STIL-uri DC- doar ptr cei nerautaciosi:)))))
Raspunsuri - Pagina 2
Androix spune:
Ce tare! Dupa ce ati inceput sa "va radeti" pe celalat subiect, nu v-a rabdat ca s-a inchis si ati deschis altul, cik pe tema initiala dar va amuza aceeasi bascalie care l-a deturnat si pe primul.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
saskia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Androix Ce tare! Dupa ce ati inceput sa "va radeti" pe celalat subiect, nu v-a rabdat ca s-a inchis si ati deschis altul, cik pe tema initiala dar va amuza aceeasi bascalie care l-a deturnat si pe primul. www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste Androix Bijoux Niste copii si toti copiii! |
Pai si la primul care era mesajul initial, nu tot unul de bascalie. Atata tot ca autoarea punea ceva mai mult efort in a face bascalie pe care ea o crede de natura intelectuala. Altfel tot un fel de "hai sa radem si noi de diferiti" ca asa ne simtim noi mai inteligenti si pe culmile ironiei.
adablackcat spune:
Subiectul pe care ne amuzam de la ZZ, care e si foarte vechi de altfel, e un subiect pentru amuzament, nici sa ne simtim mai inteligente, nici pe culmile ironiei. Ca suntem off topic...asta asa e. Mi-a starnit curiozitatea, atata tot.
Ada
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
saskia spune:
citat din mesajul lui adablackcat Subiectul pe care ne amuzam de la ZZ, care e si foarte vechi de altfel, e un subiect pentru amuzament, nici sa ne simtim mai inteligente, nici pe culmile ironiei. Ca suntem off topic...asta asa e. Mi-a starnit curiozitatea, atata tot. Ada www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri Bazar umanitar DC |
Eu nici macar nu vorbesc de vreun subiect mai vechi, eu vorbesc despre asa zisa "ironie spirituala" cu care a inceput subiectul precedent. Dar daca asta ii face pe unii fericiti, e dreptul lor, evident.
lulu77 spune:
Nu a inceput nimeni sa rada sau sa faca bascalie de alti user-i, asa poate ati perceput voi....era pur si simplu un subiect despre stil-ul personal al unor user-i, recunoscut de cei care ii citesc, etc.
dar nu toata lumea tine la glume sau gusta o gluma, si o ia ca pe o ironie
sa fim seriosi, bascalie se face mereu,atacuri exista zilnic intre user-i, nu trebuie sa deschida cineva un subicet special pentru asa ceva.
Inchidem si acest subicet sa nu deranjam cu ironia noastra.
Laura, sau cine e prin zona .......
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
saskia spune:
citat din mesajul lui lulu77 Nu a inceput nimeni sa rada sau sa faca bascalie de alti user-i, asa poate ati perceput voi....era pur si simplu un subiect despre stil-ul personal al unor user-i, recunoscut de cei care ii citesc, etc. dar nu toata lumea tine la glume sau gusta o gluma, si o ia ca pe o ironie sa fim seriosi, bascalie se face mereu,atacuri exista zilnic intre user-i, nu trebuie sa deschida cineva un subicet special pentru asa ceva. Inchidem si acest subicet sa nu deranjam cu ironia noastra. Laura, sau cine e prin zona ....... Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007) ce mai fac eu Bibi David Bogdan Mihaita Ionut |
Tot e bine ca aveti o sursa facila de a va binedispune.
Dar atunci de ce l-ati inchis pe celalalt?
adablackcat spune:
Asa a cerut autoarea subiectului, sa fi inchis.
Ete na, de cat de putin avem nevoie ca sa ne binedispunem... Si ce fericite tre' sa fim pentru asta! 'Om fi diferiti noi, oamenii, asa...in general??
Ada
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
lulu77 spune:
Ne-am mutat (parcat) aici, ca suntem on-topic.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
muffin spune:
Eu as vrea sa vad si stil-uri DC doar pentru rautaciosi. Nu de alta dar simt discriminarea in aer.
denizel spune:
M-am grabit sa inchid subiectul meu, dupa aceea am inchis DC si abia acum l-am mai deschis.
Asadar, cu intarziere, mii de scuze celor care s-au simtit lezati din cauza discutiilor de la acel subiect .
Nici vorba sa fi dorit sa fie unul rautacios sau ironic, repet, nici vorba de asa ceva!!!!!!
Ma simt vinovata pentru ca am impresia ca am trimis semnale gresite atunci cand am "recompus" mesajul miliardaresc , trebuia sa ma fi rezumat doar la "analiza" intentionata in primul mesaj.
Scuze inca o data!!
Fiindca suntem totusi la Un ochi rade si fiindca imi da iar ghes ghiumbuslucaraia :))))) - apropo de ghiumbuslucuri, e absolut ridicol ce mi s-a pus in carca. Cred ca inteleg insa nevoia permanenta a unora de a avea controlul absolut al oricarei situatii, situatii care de dorit trebuie sa fie in favoarea lor . Ne stim doar de la discutiile despre relatiile parinti-copii... -, recompun acum miliardarismul: Diamante,yahturi,business :)) - yank.
Si cu asta am incheiat discutia despre... aaa... redactare.
P.S. Alinuk, ai vazut probabil cu aceasta ocazie daca e sau nu binevenita ideea ta cu "slide-ul" care ar trebui sa provoace ras prietenesc si tandru :).