Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (23)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madyi spune:

Bella, daca voua va place, atunci "go for it!"! Ce mai conteaza ce zic ceilalti? Sa nu va dea peste cap in cel mai rau caz, zic si eu.

10 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyi

Bella, daca voua va place, atunci "go for it!"! Ce mai conteaza ce zic ceilalti? Sa nu va dea peste cap in cel mai rau caz, zic si eu.

10 +

ne place da...totusi sa nu ne grabim
imi place si semnificatia numelui. zeul razboiului

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +14

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Anna multu!
bianca, traiti in suspans deci

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Alinutza, bine ai venit. Lasa-ti datele si te trecem la lista.
Multumesc fetelor pentru felicitarile la adresa lui Stefan si va felicit si eu pentru rezultatele bune la teste si la ecografii.
Mada, voiam sa te intreb, ai avu un CM foarte lung? Sau cum de ai UM 04.03 si DPN in 20.12, ca si mine?
Referitor la nume, eu la Stefan am cautat numele, faceam liste peste liste, si cand ii propuneam un nume lui tati el zicea imi place, sau nu imi place. Pentru baieti mie imi plac Tudor, Dragos, Stefan...si la Stefan am ramas cu tati. De fapt, eu aveam pregatit pentru fata numele Natalia Diandra...Natalia de la Natalis (imi place f. mult Tandarica si Stelu Enache cu Natalis, si cand am auzit melodia, am zis gata! Natalia ii punem numele - si mai ales ca zice un vers "musata mea...Natalis - adica frumoasa mea - si cum numele de familie e musat..). Diandra era de la nickul de mirc pe care il foloseam eu cand m-am cuplat cu sotul (ne-am cunoscut pe internet ).
Hai ca deja au fost prea multe paranteze. Si daca tot nu a vrut puiu sa fie fata, am zis sa pastram nota aromana si sa fie Ianis, nume care ne-a placut amandorura. Si apoi ne-am oprit si la Stefan. L-am invatat pe pui sa raspunda la ambele nume, mai ales ca sunt o gramada de Stefani de varsta lui, si ziceam in caz de sunt mai multi la camin sau la scoala, are de unde alege pe ce nume sa il strige.
Acum pentru bebe 2 am ramas la Natalia, dar am schimbat Diandra cu Elisa, in memoria bunicii mele, iar pentru baiat deocamdata ne place Ovidiu (nume la care am ajuns de acord, ca mie imi plac si cele dinainte, dar nu ii plac domnului meu).

diana 10+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Mady la multi ani!!!!!!!!!!!

ametita cum sunt, am incurcat ziua azi aveam programare la dr, noroc ca mau sunat asistentele si eram in apropriere.Avem 10 sapt suntem mai mari cu o sapt si suntem baietelllllllll
nu statea locului deloc dadea din maini si din picoare intr-unaasa m-am emotionat ca mi sa ridicat tensiunea.
Am facut dublu test totul e ok mi-a luat si sange ptr analize si suntem programati pe 16 iunie ptr triplu test atunci am sal vad mult mai bine ptr ca e 4D.

Bella , Marc e un nume tare frumos, asa fetelor scrieti nume de baietei asa ma mai inspir si eu

Alina bine ai venitsarcina usoara si un bb sanatos

Anita mami de printesa, Rachella Alexia -17.o1.2004 si
8 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

ane sa iti traiasca bebelul cu putica. nu iti dai seama ce fericita ma faci sa aflu ca tie la 10 saptti-a spus sexul deci la mine la 13 sper ca nu a avut cum sa greseasca. mai ales ca si eu am facut 4 d

pe 14 ma duc iar la eco pt confirmare sex as vrea pana atunci sa avem numele. oricum v-am spus parca cum repet marc cum imi place mai mult. si parca nici nu e asa frecvent nu?

si daca ii mai spun si lui tati ca e zeul razboiului(el vrea ca baiatul lui sa fie un "luptator" mai mult la figurat ca la propriu nu o sa fiu eu de acord chiar daca tati a facut k1 in tinerete) cred ca asta o sa raman. sa nu ma injurati ca sunt asa de entuziasmata si in acelsi timp sucita da de probabil asa e la primul bebe.
vreau sa ii aleg un nume care sa il reprezinte si sa il poarte cu mandrie.

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +14

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Ane, felicitari pt baietelul sanatos sa uiti tu de eco

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 10+

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

[emoticon cu ala care se sterge pe frunte, de sudoare] greu a mai fost sa recuperez unde v-am lasat aseara !!!

diana 10+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyi spune:

Ne-am gandit si noi la nume cate de cat (adica nu sunt clar stabilite).
Daca e fetita o s-o cheme Ioana Anastasia, iar daca e baietel Robert Andrei (si o sa-l strig Robi )

10 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Madyi, Ioana imi place si mie mult, dar nu-i place sotului Eu nu m-am gandit la nume, atat m-am stresat toata sarcina trecuta cu numele si nu gaseam nimic de comun acord cu sotul incat nu mai am putere sa-mi storc creierii din nou

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 10+

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput