Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***324***
Raspunsuri - Pagina 6
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudela Buna fetelor!Am trecut sa va salut si eu... |
Salutam si noi!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Nicky09 Rochite elegante...mmmmmm...eu am ordonat de pe boprix.com, insa am ramas tare dezamagita, marimi care nu se potriveau, tzesuturi sub asteptari si preturi de asemenea.Ca sa nu mai zic de timpul de consemnare a marfii la domiciliu... ![]() |
Daaaaaaaaa... sunt super neseriosi! Dupa 1 (o/una) luna de cand am facut comanda, le-am trimis un mail sa-i intreb de sanatate... mi-au raspuns ca s-a etiketat gresit coletul si sa mai fac eu comanda din nou!

Evident ca nu am mai facut nici o comanda, asa ca nu-sh sa zic cum arata rokiile in realitate. Pe site aratau bine, ce-i drept...
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Gina2008 Las si niste poze cu Calin, mai noute. Cateva si cu ele tuns. https://picasaweb.google.com/114247635715508132730/Mai2011?authkey=Gv1sRgCM6J_vGWg5unCg# |
E un dulce!

Denisa-Madalina
fericita de
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042" target="_blank"> Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank">http://www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Ela78 Sa treaca nenorocita de viroza la amandoi ghioceii mult iubiti Ada si David ("Vavid" cum zice Ianis) ![]() |
Also known as Daghi!

Denisa-Madalina
fericita de
novus spune:
Hello !!!
Raportam imbunatatirea simtitoare a starii generale drept urmare vineri cred ca mergem acasa
!! tot mai tuseste mult dar parca se rupe acum si nu a mai facut temp
Bianca, good news !! ma bucur ca ti0ai gasit job-ul visat, succes si sa fie totul ok, asteptam cu nerabdare cinstea
!
Ilincuto, bine ca ai mai trecut si pe aici, te dadusem disparuta si cand colo tu eri in umbra si asteptai subiecte picante ![]()

si pt Sophihi
Chatonel, tare-mi place cum gandesti 

Mada, sa nu uitati sa va masurati piciorusele de printesa si sa ma anuntati rezultatul ![]()
Olga, sper ca nu v-ati infierbantat iar 

!!
Gina, am admirat pozele, ce baietel mare s-a facut Calin 
! ma bucur ca ai mai trecut pe aici 

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:

IULIA

Cami, un maaaaaareeeee
pt tine si pe aceasta cale !!!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
La multi ani, Iulia dulce si frumoasa! Felicitari, Cami, pentru fetita ta extraordinara, sa va bucurati amandoua de ani luuuungi si fericiti!
Oli, cauta pe FB Toffie Shop, aduc rochii din strainatate, sunt din Bucuresti si, cine stie?, poate vei gasi ceva sa-ti placa.
Patania ta cu febra lui David e aproape identica cu a noastra. Eu zic ca, daca tot nu scapa de febra, nu astepta noaptea, ca atunci se intampla toate grozaviile, si du-te cu el, deseara, din nou la medic. va pup pe amandoi!
Anaan spune:
Novusici
, ma bucur de vestile bune
, te sun mai tarziu, dupa ce se trezeste printul mostenitor si dupa ce ma delectez cu o serenada, ca azi vine clasa mea de-a doispea...deja am tras o tura de plans, parca vad ce ne-om miorlai cu totii mai tarziu, ca suntem tare legati unii de altii(eu le-am fost diriginta, inainte sa raman in concediu).
Gina, dragut tare Calinul tau!!!
Bianca, felicitari pentru noul job!
Mada cea cu gandul la mare, te salut!
Pentru noi, David e Daid!![]()
denisamada spune:
| citat din mesajul lui novus Raportam imbunatatirea simtitoare a starii generale drept urmare vineri cred ca mergem acasa !! tot mai tuseste mult dar parca se rupe acum si nu a mai facut temp[...] Mada, sa nu uitati sa va masurati piciorusele de printesa si sa ma anuntati rezultatul |

salutam imbunatatirea starii Adei! 
Masuram-masuram, sa vina printesa de la "cursuri".
Denisa-Madalina
fericita de
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Anaan Mada cea cu gandul la mare, te salut! ![]() Pentru noi, David e Daid! |
Salutam si noi!

Denisa-Madalina
fericita de