Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 58-

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bigsister1 spune:

Cu intarziere si scuzele de rigoare am sa spun pe scurt povestea nasterii lui Andrei, 3800kg, 53 cm. Cezariana a fost programata pe 17 mai, totul a decurs repede si bine, a doua zi de dimineata am inceput sa merg si a 3-a zi parca nici nu fusesem operata. Copilul este sanatos, frumos si mancacios, dar din pacate nu vrea sa suga de la san ci numai din biberon (lapte de san). Zilele in spital au fost stresante si grele dar ne-am mai linistit o data ajunsi acasa.
Fetelor nu va pierdeti speranta, minuni se intampla in fiecare zi, trebuie doar sa credeti in ele.
Va multumesc pentru gandurile bune si ma rog ca numarul mamicilor fericite sa fie din ce in ce mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Bigsister sa iti traiasca voinicelul !

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anioana2002 spune:

Bigsister ma uit la ce mutatii ai si nu imi vine sa cred ca am gasit in sfarsit o poveste fericita...imi dai sperante foarte mari pentru ca si eu am aproximativ aceleasi mutatii ca si tine...
multa sanatate si fericire iti doresc alaturi de mica ta minune...

P.S.:eu sunt noua pe aici si nu iti stiu povestea...cand ai putin timp poate reusesti sa scrii cateva cuvinte...fac foarte bine la moral...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Bigsister sa fiti sanatosi si sa aveti parte nuai de bucurii!
Te mai asteptam cu un sfat si o vb buna!

MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viotimis spune:

Bigsister1, felicitari pentru Andrei !

sa creasca mare si sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viotimis spune:

danylini, unde esti ? ce mai faci ?

balanta_tm cam rar in ultimul timp ... cand pleci in concediu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

vio, mai am doar cateva saptamani pana la vacanta.
bigsister, felicitari pt bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

angelica28, sa nu-ti mai fie frica de injectiile in burta, cu menopurul faci antrenament pt clexanul de care nu te vei desparti vreo 10 luni
vali... de "pana la urma"imi e teama
adica... suntem cumva la faza aia, in care te consolezi cu "mai rau de atata chiar nu se poate ... we reach the bottom
balanta_tm, fiecare pierdere te schimba... pana in strafundul sufletului. si mie nu imi place in ce m-a transformat ultima pierdere.
sper sa am rabdarea necesara sa ma recompun.
dar decat sa povestim dinastea, mai bine spune-mi pe unde te duci in concediu
QiaoBing, tare explicita ai fost la explicatiile despre injectare mai ales faza cu "nu inchizi ochii"" e super tare si la subiect
Bigsister1 felicitari pentru fecior. convinge-l cumva sa pape si direct de la san promite-i ceva cadou pt majorat, poate-l indulcesti cu promisiunile

in alta ordine de idei am fost sa vad puiutii cockerului cel mare 5 mogaldete (cel mai mic scor pana acum, am mai avut 2 monte, prima cu 11 si a 2-a cu 8 mogaldete)puiutii au dat azi prima oara (la 3 saptamani) de papica pe langa lapticul de mamica. nu va dati seama cat de mult te poate binedispune smotocirea in grup a puiutilor asa mititei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

alla, merg departe, in Sudul Caraibelor.
Abia astept, de o perioada incoace, mintea mea e cu sorcova intr-acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Felicitari, Bigsister!!!!! Frumos nume are baietelul tau... si stiu eu de ce spun asta! Sa fie sanatos si norocos!
Cum reusesti sa mulgi atata lapte, ca eu nu am fost in stare mai mult de 10 ml o data????!!! Felicitari si pt ambitie, eu nu as fi putut, recunosc.

Astazi am implinit si noi 6 saptamani, oficial am incheiat perioada de lauzie, neoficial o incheiasem de cand am iesit din maternitate si am inceput sa car diverse "chestii": bagaje, copii, carucior.
Ieri am fost la control si eu si bebelina, suntem bine amandoua. Am facut eco la sold, revenim pe la 3-4 luni, momentan nu sunt probleme. Sambata mergem la Brasov la recoltat sange fiindca mai are urme de icter inca, asa ca il intepam si pe baiat cu ocazia asta fiindca pe anul asta nu i-am facut inca analizele de rutina. Va fi crunt, dar la sfarsit mergem in Poiana si poate uitam de "necaz".
Va pupam si va multumim pt gandurile bune.
PS: Ce de nume noi sunt pe aici... pe de-o parte e rau ca sunt atatea cazuri de trombofilie, pe de alta parte e bine ca medicii incep sa se gandeasca la asta, si astfel vor fi din ce in ce mai multe mamici fericite. Lupta e mai usoara cand stii cine iti este adversarul.

http://salveazavieti.ro/858/doneaza.html

Mergi la inceput