Pufi de ian-feb 2010 (25) - LMA Diana!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

sorina, bafta si intr-un ceas bun cu bona, dar cum zici, mai intai sa treaca testele de rezistenta! super ieftin...

alexutza, la gradinite particulare mai primesc copii asa mici, cate 1-2 zile pe saptamana, puteti incerca de proba... cineva imi spunea ca chiar si pe noapte poti sa-ti lasi copilul la o astfel de gradi (1 mln pe noapte).

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Hello!

Credeam ca am capitole de citit, dar nu am decat 7-8 pagini

Oricum, sunt mai bine si cred ca de la galeria voastra, 50%.

Bea, da, eu eram cu febra. Acum sunt mai bine, dar 2 zile au fost groaznice. Dar fluturasii tai din burtica.... Sunt de la codite, cu siguranta!

Da, Sorina, m-a blegit,nu rau de tot, dar suficient cat sa fie greu cu Kiti. Acum nu mai fac febra, dar sunt cam ametita.... Ocazii de somn am, dar nu pot. Doamne cat dormeam in sarcina! Am citit despre bona. Sa fie pe placul vostru si sa va intelegeti bine . Super bun pret, are bona.

Danasor nu-i musai cu intarcatul de la tratament, ca am sunat dr gineco. Dar vad ca nici nu face tam-tam ca nu serveste. Si sa nu uit: felicitari pentru maseluta!

MP, draguta ca de obicei!

Nyny, da, m-am hotarat. Va fi intarcat. ce m-am amuzat cu codita de cireasa, plimbata!

Mirela wow, te-am vazut cu cafeluta la ore super-matinale!!!

Bubums!

Alexutzzza bravo Yannis! Baiat mare! Papa bucatele si bea cu paiul! V-am laudat lui tati de Kiti. Dar am citit si ca nu era prea bine. Sper sa fie ceva pasager.

Acum si despre noi: Kiti tot nevaccinat. Eu tot mucioasa, dar nu mai fac febra, sunt pe tratament si sunt cam ametita. Tati de Kiti e urmatoare victima, de azi dadea semne ca ii vine randul. Se pare ca viroza trece pe la toti, si se manifesta la fiecare cum are chef.

Intarcarea: dupa raceala incepem procedura. Eu sunt mai tematoare si prefer sa merg pe mana ginecologului, pt ca eu am avut antecedente cu mastita in luna a 5-a de sarcina...si in urma cu cativa ani, asa ca astept sa termin cu hidratarea asta cat e raceala si apoi stopam. Eu m-am cam saturat sa imi stea agatat de tzitzi tot timpul, sa le ceara de cate ori isi arunca ochii in decolteu. Vad ca poate adormi si fara mufare.

Gradi...subiect delicat. Asa cum am decis intarcarea, am vazut ca nu mai avem bebe si baitel. Care trebuie sa fie cu cei de seama lui, sa aibe activitati specifice. Asa ca din sept incepe program de gradi-cresa. Cum zicea si Alex, pe la un 1000 lei. Intai am zis program scurt, pana la 13-14 (adica nani acasa). O sa ne sfatuim si cu cineva mai documentat. Era si varianta bona in calcul, dar mai bine cu picii de seama lui. Stiu ca are un program regulat. Ca voi incepe munca...sau o veni un bb2, el trebuie sa aibe preocupari .

Of of. Cata vorba!

Mai las si pt maine. Ca iar ma ia pisi de proaspata si sotu' de vindecata.

Noapte buna!

Mami a lui Florin - Cristian

NOUTATI - www.lucrumanual.tk/15-brose-baby-friendly" target="_blank">Brose-butoniere, baby-friendly

Magazinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

alicredo , spor la treburi...dau si je idei k casa..cik noi o avem in constructie..(of m-am infipt aseara in niste..baclavale)

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

multumesc muuult... stiu ca ai multe batai de cap...noi inca ducem muuuulta munca de lamurire ca eu vreau toate dormitoarele sus...el vrea unu jos, ba cu mansarda ,ba fara...cu beci sau fara beci...cu pod sau fara, cu camara sau fara...scari de care...etc...ce ma asteaptaaaaaaa....dar ador...munca asta...de a face ceva aproape perfect...sa ma gandesc si sa organizez in detaliu ceva... mult spor si voua...sa fie rezultatul final asa cum il asteptati

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Se vede ca e weekend...

