America - linii aeriene, hoteluri, info

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Las Vegas - Denver: 1 hr 45 min de zbor. Multe zboruri non-stop.

Iulie nu e tocmai cea mai buna perioada de vizitat AZ sau sudul CA. Veti avea heat index de aproape 50 C, un vant fierbinte care nu racoreste ci infierbanta masina, chiar cu A/C la maximum. :))

Chiar acum este un incendiu necontrolat in AZ, care se extinde spre NM. Tipic pentru perioada asta...

Mojave la fel... (pana la Bakersfield e o zona oribila, pe I-40).

Colorado e la inaltime, nice and cool chiar in iulie. Si cu mai putini turisti decat Yosemite Pk. :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_23 spune:

Doruletz, eu as recomanda primul itinerar ptr ca sunt mai multe lucruri de vazut. Mie Santa Barbara mi-a placut mult de tot, eu un orasel tare cosopolit mai ales cand se lasa seara.Solvang e fain si relativ mic deci puteti sa va opriti in drumul vostru, eventual la un lunch, nu e nevoie sa va cazati acolo. Nu stiu dc treceti prin Cambria, sau dc vreti sa va cazati prin zona aia. In cazul asta da o cautare cu Cambria Shores Inn, are o priveliste superba.

Are cineva recomandari despre Pheonix si San Diego? Se merita vizitate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianm spune:

Citat:
citat din mesajul lui beren

Las Vegas - Denver: 1 hr 45 min de zbor. Multe zboruri non-stop.

Iulie nu e tocmai cea mai buna perioada de vizitat AZ sau sudul CA. Veti avea heat index de aproape 50 C, un vant fierbinte care nu racoreste ci infierbanta masina, chiar cu A/C la maximum. :))

Chiar acum este un incendiu necontrolat in AZ, care se extinde spre NM. Tipic pentru perioada asta...

Mojave la fel... (pana la Bakersfield e o zona oribila, pe I-40).

Colorado e la inaltime, nice and cool chiar in iulie. Si cu mai putini turisti decat Yosemite Pk. :).

'Geaba le trimiti in Colorado, ca a ajuns fumul si acolo, inca de saptamina trecuta (daca tot ai adus vorba de incendiul din AZ). Asa ca, o fi CO la inaltime (desi Denverul e doar la o mila pe verticala), cool e si nu prea, depinde de zi, nice da, insa deocamdata pute si te sufoca fumul, in fct de cum bate vintul Fum foarte vizibil din avion,cam de vinerea trecuta.

Doruletz, nu stiu cit timp ai la dispozitie. Banui ca zburati in LA. daca vrei sa stai la o parte de caldura, fum si foc, fa drumul LA-San Francisco luind HW1. Riverside, Carmel, Monterrey, Hearst Castle, chiar si Winchester Mansion de te abati prin San Jose. n drum suberb. stai cit poti in SF, sint multe de facut si vazut, iar vremea la timpul asta al anului e racoroasa. Explora si partea de nord, Sausalito, Marin County, Muir Woods, ia HW1 pina la Russian Valley si intra in Wine Country, coboara in Sonoma si Napa Valleys, petrece citeva zile acolo. O regiune foarte frumoasa, si o multime de lucruri facut. Noi am facut asta acum doi ani si planuim sa ne intoarcem...cind terminam vinurile cumparate acolo ((:

Elle, Phoenixul nu-i de vizitat vara, mai bine zis din aprilie pina prin octombrie. E foarte cald, insuportabil, periculos de cald. Multe magazine, la intrare/iesire si in zonele unde iti ncarci marfa in masina, au sprayuri cu mist, sa te racoresti. Daca totusi te incumeti, Saguaro Park, gradina botanica, Sedona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_23 spune:

Iulianm, mersi mult. Noi suntem caliti mai furam in miezul verii in zone calduroase :-) Ce ma intereseaza e dc se merita sa ne avantam pana in Pheonix din punct de vedere turistic. Apropo stii ceva de San Diego?

Apropo de Napa Vally,f faina si zona St.Helena/Calistoga.Apusurile sunt absolut superbe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Citat:

E vreo vacanta scoalara vreme buna de mers in Yosemite cu trei prunci: 8,6, 4?

Mergi la inceput

Ligeea pe portiunea aceea de 66 nu stiu daca-i tentant.

Uite aici un blog fain cu 66

http://route66guys.blogspot.com/2010/07/day-12-holbrook-arizona-to-williams.html

Noi ne-am propus ca-n toamna sa ne amuzam jucandu-ne de hipiotii in Corvette din Texas spre California oprindu-ne sa ratacim putin prin Mojave si Grand Canyon si sa ne plimbam cu trenul in Santa Fe. In memoria tuturor filmelor din copilarie si inainte de a fi prea batrani ca sa amuzam de kitsch.

Mergi la inceput

ABule, daca pui piciorul in Santa Fe si ai timp, poti sa dai un semn Pt hippioti, Taosul si Madrid, NM, mai degraba...

Elle, n-am ajuns inca in San Diego, din cite am auzit si vazut poze si documentare, as alege San Diego peste Phoenix. Dar...daca ajungeti la Phoenix, sint lucruri de vazut. Phoenix, Tempe, Tucson, Scottsdale constituie o zona metropolitana. Scottsdale e mai hip, turistic, plin de terenuri de golf si spas, si multe galerii de arta. in afara de gradina botanica, Saguaro park, ar mai fi un memorial pt Frank Lloyd Wright, cu destule piee construite de el; de condus pe Apache Trail si spre Sedona. South Mountain park, cu o vedere foarte frumoasa a imprejurimilor, din virf. Plus muzeele. Plus teritoriile indiene.Uita-te si tu pe web, sa vezi daca iti suride zona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulianm
'Geaba le trimiti in Colorado, ca a ajuns fumul si acolo, inca de saptamina trecuta (daca tot ai adus vorba de incendiul din AZ). Asa ca, o fi CO la inaltime (desi Denverul e doar la o mila pe verticala), cool e si nu prea, depinde de zi, nice da, insa deocamdata pute si te sufoca fumul, in fct de cum bate vintul Fum foarte vizibil din avion,cam de vinerea trecuta.

Te sufoca fumul din AZ in Estes Park?

Lol...

Yosemite? Spring break...

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui iulianm

Te sufoca fumul din AZ in Estes Park?

Lol...

Yosemite? Spring break...

Ahem, lol. Daca incendiul nu e rezolvat curind, mare minune nu e sa ajunga in Estes. Eu am zburat prin Denver la sfirsitul saptaminii trecute, si fumul era vizibil pina acolo. Daca si vinturile pun un umar...
De curiozitate, cit de des vizitezi zona, Co/Denver/statiunile de pe I70/Estes? Mai precis, cit de mult/des conduci in zona respectiva si in cea 4 Corners? L-O-L ((:

Mergi la inceput

Iulia sdigur dau un semn de viata:) Cum nu:) Santa Fe e pe lista sigur pentru ca M. adora rotitele.
In rest ne tot uitam inca.

Mergi la inceput