Pufi de ian-feb 2010 (25) - LMA Diana!
Raspunsuri - Pagina 16
nyny spune:
In sfarsit acasa... Bine... ne-am intors de la pescuit pe la 15.30, dar am facut un dus, am hranit copiii, i-am dus in parc, iar acasa hranit, baie, bagat la culcare ... abia acum incepem sa ne mai linistim...
Deci suntem praf praf praf
... ne-a ars soarele foarte tare... nu stiu cum voi dormi la noapte
. Ne-am felicitat de nu stiu cate ori ca nu i-am luat si pe copii. N-am gasit nici un loc cu umbra
... cred ca n-ar fi rezistat nici 30 de minute.
Oricum, in concluzie a fost nasol. Cati pesti am prins?
6 insi... doi peshtuci miiiiiici (n-aveau mai mult de 10cm)... care in final au fost eliberati. Cum am dat noi vrabia din mana pe cioara de pe gard. In loc sa ne ducem pe baltile noastre , sa dam la peste in Dunarea noastra , puteam sa aduc si copiii si sa-i duc acasa oricand pt ca mai mult de 10 km nu faceam cu masina.... ne-am dus ca fraierii la 100 si ceva de km distantza, la pomul laudat... pescarie domne'.. ce sa-ti spun... am mai platit si 50 de lei de familie taxa
... si nici n-am prins nimic.
Una peste alta... sa vad cum oi dormi eu la noapte ca sunt rosie ca racul si am niste frisoaneeee
...
Ma duc sa mai citesc din urma...
Mamica fericita de Mara si de David
nyny spune:
Mesajul asta l-am inceput de dimineatza inainte sa plec, dar cum noi n-am avut curent de la ora 4.30 ... s-a descarcat laptopul intre timp si am ramas in aer
...
Alexutza sigur are el o neplacere si cel mai sigur dintzii sunt de vina. Eu stiu si de la Mara si de la David .... cum era/este mai mofturos la mancare si incepea/incepe sa se agite in somn , cum avea un dinte pe tzeava... cam asta a fost regula la noi.
Mamica fericita de Mara si de David
Ruxita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nyny In sfarsit acasa... Bine... ne-am intors de la pescuit pe la 15.30, dar am facut un dus, am hranit copiii, i-am dus in parc, iar acasa hranit, baie, bagat la culcare ... abia acum incepem sa ne mai linistim... Deci suntem praf praf praf ... ne-a ars soarele foarte tare... nu stiu cum voi dormi la noapte . Ne-am felicitat de nu stiu cate ori ca nu i-am luat si pe copii. N-am gasit nici un loc cu umbra ... cred ca n-ar fi rezistat nici 30 de minute. Oricum, in concluzie a fost nasol. Cati pesti am prins? 6 insi... doi peshtuci miiiiiici (n-aveau mai mult de 10cm)... care in final au fost eliberati. Cum am dat noi vrabia din mana pe cioara de pe gard. In loc sa ne ducem pe baltile noastre , sa dam la peste in Dunarea noastra , puteam sa aduc si copiii si sa-i duc acasa oricand pt ca mai mult de 10 km nu faceam cu masina.... ne-am dus ca fraierii la 100 si ceva de km distantza, la pomul laudat... pescarie domne'.. ce sa-ti spun... am mai platit si 50 de lei de familie taxa ... si nici n-am prins nimic. Una peste alta... sa vad cum oi dormi eu la noapte ca sunt rosie ca racul si am niste frisoaneeee ...Ma duc sa mai citesc din urma... Mamica fericita de Mara si de David |
imi pare rau pentru iesirea cu probleme, eh, cel putin veti avea un reper de "asa nu"... pentru arsuri, nu sunt experta, dar stiu ca ajuta kefirul, daca mai ai ciuperca, fa o "baie" in kefir...
si de ce nu sunt buni pestiucii mici? cel mai gustos peste din viata mea mancat vreodata a fost o caldare de pesti mici cat palma (pe lat), prajiti cu totul, deliciosi, nu mai stiu soiul, dar a fost peste din ala care se prinde prin balti...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
alicredo spune:
| citat din mesajul lui nyny In sfarsit acasa... Bine... ne-am intors de la pescuit pe la 15.30, dar am facut un dus, am hranit copiii, i-am dus in parc, iar acasa hranit, baie, bagat la culcare ... abia acum incepem sa ne mai linistim... Deci suntem praf praf praf ... ne-a ars soarele foarte tare... nu stiu cum voi dormi la noapte . Ne-am felicitat de nu stiu cate ori ca nu i-am luat si pe copii. N-am gasit nici un loc cu umbra ... cred ca n-ar fi rezistat nici 30 de minute. Oricum, in concluzie a fost nasol. Cati pesti am prins? 6 insi... doi peshtuci miiiiiici (n-aveau mai mult de 10cm)... care in final au fost eliberati. Cum am dat noi vrabia din mana pe cioara de pe gard. In loc sa ne ducem pe baltile noastre , sa dam la peste in Dunarea noastra , puteam sa aduc si copiii si sa-i duc acasa oricand pt ca mai mult de 10 km nu faceam cu masina.... ne-am dus ca fraierii la 100 si ceva de km distantza, la pomul laudat... pescarie domne'.. ce sa-ti spun... am mai platit si 50 de lei de familie taxa ... si nici n-am prins nimic. Una peste alta... sa vad cum oi dormi eu la noapte ca sunt rosie ca racul si am niste frisoaneeee ...Ma duc sa mai citesc din urma... Mamica fericita de Mara si de David |
vai....

biata de tine...stiu cum e...ca si eu tot asa ma fac...e bun kefirul, sana...sau orice...dar ptr mine dupa lungi cautari a functionat lotiunea after sun de la vichy...

