Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (23)
Raspunsuri - Pagina 6
bellasamoyed spune:
mi-e ca nume de fata imi mai place mult si irina. e si nume de sfant si romanesc si tot ce vrei dar eu nu l-as putea folosii pt ca surioara mea mica se numeste irina
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +14
samburelul meu
bellasamoyed spune:
incepe sa imi placa din ce in ce mai mult odiseea...incepe sa se anime...apar carucioarele, numele super tare
samburelul meu
emilyjeuly spune:
noi de la inceput eram setati ca o sa fie fetite si alesesem Ana si Sofia. apoi am aflat ca mai mult ca sigur vor fi baieti si ne-am gandit la cateva variante: david, luca, filip si darius. inca nu stim care doua variante vor ramane. saptamana viitoare merg iar la eco si poate se vede mai clar secsu, sa stim si noi cum stam
Emily 15+ cu
Doamne, iti multumesc pentru miracolul meu!
corina_s spune:
felicitari anne pentru baietel
fetele, vroiam sa va intreb, TT se face ideal la 16 sapt?
ca ma gandeam ca mai dureaza pana am rezultatele la analize si ajung la dr cu ele..si poate nu mai reusesc sa fac programare in timp util..
11+
bellasamoyed spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corina_s felicitari anne pentru baietel fetele, vroiam sa va intreb, TT se face ideal la 16 sapt? ca ma gandeam ca mai dureaza pana am rezultatele la analize si ajung la dr cu ele..si poate nu mai reusesc sa fac programare in timp util.. 11+ |
pe fisa mea de la ecografie scrie ca eco screening de trim 2 se face intre sapt 22-24.
eu la 16 sapt fac alta eco pe care mie dr nu mi-a recomandat-o da am vb cu ecografista si ea mi-a zis de ea. sincer la eco asta nu stiu ce o sa imi zica inafara de sex 100%
samburelul meu
anna-mama spune:
citat din mesajul lui corina_s felicitari anne pentru baietel fetele, vroiam sa va intreb, TT se face ideal la 16 sapt? ca ma gandeam ca mai dureaza pana am rezultatele la analize si ajung la dr cu ele..si poate nu mai reusesc sa fac programare in timp util.. 11+ |
TT se face intre saptamana 14-16
de steluta norocoasa (09.02.2009) si 10+
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
bellasamoyed spune:
cam ce se face in trim II
În trimestrul II de sarcin#259;:
- Screening-ul biochimic de trimestrul II (triplu test) – consta în determinarea serica; a unor markeri hormonali produsi de fat si placenta si care trec în sângele matern. În trimestrul II rata de detectie a riscului data de markerii biochimici este de 65%.
- Screening-ul ecografic – ecografia de trimestrul II se realizeaza ideal la 22 saptamâni, cu limite între 20 si 24 saptamâni. La acest moment fatul este complet dezvoltat iar dimensiunile sale permit analiza morfologica a organelor fetale. Aceasta ecografie poate depista o serie de malformatii fetale – care pot avea o cauza cromozomiala, infectioasa;, etc, iar depistarea unor anomalii incompatibile cu viata permite înca întreruperea terapeutica a sarcinii. Folosirea unor ecografe de ultima generatie (Voluson E8 Expert BT10) – dotate cu soft-uri speciale: TUI (tomographic ultrasound image) si STIC (spatiotemporal image corelation) permit o apreciere morfologica de maxima acuratet;e, în special în depistarea anomaliilor cardiace fetale. De asemenea, la aceasta; ecografie se poate identifica cu mai mare precizie sexul copilului, se poate estima greutatea acestuia si starea anexelor fetale. Nu este exclusa însa aparitia ulterioara a altor anomalii fetale.
samburelul meu
andreea_78 spune:
Noi ne gandeam la nume de foarte mult timp. Daca este fata va fi Natalia Ioana, iar daca va fi baietel pana acum nu am decat Marius, asa mai spuneti nume de baietei.
Pentru inspiratie
bellasamoyed spune:
fetele va las ca trb sa plec. ne auzim diseara
samburelul meu
Lia73 spune:
citat din mesajul lui ane2 Mady la multi ani!!!!!!!!!!! ametita cum sunt, am incurcat ziua azi aveam programare la dr, noroc ca mau sunat asistentele si eram in apropriere.Avem 10 sapt suntem mai mari cu o sapt si suntem baietelllllllll nu statea locului deloc dadea din maini si din picoare intr-unaasa m-am emotionat ca mi sa ridicat tensiunea. Am facut dublu test totul e ok mi-a luat si sange ptr analize si suntem programati pe 16 iunie ptr triplu test atunci am sal vad mult mai bine ptr ca e 4D. Bella , Marc e un nume tare frumos, asa fetelor scrieti nume de baietei asa ma mai inspir si eu Alina bine ai venitsarcina usoara si un bb sanatos Anita mami de printesa, Rachella Alexia -17.o1.2004 si 8 sapt |
felicitaaaaaaaaari ptr rezultatele bune si ptr cuc
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+15