Cadouri educatoare - grupa mica

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Mai, fetelor, eu ma ingrozesc cand va citesc. Noi terminam acum grupa mijlocie, si nu strangem nici o suma pentru doamne. Ca si anul trecut, mergem la serbare cu un buchet de flori si atat. Nu stiu sa fie vre-un parinte (la grupa noastra) care sa presteze cu bani. Si nici nu vad rostul. De ce sa ii dam doamnei cadouri la sfarsit de an?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday07 spune:

Vivela, si daca n-o sa faci parte din "club" care va fi problema?

Copilul tau poate desena o felicitare si poti cumpara un buchet de flori sau o cutie de bomboane sau ce crezi tu ca-i potrivit. Asta pentru educatoare.

Care-i rostul unui cadou pentru directoare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Am deja 5 ani de gradinita de stat, trec pe-al 6-lea evident cu doi copii si nu s-au strans niciodata bani. A existat o tentativa, educatoarele au auzit si au ne-au transmis sa nu adunam pt cadou ca ele nu iau. Daca le aduc copiii o floare, ok, dar fara bani sau cadouri. De-a lungul timpului le-am mai dat o crema/o atentie de 8 martie sau Craciun. Banuti am dat doar ingrijitoarelor (ele chiar au salariul de mizerie) dar pusi frumos intr-o felicitare si evident nu o suma exorbitanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Vivela, cum ti-am scris si la strumfi, parca, noi am dat cate 30 lei/ persoana pt cadouri de Craciun si 1/8 martie. s-au ocupat parintii cu mai mult timp liber sa cumpere cadouri pt educatoare, asistenta, directoare si ingrijitoare, totul luat in banii aia

Si mie mi se pare enorm 100 lei/persoana si amenintari de genul "nu dai banii, sau dai mai putini, nu te trec pe lista"
La noi parintii ne-au cerut parerea, am inteles ca au fost si vreo 2 parinti care nu au putut sa dea, sau am dat putin, si nu a fost nici o problema, cadoul a fost "din partea grupei mici". NU m-ai stiu ce s-a cumparat, dar in nici un caz plasme sau alte minuni de genul asta...

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

chestia asta cu bijuteriile din aur "se poarta", acelasi lucru l-am auzit de la o cunostinta care are copiii la o gradi din pantelimon.

La noi nu a fost cazul, noi eram la gradi catolica si surorile nu acceptau cadouri. Mai duceam cate un buchet de flori, atat.

Ingrid si Cristi 8 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunnyday07

Vivela, si daca n-o sa faci parte din "club" care va fi problema?

Copilul tau poate desena o felicitare si poti cumpara un buchet de flori sau o cutie de bomboane sau ce crezi tu ca-i potrivit. Asta pentru educatoare.

Care-i rostul unui cadou pentru directoare?

De vanzare

absolut nicio problema. ba chiar as zice ca m-as simti usurata sa nu fiu inclusa intr-un astfel de grup. m-a indignat insa atat suma, cat si modalitatea de a pune problema (am auzit ca vor fi mai multe grupuri care strang banii, unii 100 de lei, altii mai putin...). deci vezi unde te incadrezi apoi scoti banii . iar "cotizantii" probabil spera ca doamnele, in momentul cand vor lua o masura cu privire la odraslele lor, vor consulta intai listele de pe felicitari sa vada ce si cum si vor actiona in consecinta .
asa ca mie imi provoaca un soi de lehamite toata treaba asta si ma gandeam ca poate e ceva defect la mine.
vad insa ca acelasi tip de reactie provoaca si altora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Eu una sper sa treci pe aici si sa ne spui cum fu sfarsitul de an la grupa mica, daca si cu cat ai cotizat la cadou. Eventual intentati un proces pe motiv de primire de mita/foloase necuvenite, cu un flagrant filmat, cu niste bacnote de 100 ron pe care sa fie imprimat cuvantul MITA cu un verde fosforescent. Esti avocat, sa te invat eu?
Si sa vezi cum in urmatorul an de gradinita numai sufla nimeni nicio suma. Nici macar o soapta gen "macar un buchet de flori", " o felicitare". Se vor multumi ca nu vor avea procese pe rol...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadt spune:

Buna

Intru si eu in vorba...

Am fata la o gradi in Buftea, la grupa mica,super educatoare. La noi nu s-au strans bani de la parinti pentru nimic, gen Craciun, 1 Martie...etc.
Insa, aproape toti parintii au venit cu cate o atentie de ocazii speciale, gen cele enumerate de voi in postarile anterioare. ZZilele de nastere nu intra in discutie pentru ca nu s-au facut publice si nu a stiut decat cine a vrut sa stie. Asa ca.....

Referitor la sfarsit de an, eu le voi oferi si altceva decat un buchet de flori(evident nu plasme sau aur) pentru simplul fapt ca imi face placere sa ofer si in acelasi timp sa le fie si util si nu ma gandesc ca ele oricum sunt platite pentru ce fac cu un "super salariu" si nu mai au nevoie si de ce le ofer eu. Si cum sa nu le ofer cand fac atatea lucruri frumoase cu acesti copii.

O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0

Eu una sper sa treci pe aici si sa ne spui cum fu sfarsitul de an la grupa mica, daca si cu cat ai cotizat la cadou. Eventual intentati un proces pe motiv de primire de mita/foloase necuvenite, cu un flagrant filmat, cu niste bacnote de 100 ron pe care sa fie imprimat cuvantul MITA cu un verde fosforescent. Esti avocat, sa te invat eu?
Si sa vezi cum in urmatorul an de gradinita numai sufla nimeni nicio suma. Nici macar o soapta gen "macar un buchet de flori", " o felicitare". Se vor multumi ca nu vor avea procese pe rol...

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

mda...cam multe filme la tv, procese, intrigi, scandaluri...

pe mine nu educatoarele ma deranjeaza, pot sa spun cu mana pe inima ca nu s-a sugerat niciodata nimic, au fost si sunt f ok, eu n-am dus niciodata nimic (nici macar o floare ) si n-am avut impresia ca copilul meu a fost tratat altfel decat ar trebui.
parintii celorlalti copii insa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

la noi pe la mijlocul lunii s-a stabilit 70 lei. e o mamica ce strange mereu, vorbeste cu educatoarea cat, cui, etc. mie mi s-a parut mult sincera sa fiu, si i-am si zis atunci. acum vreo cateva zile mi-a spus ca s-a redus la 50, ca se vor strange de la vreo 20 de copii. mai raman 7-8 pe cont propriu. se vor da banii in plic, probabil cu o felicitare, doamnele au specificat ca nu vor cadouri, flori sau alte maruntisuri. si banii stransi sunt pentru 2 educatoare, directoare, 2 bucatarese.
gradinita e de cartier, fara mari pretentii, interventii . iar la craciun am dat tot 50, iar la 8 martie fiecare pe cont propriu.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna

Mergi la inceput