' caci e important pt mine si felul in care ma percep altii, pt ca in mod categoric esti si cum te vad altii nu doar cum te vezi tu
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.desprecopii.com/info.asp?id=3114" target="_blank">1 IUNIE, party DC - in lumea copilariei macar pentru o zi!
Nimic nu-i intamplator!
iileana spune:
Si eu mai vroiam sa spun ceva:
anca_a, scuze, n-am vrut sa-ti stric surpriza. Zau.
In realitate, eu credeam ca citatul l-ai gasit in vreo zona obscura a forumului, arhiva, ZZ, ceva de acest gen, unde google-ul nu "razbate".
Nici prin cap nu mi-a trecut ca "explicatia" data de mine in gluma e cea reala :/....
Si mai vroiam sa spun ceva (de fapt nu eu, ci DEX-ul):
STIL = mod specific de exprimare intr-un anumit domeniu al activitatii omenesti, pentru anumite scopuri ale comunicarii; fel propriu de a se exprima al unei persoane.
TIC = deprindere, mai mult sau mai putin ridicola, pe care o capata cineva in mod inconstient.