Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (23)
Raspunsuri - Pagina 3
luny spune:
ce ametita sunt, tot creau sa urez si uit
Madyi , la multi ani, sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte numai de bucrii!
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
andreea_78 spune:
buna.
in sfarsit un pic de timp mai liber la munca, astfel am reusit sa ajung la zi cu ce s-a scris.
Madyi la multi ani, tot ce iti doresti si in primul rand un bebe sanatos si cuminte.
Diana deja este baiat mare si o sa trebuiasca sa iti faci provizii de fete zambitoare.
Madabout2003 o sa treaca imediat timpul si te asteptam cu vesti bune de la eco.
Alinutza2bby bine ai venit.
Deea_comsa spune:
Buna fetelor...nu stiu dc va mai amintit de mine k nu am mai intrat de muuuuuult.....dar am fost foarte ocupata cu serviciul, cu facultatea, lucrarea de disertatie, casa...tot...dar trec ele....
Noi suntem bine, ieri ne-am facut triplu testu si a iesit bine.....saptamana viitoare merg la control si sa vedem dc se confirma sigur k o sa avem un baiatel....
Ne-ma hotarat si la nume: pt baietel Raul Mihai si pentru fetita Adelina Maria....va doresc sarcina usoara in continuare si numai evenimente placute...
Noi azi am intrat oficial in 4 luni:)...suntem mari
bellasamoyed spune:
Madyi La Multi Ani sa fii sanatoasa si tu si bebicul/bebica din burta. sa ai parte de o sarcina usoara si un bebe sanatos tun.
referitor la intrebarea cu dt stai linistita eu l-am facut la 13 sapt si 2 zile. a fost perfect
fetelor imi place un nume pana acum si se pare ca si sotului. culmea i l-am scris pe o foaie si cand la citit imi zice ca si el sa gandit azi tot la numele asta da la cat de sucita ma stiu eu cine stie pan ala 9 luni ce nume o sa aiba bebe.
ce parere aveti de Marc Cristian?
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +14
samburelul meu
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deea_comsa Buna fetelor...nu stiu dc va mai amintit de mine k nu am mai intrat de muuuuuult.....dar am fost foarte ocupata cu serviciul, cu facultatea, lucrarea de disertatie, casa...tot...dar trec ele.... Noi suntem bine, ieri ne-am facut triplu testu si a iesit bine.....saptamana viitoare merg la control si sa vedem dc se confirma sigur k o sa avem un baiatel.... Ne-ma hotarat si la nume: pt baietel Raul Mihai si pentru fetita Adelina Maria....va doresc sarcina usoara in continuare si numai evenimente placute... Noi azi am intrat oficial in 4 luni:)...suntem mari bebelusul meu :* |
felicitaaaaaaaari
asteptam sa vina a 40a sapt
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+15
madyi spune:
Bella, Marc e un nume foarte frumos, dar eu te-as sfatui sa schimbi ordinea numelor, ai putea sa ii pui Cristian Marc, sa nu suna a cacofonie.
Multumesc pentru urari si pentru raspunsul referitor la DT (tuturor fetelor). M-am mai linistit
10 +
Lia73 spune:
citat din mesajul lui andreea_78 si acum am vazut ca ar trebui sa dau de baut ca am scapat de moderare. |
baga un cicorico
bebelinul meu scump
+15
Lia73 spune:
pe mine m-a luat durerea de burta
mi-am anuntat distinsul sot
si astept sa vina sa mi-o bage in vena
bebelinul meu scump
+15
bellasamoyed spune:
citat din mesajul lui madyi Bella, Marc e un nume foarte frumos, dar eu te-as sfatui sa schimbi ordinea numelor, ai putea sa ii pui Cristian Marc, sa nu suna a cacofonie. Multumesc pentru urari si pentru raspunsul referitor la DT (tuturor fetelor). M-am mai linistit 10 + |
da...e un pic de cacofonie da nu imi place cum suna invers mai ales ca o sa il strigam cu primul nume cristian e asa de sfant si de la nas. chiar daca nu suntem adeptii sa aibe copilul nume de la nasi, ne iubim atat de mult nasii incat credem ca merita lucrul asta.
in concluzie daca ramanem pe marc pai marc o sa ii se zica acums a vedem mai e cale lunga pana la nastere
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +14
samburelul meu