Cadouri educatoare - grupa mica

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

hai mai fetelor, ce va stresati asa pentru 100 Ron acolo
pai or fi 2 educatoare, 2 ingrijitoare, una bucata directoare, o doamna de engleza, una la dansuri si una la teatru
ce mai... doua paie la trei magari ...

am glumit, desigur

Ingrid si Cristi 8 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Doar ce m-a sunat o mamica ca au hotarat sa strangem cate 30 RON pentru cadouri de sfarsit de an si cine vrea poate sa mai aduca flori.

Sa se multumeasca cu florile ca eu nu le dau nici un ban.

dupa cum spuneam in subiectul cu " 1 iunie - la gradinita " o activitate pentru copii nu sunt in stare sa organizeze dar atentii vor tot timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza2005
dupa cum spuneam in subiectul cu " 1 iunie - la gradinita " o activitate pentru copii nu sunt in stare sa organizeze dar atentii vor tot timpul.

Nu te-ai prins. 1 iunie nu este ziua copiilor, ci ziua copiilor educatoarei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

noi aici in clasa 1 am dat pentru un cadou la invatatoare cel mult $5
si alti $5 pentru petrecere de sfirsit de an+cadouri micute simbolice de vacanta pt copii.
dar nu a fost obligatoriu...cine vrea da, cine nu ...nu si nimeni nu-i poarta pica copilului. de fapt aici au o invatatoare doar pt 1 an ...apoi le schimba. dar am dat pentru cadou ca merita, ca am vazut cata dedicatie a avut pentru copilul meu.

la gradinita anul trecut, al meu a fost inrolat cu 2 luni inainte de sfirsitul anului, nu stia engleza, dar doamna a fost extraordinara ... dupa 2 luni baietelul meu vb engleza.
i-am dat cadou o felicitare...facuta de Willy si o cutie de bomboane.
parea destul de multumita.

nici nu-mi pot imagina sa dau cate $30 pentru cadouri. cum puteti vb de asa sume!!!!????

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

azi am fost anuntata de suma stabilita ptr sf de an- 25 lei.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Michelle, tu ai dat 5$ pt o educatoare/invatatoare. La gradinitele din Romania e ceva mai mult personal. In primul rand sunt doua educatoare, 1-2 ingrijitoare, asistenta medicala, doamnele de la optionale (la mine sunt 4), eventual (din ce-am mai auzit pe aici, directoarea). Daca iei un buchet de flori mai dichisit, de la florarie, te costa 3-40 lei (adica 10$ spre 10 euro). Daca mai pui si o cutie de bomboane...ori cate doamne are fiecare...iese mai ieftin sa se adune 30-50 lei si sa se ia la comun ceva. 100 e cam multisor, poate daca se duce o parte din bani pentru cadouri de sfarsit de an/1 iunie pt copilasi are o logca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

noi strangem fabuloasa suma de 10 lei.
dar sa nu credeti ca mamicilor nu li s a parut mult iar

mi-au ramas bani din fondul clasei, ii voi imparti intre educatoarea noastra iubita, ingrijitoarea gradinitei + ce mai strangem.
de restu` 4 buchete mari de flori pt doamna de moment, profa de engleza si doamnele sus mentionate.
si gata.

pt cheful de dupa: eu duc 2 torturi (unu` cu adio gradi si alta pt cele 3 sarbatorite de moment) si celelalte doo mamici saleuri, sucuri si gata

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Vivela, economic vorbind, daca vrei sa punctezi sfarsitul de an cu atentii, suma de 100 ron pt 2 educatoare, o directoare, o asistenta, 2 ingrijitoare si 2 profesoare la optionale nu este exagerata. Poti scurta lista, oferind mici atentii (gen pachet de cafea, bomboane pentru unele dintre ele) si flori sau sapunuri naturale de exemplu pentru educatoarea pe care o apreciezi. Nu scazi sub 100 ron dar macar oferi ce vrei cui vrei, daca vrei.

Un buchet de flori eu consider insa ca merita oamenii care s-au ocupat, platiti desigur, de copilul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Noi la grupa mica am pus 35 ron de persoana, s-au strans mai bine de 800 ron si le-am luat celor 2 doamne educatoare cate o geanta frumoasa de la Bata, iar din banii ramasi s-au luat pungute cu cate un pachet de cafea si o ciocolata pt ingrijitoare. Directoarei nu i-am luat nimic. Ce obligatie am?

100 ron mi se pare cam mult..daca nu chiar exagerat

Anul asta am dat cate 30 ron, dar n-au dat toti parintii. Le-am luat cate un set de bijuterii frumoase din Ag + flori la ingrijitoare

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Citat:
citat din mesajul lui anya

Michelle, tu ai dat 5$ pt o educatoare/invatatoare. La gradinitele din Romania e ceva mai mult personal. In primul rand sunt doua educatoare, 1-2 ingrijitoare, asistenta medicala, doamnele de la optionale (la mine sunt 4), eventual (din ce-am mai auzit pe aici, directoarea). Daca iei un buchet de flori mai dichisit, de la florarie, te costa 3-40 lei (adica 10$ spre 10 euro). Daca mai pui si o cutie de bomboane...ori cate doamne are fiecare...iese mai ieftin sa se adune 30-50 lei si sa se ia la comun ceva. 100 e cam multisor, poate daca se duce o parte din bani pentru cadouri de sfarsit de an/1 iunie pt copilasi are o logca.

Anya

si aici sunt ingrijitoare, profesoare de sport,2 asistente medicale,tipa de la bibloteca, o directoare si inca o gramada de tipe pe la birouri...dar nimeni nu le da nimic.
doar la invatatoare/educatoare...si asta fara obligatii.

nu stiu zau ce sens face sa dea fiecare atitea cadouri si bani mai ales cand e criza asta si lume abia are ce pune pe masa.

michelle

Mergi la inceput