sa treaca si sa te/va faceti bine
din 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
Loredana71 spune:
Seara buna!
Ia sa mai zic si eu cate ceva de Lara,ca sa nu ne uitati de tot![]()
Este foarte nazuroasa,are 3 masele care tot cresc si o doare mititica,asa plange cu o jale cateodata,vad ca deocmdata merge bine cu gelul cu care ii masez gingia,sper sa fie bine in continuare...Dar e uneori tare amarata
Noroc ca nu dureaza episoadele astea mult...in rest,e foarte activa,se urca pe canapea,se aseaza comod si se uita in carti,bineinteles ca si cade de acolo,pentru ca nu are nici un simt al pericolului,nu realizeaza inca ca daca se termina canapeaua,cade jos...
Mananca foarte bine,vad ca nu a afectat-o inca maseleala pe partea asta...
Am fost la piscina saptamana trecuta.a fost super!Ultima oara cand am mers,acum cateva luni,nu statea in picioare si era cam greu,dar acum,cand sta,e floare la ureche,cred ca o sa mergem mai des...Oricum,ne-am simtit tare bine,iar cand am iesit,a adormit in 10 secunde afara,in fund,nici macar nu era rezemata in carut![]()
Cam astea ne sunt noutatile!Va pupam!
alexutzzza spune:

offffff, da rau a mai fost Doamne! Pai cum sa nu aveti umbra la 50 de lei pe familie? La banii astia trebuia sa se plimbe negrishorul cu palmier cu tot dupa voi 

. Clar ai facut insolatie, bea multe multe da multe lichide si ia o aspirina sau un paracetamol musai. Pielea...nu-s experta desi ma ard si eu la greu....eu dau cu creme sa fie f bine hidratata si astept sa treaca, atat...Nu am incercat iaurturi chefire etc, doar ceva cat mai hidratant, ulei de masline de regula...Si eu care te sfatuiam sa iei copii

Sa-mi fie si mie invatatura de minte ca in locuri noi despre care nu stii ce si cum nu te aventurezi 

merci de mesajul de dimineata
Yannis nu plange, doarme bine (la culcarea de seara e mai agitat si da sa adoarma, se mai trezeste imediat urland, dar dupa ce adoarme de-a binelea, doarme bine. Dar se pare ca o avem p-asta cu mancarea. Azi nici cu iaurtul nu s-a innebunit. Laptele sa traiasca. A mancat insa bine de dimineata: un mar, o portocala si crema din faina de orez. La pranz ceva carnita cu legume si un 1/2 iaurt, in rest lapte...
de
Yannis
decenuela spune:
acusica zic neatza..
banuiesc ca sunt singura pe aici...normal...dar a trebuit sa intru sa ma descarc pt ca sunt ca bomba atomik...
a av o duminik de ...vis...ca sa zic...asa...
am fost ieri la niste prieteni care au inchiriat o casa pe la iancului...am fc un gratar iar azi ne-am dus sa continuam
...
ca sa nu am prb cu jiji i-am zis lui JM sa anunte azda ca la 12 sa fie gata gratarul...sa nu stam ...ca incurc treburile copilului..ei...cand eramprin pasajul de la muncii aflu ca i-a zis sa se apuce la 12...auuu..cred ca daca ma vedea cineva vedea spumele...
evident pe la 1 jiji a inceput prg de somn..si mar si car..si in brate si pe jos...si pe pat si in hamac si in carut..si..peste tot...mi-a tihnit mancarea??/ nuuuuuuuu....am plecat la 2 acasa...adormit jiji la 3....trezit de nspe ori...
revin...urla
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
alexutzzza spune:
Eu weekendul asta am cam 

plus ca am calcat cat pentru o armata, m-am lovit si de perdele, de parca nu puteam sa le las cum erau, nu stu ce am avut cu ele, si singura in casa , perdelele sunt si f f f sus, m-am cocotzat pe un ditamai teancu de perne si toate cele 

da-le jos, scoate inelele, spala-le , punele la loc inelele, spanzura-te sa le pui sus...eu stiu ca la perdele, de regula, cand le pui la loc de la greutate (ca le pui asa semi-ude cum le scoti din masina) se lasa si nu trebuie calcate. Ei astea, dupa ce le-am pus sus si am asteptat mult si bine nu s-au lasat asa ca da-le jos 

calca-le 

. Am aspirat toata casa....mai am maine un sters de praf si un
smotru mic si gata, demisionez din postul asta
Saptamana asta vad pe cineva care cica ar putea sa vina mai des la curatenie si s si calce 

sper sa ne placem si sa ne intelegem ca nu se mai poate asa 

. La noi mai venea cineva sa ne faca curat, dar asa ...de 2 ori, uneori chiar numa' o data pe luna si nici nu calca.
danasor sa zicem ca poate ma intorc la munca...mi s-a facut o propunere "indecenta" 

si f din scurt. Am zis macar sa tatonez piata sa vad ce si cum, care ar fi conditiile si daca e rentabila propunerea ... vedem...
de
Yannis
alexutzzza spune:
Au! vecina, usurel, hai inapoi, varsa spumele sa nu dea p-afara ca esti aproape si tocmai facusi luna-n casa, n-am loc de dare de la spume ![]()
de
Yannis
danasor spune:
Nyny sorry de ziua stricata, cand ai arsuri solare ajuta si o aspirina sau paracetamol pe langa unguente 
Dece si voi o zi proasta ...., era bine daca reuseai sa-l adormi pe acolo
Loredana sa va fie de bine piscina
, eu inca nu am curajul s-o duc 
Alexutza succes cu propunerea indecenta, poate se lasa cu "orgie" ![]()