O vacanta cu copiii la Piatra Neamt

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ia..ce subiect bun..poate ajungem si noi prin iulie vreo 2-3 zile :)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

buflea, indraznesc sa mai recomand copiilor tai vizitarea Muzeului de istorie. Cu siguranta vor gasi interesante toate obiectele expuse si modul in care sunt reconstituite fragmente de istorie. Ai mei sunt fascinati de fiecare data. Plus ca ii va ajuta la intelegerea istoriei Romaniei.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

buflea, indraznesc sa mai recomand copiilor tai vizitarea Muzeului de istorie. Cu siguranta vor gasi interesante toate obiectele expuse si modul in care sunt reconstituite fragmente de istorie. Ai mei sunt fascinati de fiecare data. Plus ca ii va ajuta la intelegerea istoriei Romaniei.

Multumesc mult - Nu sunt cam mici pt Muzeul de Istorie ? Ai mei cred ca nu stiu nici ce inseamna cuvantul "istorie" ... totusi cred ca e util, o sa-i spun lui taica-meu. Unde este muzeul asta ?

Oricum incantarea cea mai mare este ca in strand exista pista de role - Alex face hockey desi este mare patinator si Flavia se descurca si ea destul de bine ...

Mergi la inceput

Nu cred ca sunt prea micuti. Sunt expuse arme, unelte, uniforme, machete diverse, sunt refacute in marime naturala un neandertal cu ceva peisaj in jur, o bucatarie din evul mediu, un mormant cu schelet in el si obiecte ce se puneau de obicei langa. Ai mei au fost la 4 ani prima data la acel muzeu si au fost extrem de incantati. Chiar ieri au fost din nou cu colegii de gradintia sa vada o expozitie de arme.
Muzeul e in centru, langa complexul Pietricica. Sigur il stiu ai tai, ca e acolo de zeci de ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Alung si eu saptamana viitoare la Piatra Neamt, pentru o jumatate de zi. Principala distractie pentru noi era telegondola si gradina zoologica, sincer nici nu stiam de strand. Daca iau un taxi din zona garii, e ok?

Multumesc,
Ioana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Da, chiar ... cum e cu taxiurile ? Exista vreo companie de taxiuri pe care sa o suni sa-ti trimita o masina la strand, de ex ?

Daca DA, as putea sa am si eu numarul de telefon ? Sa il aiba ai mei - in ultima instanta este o solutie de ajuns in oras.

Muzeul ala suna bine daca e cu arme ... l-am pus pe lista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Eu cand circul cu taxiurile, circul doar cu cele de la firma Maelvi, soferii sunt mult mai seriosi decat la taxi Luca. Cel putin, mie asa mi se pare. Nr. e: 0233/229911 sau 0744229911 sau 0233/944.

Ioana, da, poti lua si un taxi din zona garii spre strand, e ok.

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

ioana, eu iti recomand clar strandul in loc de gradina zoologica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Bine, multumesc. Joi ne plimbam prin Piatra si revin cu impresii de la strand.

Numai bine,
Ioana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

eu vreau neaparat sa vin, dar sa fie apa in bazine, suntem mari amatori de balaceala.
probabil mai incolo.
mie imi place mult zona neamt, e aproape de noi si destul de ofertanta, in weekenduri vara mai mereu mergem.

Mergi la inceput