Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (23)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca77 spune:

'neata si de la noi!

La multi ani Madyi!! sarcina linistita in continuare si pui sanatos!

bine ai venit Alinutza sarcina frumoasa si la termen cu bebe sanatos si voios!

Mada succes mult la echo! tinem pumnii sa fie totul f bine!

eu am fost aseara la echo. Bebele meu e f pudic pt ca nu si-a revelat podoabele sau lipsa lor deloc . L-a tot zgaltait dr, el se misca, dar mereu tinea piciorusele incrucisate. Deci pana pe 16 iunie cand merg din nou la control ramane un mister ce e! Bebe e sanatos si se dezvolta normal, e cu 2 zile mai mare decat varsta gestationala. Am intrebat inca o data si, oricat pare de bizar, mie mi-au facut analiza TT la 12 sapt si 2 zile. Rezultatele sunt f bune, deci ne-am linistit. Acum sunt programata pe 2 iulie pt echo morfofetala si cam asta e. In rest mi-a dat sa iau supliment de Magneziu.

15 +
www.psychosomatics.be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

[emoticon cu ala care se sterge pe frunte, de sudoare] greu a mai fost sa recuperez unde v-am lasat aseara !!!

Ciaoooo!!

La multi ani, mady!! Credeam ca ne servesti cu o felie de paine la noua ta masina primita cadou . Iti doresc numai bine, sanatate si tot ce iti doresti!!

Scriu din amintiri ...

Sangerari de gingie... e normal. Trece dupa sarcina. La fel si sange din nas, mi s-a intamplat si mie.

Nume de baietei ... Robert, Tudor, Gabriel, Andrei, Filip ... Eu sunt ff decisa in privinta numelor, macar asta .

bella - daca nu va decideti, scrie pe biletele numele care va plac, potentialele nume si trageti la sorti. Amandoi. Asa am facut noi la Silvia si, culmea, am tras amandoi acelasi nume. Deci, clar, asta era al ei.

irina - fain, Nadia/Aidan!!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca77

'neata si de la noi!

La multi ani Madyi!! sarcina linistita in continuare si pui sanatos!

bine ai venit Alinutza sarcina frumoasa si la termen cu bebe sanatos si voios!

Mada succes mult la echo! tinem pumnii sa fie totul f bine!

eu am fost aseara la echo. Bebele meu e f pudic pt ca nu si-a revelat podoabele sau lipsa lor deloc . L-a tot zgaltait dr, el se misca, dar mereu tinea piciorusele incrucisate. Deci pana pe 16 iunie cand merg din nou la control ramane un mister ce e! Bebe e sanatos si se dezvolta normal, e cu 2 zile mai mare decat varsta gestationala. Am intrebat inca o data si, oricat pare de bizar, mie mi-au facut analiza TT la 12 sapt si 2 zile. Rezultatele sunt f bune, deci ne-am linistit. Acum sunt programata pe 2 iulie pt echo morfofetala si cam asta e. In rest mi-a dat sa iau supliment de Magneziu.

15 +
www.psychosomatics.be

felicitaaaaaaaaaari ptr rezultatele bune
vrea sa va tina in tensiune de tine piciorusele stranse

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyi spune:

Bianca, felicitari pentru vestile bune de la eco! Intr-adevar cam devreme TT-ul, stiu si eu ca se face pe la 17 sapt parca... dar daca dr a zis ca e ok...

10 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza2bby spune:

Madyi La multi ani! , sanatate si tot ce e mai bun pe lumea asta.

Fetelor multumesc pentru "bun venit",

Cand dureaza "moderarea"?
Si cand apar si eu la Burtici fericite de Decembrie,respectiv la zile de nastere?

Pup

Alina 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna,

La multi ani, Madyi! Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte de tot ce-ti doresti!

Bella, foarte frumos si special e numele de Marc Cristian, imi place foarte mult. Eu la primul copil am reusesc sa-i gasesc un nume abia inainte de nastere, pateam exact ca tine ce-mi placea mie nu-i placea sotului si invers. pana la urma am ales varianta de compromis, un nume de la mine si unul de la el si a iesit Luca-Vlad, si ca sa sa vezi ca apoi ne-am dat seama ca Luca este numele de familie al nasilor nostri, iar Vlad este numele de familie al meu de fata, in felul asta are cate un nume de la fiecare familie Dar recunosc ca la Marc nu m-am gandit, si imi place f mult
Diana, felicitari pt noaptea dormita a lui Stefan ai baiat mare
Alina, bine ai venit, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Mada, succes la eco, sa vii cu vesti bune!
Bianca, felicitari pt bebe santos, cat despre pudic cunosc, asa a fost si primul meu copil, pana la nastere nu ne-a lasat sa vedem ce ascunde intre picioare

Ma duc sa vad poze cu banditi si extraterestrii

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 10+

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Bella, am vazut pozele de la eco, super clare, pup eu puiu mic sa creasca mare si sanatos
Luny, am vazut banditul, ai un baiat superb sa fie sanatos

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 10+

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinutza2bby

Madyi La multi ani! , sanatate si tot ce e mai bun pe lumea asta.

Fetelor multumesc pentru "bun venit",

Cand dureaza "moderarea"?
Si cand apar si eu la Burtici fericite de Decembrie,respectiv la zile de nastere?

Pup

Alina 11+

Alinutza, trebuie sa ai mai mult de 10 mesaje pentru a trece de moderare, iar pentru listuta trebuie sa lasi datele tale (UM, DPN) ca sa te treaca fetele.
Multumesc pentru urari!

10 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

alinuta - bine ai venit si sarcina usoara in continuare. Scrie repede 10 mesaje sa treci de moderare.

Felicitari pt. vestile bune de la eco, cine a fost!! Sa va traiasca sambureii!!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

bianca ai un pui tare rusinos....al meu statea cu picioarele ca broscuta deci clar ca ce a vazut dr aia trb sa fie. al meu cred ca seamana cu tasu la rusine adica ii cam lipseste.

vreau sa va spun ca cu cat ma gandesc mai mult la marc cu atat imi place mai mult.

o sa o intreb si pe mama azi sa vad cum i se pare ca suna. nu ca ne-ar influenta cu ceva ca noi suntem 2 tauni cum zicem noi asa e bine

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +14

samburelul meu

Mergi la inceput