Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***324***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gina2008

Buna!

Bianca felicitari pentru job! E bine atunci cand, chiar daca alegi bani mai putini, faci ceea ce-ti place si te tine in priza... Ce mai face Vladimirescu cu gradinita? Nu ne dai si niste poze cu el la gradi?

Dodo ti-ai mai luat o piatra de pe suflet.

Oli prin ce emotii ai trecut! Acum, daca David a facut asa la febra poate ar trebui sa-l monitorizezi urmatoarea data sa nu faca vreo convulsie febrila. Si sa-ti iei medicamente in sensul asta, sa ai in casa... Te pup mult!

Las si niste poze cu Calin, mai noute. Cateva si cu ele tuns.
https://picasaweb.google.com/114247635715508132730/Mai2011?authkey=Gv1sRgCM6J_vGWg5unCg#

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Wow, ce schimbat este Calin, de nerecunoscut. S-a facut baiat mare si este tare frumusel

Gina aveam acasa si nurofen si panadol si novocalmin. I-am administrat in ziua aceea nurofen si cand a inceput sa creasca febra i-am pus novocalmin, dar cu toate acestea s-a intamplat, ce s-a intamplat...

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf
Mada ce sunt aia crocshi? zici de aia saboti din plastic toate culorile?

Da-da, aia sunt! Daca ai vazut pe undeva in Tgv, spune-mi si mie unde, ca venim in we si direct la ei poposesc.

A-propos, Ela, am vazut in H&M shlapi de baietzei, tare dragutzi. Cei 22-23 au si un elasticutz la spate, sa nu le scape din picior.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Hello,

Eu sunt la Bookfest. destul de slab astatzi dar e zi de presa mai mult (cred ca o sa ma vedeti diseara la observator la antena1 pentru ca am dat un interviu).

Olga, imi pare rau pentru ce s-a intamplat. Chiar vorbeam cu asistenta de la gradi de dimineata si mi-a zis ca ar fi o epidemie de viroze. Sper sa ne ocoleasca. Sa va faceti bine repede!

Gina, foarte schimbat Calin. La gradi, e minunat. Astazi nu a mai plans si e bine. Nu s-a imbolnavit, mananca bine, se joaca, face lectii, sta mult afara. O sa pun si poze cand o sa am!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus
Nu va salut din birou ci de la spital (da,iar ) unde ne-am internat azi dimineata dupa o noapte fierbinte si plina de tuse, am venit la pediatra dimineata si ne-a zis ca avem o bronsiolita de toata frumusetea si ne-a internat cateva zile pana se stabilizeaza respiratia ca respira greu si tusesteeeee !! momentan nu mai are temperatura sper sa nu mai faca ca m-am saturat de pus sosete azi noapte
Vad ca e la moda temperatura acum, si David si-a petrecut noaptea pe la urgenta din aceleasi motive iar Olga a visat ca am sunat-o si i-am spus ca si noi ne internam

Oooofff!!! Mai bine faceati varicela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada
...........................................................

A-propos, Ela, am vazut in H&M shlapi de baietzei, tare dragutzi. Cei 22-23 au si un elasticutz la spate, sa nu le scape din picior.

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus
Nu va salut din birou ci de la spital (da,iar ) unde ne-am internat azi dimineata dupa o noapte fierbinte si plina de tuse, am venit la pediatra dimineata si ne-a zis ca avem o bronsiolita de toata frumusetea si ne-a internat cateva zile pana se stabilizeaza respiratia ca respira greu si tusesteeeee !! momentan nu mai are temperatura sper sa nu mai faca ca m-am saturat de pus sosete azi noapte
Vad ca e la moda temperatura acum, si David si-a petrecut noaptea pe la urgenta din aceleasi motive iar Olga a visat ca am sunat-o si i-am spus ca si noi ne internam

Aoleu ce vesti proaste Ce intuitie are Olga....

Sa treaca nenorocita de viroza la amandoi ghioceii mult iubiti Ada si David ("Vavid" cum zice Ianis)

Novus, cand va da drumul din spital?

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503
Azi m-am intalnit cu Denisamada la H7M in Unirea. Era cu gandul la mare si se pregatea.
[...]
Eu o sa incep sa lucrez full time din 1 iunie. Sper sa ma descurc pentru ca jobul asta este o oportunitate. Daca pana acum ma plangeam ca nu am job, saptamana asta am avut de ales intre 2. Mare dilema am avut: corporatie mare cu un job fara perspective vs firma flexibila, in dezvoltare cu oportunitate de crestere. Am ales varianta a doua pentru creieri sanatosi si bani usor mai putini:)

Maine incepe Bookfest, asa ca voi sta printre carti pana duminica. In rest.... va pup

Tot cu gandul la mare sunt...

Succes la noul job!

Sper sa ajung si eu maine in Bookfest, poate ne vedem acolo!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro
In locul tau, eu i-as lasa pe ai sa decida.... spunandu-le ce le-ai spus si pana acum ca de se hotarasc sa-l pastreze o sa-i ajut cu ce poti, dar sa nu inteleaga din asta ca o sa li-l cresti tu pana la 20 de ani (ca sa-i si responsabilizezi putin). Asa faci si fapta buna pe simti tu ca trebuie sa o faci
Fratele ei va disparea din peisaj ...pur si simplu

Cam asa gandesc si eu....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka
Noi ieri ne-am plimbat cu salvarea. David a facut febra mare, la un moment isi dadea ochii peste cap si parca avea secunde cand nu mai era constient. Oribil. Pana sa vina salvarea i-am pus Novocalmin, acolo i-au mai pus inca un supozitor de novocalmin si i-au mai pus ceva in branula. I-au facut si impachetari cu prosoape reci pe care cu greu le-a suportat si a urlat f mult. Dupa 1 ora avea 39. Abia in 3 ore am reusit sa plecam de-acolo. Acum suntem iarasi pe antibiotic si stam acasa.

Acum are iarasi febra, 38,6, umbla prin casa dezbracat, dar macar este f vesel.

Sa speram ca o sa ne treaca repede raceala noua si celorlalti ghiocei, caci ar cam fi cazul sa scapam si noi de virusi, doar a venit vara.

Of-of-of! Davidutzul bolnavior... sa se faca repede bine!

Si la noi sunt niste vremuri cam... cacacioase! Sper sa treaca repede...

Mergi la inceput

La multi ani Iulia Elena

Mergi la inceput