Am intrat sa anunt victorios prima masa de oameni mari!
A mancat paine cu unt si gem, i-am uns felia de paine si a mancat cu manuta bucatelele! WOW! nu credeam ca se poate! A fost chiar tae incantat, a mancat 2 felii! Si apoi a baut suc de portocale din pahar cu paiul!

ce repede cresc!

de Yannis

felicitari!

yannis

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

mp spor la scoli sa se prinda ceva de tine....sa ne spui si noua pe urma ce ai invatat sa ne mai destaptam si noi

ale1212xa muult rabdacol si tie! am trimis o portie...inca nu ai primit-o?

danasor...multumim de sfat! si multa sanatate!

bea ce mult te invidiez...in sensul bun al cuvantului...de abia astept sa vina ziua in care sa te intreb cum se face o sera

nyny fir intins!....sau kk-m-as pe betele voastre, nu? astept icrele...ca eu dupa alea is innebunita super tre ai tai...daca ei is plecati , copii raman la socrii?

sorina...wow...ce bine ca ai gasit asa bona...la ce preturi vad ca se vehiculeaza pe aici

ruxita...moaaaama cate mai face kay! 1 mil pe noapte....mi-i se pare exagerat de mult

micky spor la intarcat.si la gradi sau bona sau ce-o fi...si muuulta sanatate lucrati la bb 2?

plec si eu la somn...noapte buna

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Neatza......

Io sunt ready to go on fishing... asa ca va las o cafelutza fierbinte sa o gasiti gata facuta cand va treziti...

Micki ma bucur ca te indrepti spre vindecare. Sanatate sotului.
Alicredo sarumana pt urare (kk-te-ai in unditzele noastre)... vin si icrele. Da, copiii raman acasa cu mama soacra (tata socru nu mai e)
Ruxita imi place de Kay cu grija lui pt curatenie(oare a mostenit un pic si de la mama ta?). David deocamdata e la capitolul dezastru.

Va pup si va doresc sa aveti o duminica frumoasa.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

nyny de cafea si fir intins
alicredo am primit doza de rabdacol, sper sa ajunga macar o saptamana, ai fost in verva azi noapte

Dragos s-a trezit de la 7 si mie imi e un somn, of doamne

ma duc sa bag o cafea poate imi trece

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Neata!

Buna cafeluta Nyny!

Ms, Alicredo. Nu lucram la bb2 acum, intentionam sa "plantam" pana la sf de an.

Nyny clar ma simt mai bine. Daca nu ar fi mucii aia aproape uscati si permanenti in teaca...ar fi perfect.. Restul nu ma deranjeaza. Ieri am spalat, calcat, facut mancare, aspirat. Deci e de bine, daca azi sunt si mai bine.

O duminica placut sa aveti!

Mami a lui Florin - Cristian

NOUTATI - www.lucrumanual.tk/15-brose-baby-friendly" target="_blank">Brose-butoniere, baby-friendly

Magazinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neatza si de la noi!

Multumim de cafeluta nyny, fir intins sa aveti!

Alicredo spor la facut proiecte si spor si mai mult la construit!

Micki ma bucur ca esti mai bine.

Vad ca vorbiti de bone/cresa/gradinita. Mara mea mai sta cu mami o vreme, ma gandeam sa o duc la gradi undeva intre 2 ani, 2 ani si 8 luni, cand o sa simt ca e pregatita.
Fetelor care se intorc la serviciu, le urez multa bafta la gasit bona/gradinita cea mai buna.

Alex felicitari pt trecerea la o noua etapa cu papa!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

toata lumea in parc sau da la peste (nyny, gandeste-te si la mine), eu pe forum....dar acum am ceva timp, printez niste treburi, apoi echipez copilu si ma duc "la teren"....

si pe mine ma preocupa subiectu gradi/cresa, doar ca e cam greu.....financiar vorbind, daca e sa luam in calcul varianta particulara...chiar am una la o casa distanta, primeste de la 2 ani....vedem....o am pe soacra mea, dar are si ea niste limite fizice, si cum zicea si miki, ar fi bine sa fie printre copii de varsta lui, cu activitati specifice, program regulat cat de cat....
apropo de bona, cred ca in bucuresti nici nu vorbeste cu tine la tel pt 600 de ron.

legat de fitze la mancat, are si al meu destule. cand ziceam mama, ce ii mai place painea unsa cu unt si miere dimineata, pac, o refuza 2 zile la rand.....din astea. bea singur din canita, nevoia de invata. pana la nivelul lui A. mai avem, ma multumesc cu atat deocamdata.

ruxi, sa-ti traiasca micul gospodin, ideea ar fi sa-i cultivi aceste indeletniciri si pt mai departe

bai, dau cu laptopu de pereti...daca am mai mult de 2 ferestre deschise, un net si un word de ex, moare!! gafaie, incepe sa huruie....si nu-mi dau seama...e batran si hartanit, dar totusi....asa ca ma retrag de aici, sa pot si eu printa un doc. o zi faina sa aveti!!!!

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput