Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***324***
Raspunsuri - Pagina 7
simplyana_m spune:
Salutari si de la noi, fetelor!

Multa sanatate bolnaviorilor!

http://www.lucamic.blogspot.com/
simplyana_m spune:
Am si io o intrebare intrebatoare: mai are vreuna separare de muschi drepti abdominali (diastasis recti)? Si daca da, ce face cu ea?
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simplyana_m Am si io o intrebare intrebatoare: mai are vreuna separare de muschi drepti abdominali (diastasis recti)? Si daca da, ce face cu ea? http://www.lucamic.blogspot.com/ |
Eu am o prietena care are si care acum e insarcinata iarasi. Stiu ca a fost la doctor si ii spunea atunci ca la cea de-a doua sarcina, in cazul in care isi face operatie, nu trebuie sa se ingrase mai mult de 10 kg.
Ea s-a dus la doctor pentru ca nu i se mai retragea burta de dupa sarcina cu tot cu centura. Cica solutia ar fi operatia, daca vrei patratele.
simplyana_m spune:
Multam, Bianca
! Asa stiu si eu, ca nu mai prea poti tine sarcini dupa interventia chirurgicala. Am gasit niste exercitii de refacere pe net, m-am si apucat de ele de o saptamana, dar inca nu se vad rezultate, n-am rabdare si nici prea multa incredere, dar cum cutitul l-am scos din calcul, ca planuiesc sa ma "impiedic" cat de curand (de aia m-am si apucat sa-mi refac conditia fizica si va salut tot mai rar pe-acilea
), caut in continuare solutii.
cami_05 spune:
Multumim fetelor pt urari.
Va pupam pe toate, fara numar, fara numar...

Noi am sarbatorit sambata, pt ca maine merg la munca
, mi-e tare groaza dar... sper ca ne-om obisnui. Am sa incerc maine sa pun poze si pe forum cine are facebook ne poate vedea acolo.
Multa sanatate bolnaviorilor, eu cred ca nu ma voi imuniza niciodata privind bolile si mai ales temperaturile la copii. Sunt o panicoasa ce mai.
Merg la
tineti-mi pumni pt maine. Tare, tare groaza mi-e... Va pup, am sa incer sa intru mai des.![]()
Floric spune:
mai tufete, scapam de viroze, crocobauri si febra nocturna???? Eu ma infior cand citesc.
Multa sanatate puiutulor...Adutza, David, Calin (il asteapta un moment neplacut).
Acum intrebare...cat de urata poate fi bronsiolita asta, ce o produce de nu mai trece???? CAnd ma gandesc prin ce am trecut 2 luni mi-e teama sa nu vina iar vreun spirochet prin aer....
Sa revin la Magdy...era evident ca vor exista pareri pro si contra dar nu cred ca cineva si/a propus sa te puna zid. Inteleg trauma prin care ai trecut si tocmai de aceea nu poti sa te detasezi de situatie, cu atat mai mult cu cat la mijloc este o persoana pe care o cunosti, la care tii. Eu am inteles la ce s-a referit Chato si te rog sa nu iei personal spusele ei. Nu. Nu cred ca s-a referit la tine ca lfiind o persoana egoista....nu, ci cred ca s-a referit ca nu poti privi si analiza obiectiv situatia, decizia lor dat fiind experienta ta. Nu te supara. Oricat de minunat ar fi adoptia este doar o solutie dar nu este nici pe departe cea mai corecta si de luat in calcul la acest moment. SA presupunem ca a fost doar o propunere in lipsa de inspiratie...
Asa cum ti-a raspuns si Adrisimo poate beneficai de concediu daca are stagiu de cotizare 12 luni ianintea nasterii copilului. Indiferent cie intra in concediu trebuie sa indeplineasca aceasta conditie.
Ma bucur ca fratele tau si-a gasit de munca fie si temporar. Si asa cum a spus siIlinca bine ar fi sa ramana langa fata in perioada asta tulbure. Atata timp cat are deschidere de la mama ta sunt convinsa ca vor depasi situatia asta de mare criza pt ei.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Bianca2503 spune:
Neata,
poftiti la cafea...eu ma pregatesc pentru inca o zi de targ.
Cami, scuze de intaziere, dar urarile de bine si la multi ani sunt bine venite si mai tarziu. Sa fiti sanatoase amandoua si sa va acomodati repede la noua schimbare.
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui Bianca2503 Eu sunt la Bookfest. destul de slab astatzi dar e zi de presa mai mult (cred ca o sa ma vedeti diseara la observator la antena1 pentru ca am dat un interviu). |

vazut, vazut.....admirat si f mult mi-a placut de tine.Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui cami_05 Merg la tineti-mi pumni pt maine. Tare, tare groaza mi-e... Va pup, am sa incer sa intru mai des. |
sa ai o acomodare usoara.Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.

La multi ani, Iulia!