Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (23)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Buna,felicitari tuturor burticilor care si-au vazut bebeii la eco si celor care au rezultate bune la analize,sa dea Dumnezeu sa ramana totul la fel.

BELLA imi place ca ai deschis subiectul asta cu nume de baieti si fete.Eu am cateva care imi plac dar nu am ales inca.
De baiat ar fi:MATIAS, RARES,PETRU,CODIN sau CODRIN, ROBIN.
De fata:NATALIA, SARA, SOFIA, MAYA, KARLA, MARA, TIMEEA, MALINA,IRIS,COLIN.
Si pt ca eu sunt sigura ca bebe al meu va fi fetita chiar daca la eco nu ne-a zis 100% m-am gandit la EVA SAU EMA dar cred ca o sa fie pana la urma EVA ELENA, dar nu stiu ca incep ambele cu "E" si nu stiu ce sa fac ca la Elena nu pot renunta ca e si de sfant si asa o cheama si pe nasa si la Eva ca imi place mult, ar mai fi Sara dar nu stiu.Daca ar fi sa fie baiat ar fi ROBIN ANDREI, asta sigur.
Nu stiu tre sa ma mai gandesc, voua care va plac si care prenume credeti ca merge si cu Elena(la asta nu pot renunta)???
Va pup si asept si alte fete cu alte nume sa ne mai inspiram.

gravi 14 +

Mergi la inceput

LIA te mai doare burtica?

gravi 14 +

Mergi la inceput

BELLA ai dreptate ca in parc majoritatea baieteilor au numele de David.Si pe nepotelul meu tot David il cheama,David Stefan.
Eram odata in parc cu nepotelul meu si el era mai micut(nu ca acum ar fi mai mare, avea 1 an si 2 luni asa)mergea in picioare bine si toate bonele si mamicile isi strigau baiaeteii David si saracul copil nu stia unde sa se mai uite ca daca il striga toata lumea, ce el stia ca pe toti baieteii(aproape) ii chema ca pe el?
E nasol sa mergi undeva si sa realizezi ca mai sunt o multime de alti copii cu acelasi nume.
Cum a zis si BELLA, eu vreau un nume nu atat de folosit, mai rar si nu stiu cum sa fac, cred ca tre sa inventez eu unul.

gravi 14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

MADY

Felicitari burtici ptr. vestile bune de la echo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui arleza

LIA te mai doare burtica?

gravi 14 +

mi-a trecut

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Eva Elena suna ff frumos si se potriveste, chiar daca incep amandoua cu E. Chiar o fetita la odiseea Silviei se numeste asa.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

si mie imi place foarte tare Eva , dar si Sara este f frumos

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 10+

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Salutare!

Mady!

Tocmai am primit scrisoare cu rezultatul de la DT...niciun risc. Totul este bine.

In legatura cu numele...eu de cand ma stiu mi-am dorit un baiat David sau o fetita Maria. Putin m-a interesat ca numele David este f folosit, oricum aici nu este chiar asa des intalnit ca in Romania. Acum, inca nu m-am gandit la nume. De fapt m-am gandit daca este bine, in cazul in care este o fetita, sa o numim Maria...sa nu se simta David aiurea ca nu are si el zi de nume.

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Criteriile noastre pt. alegerea numelui, la toate sarcinile, au fost: sa ne placa la amandoi, sa fie un nume scurt si simplu, chiar daca e des intalnit, fiecare are personalitatea lui, isi poarta numele in mod diferit de alte sdemii de pers. cu acelasi nume. Sa se potriveasca cu numele de familie, sa fie oarecum international si sa fie numai un singur nume. Eu am 2 (lungi si neobisnuite cat de cat), dar nimeni nu stie de al doilea, ocupa spatiu in buletin degeaba.
Nu m-a interesat nici sa fie nume de sfant, nici sa fie numele mamei, soacrei, nasi etc (nici n-am avut pretentii de-astea in fam.), nici sa fie unic ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Criteriile noastre pt. alegerea numelui, la toate sarcinile, au fost: sa ne placa la amandoi, sa fie un nume scurt si simplu, chiar daca e des intalnit, fiecare are personalitatea lui, isi poarta numele in mod diferit de alte sdemii de pers. cu acelasi nume. Sa se potriveasca cu numele de familie, sa fie oarecum international si sa fie numai un singur nume. Eu am 2 (lungi si neobisnuite cat de cat), dar nimeni nu stie de al doilea, ocupa spatiu in buletin degeaba.

Si eu tot ptr un singur nume sunt. De fapt, la mine in familie toti avem doar cate un nume.

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 13+

Mergi la inceput