Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 58-

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Am uitat 2 chestiuni:
1.Denisa, multumesc pt actualizare, am adaugat si eu niste detalii!
2. Fetelor din Bucuresti, ma ajutati si pe mine cu ceva? Vreau sa trimit niste flori doamnelor de la Fundeni, dar nu stiu cum sa fac. Stiti voi vreo florarie care se ocupa cu asa ceva? Eventual eu pot trimite uneia dintre voi banuti intr-un cont, si cand merge la Fundeni sa duca 2 buchete frumoase doamnei U si doamnei Viorica din partea mea. Ma tot gandesc cum sa fac, am cautat pe net dar firmele care se ocupa cu buchete online au niste scoruri de groaza, si nici nu sunt sigura ca vor livra ceva de calitate. Astept ideile voastre! Multumesc anticipat

http://salveazavieti.ro/858/doneaza.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bigsister1 spune:

floaredemac - eu nu am nascut in Ro ci in Belgia si aici in perioada de spitalizare, alaptatul e incurajat f mult. Sunt persoane specializate care se ocupa numai de asta si cum al meu prunc nu voia sa suga mi-au facut stimulare manuala apoi din a 3-a zi am inceput sa folosesc pompa de san. Pot sa spun ca acum am ajuns la apr 600-700ml/zi ceea ce mi se pare enorm. Incerc sa-l mai pun si la san dar e f puturos si nu vrea de loc sa suga. Sper sa rezist 6 luni in ritmul asta, e greu dar stiu ca asa e cel mai bine pentru el. Oricum nu am renuntat la speranta ca intr-o zi o sa inceapa sa suga de la san, incerc in continuare. Sa-ti traiasca copilasii si sa-ti aduca numai bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viotimis spune:

balanta_tm

o sa fie de vis acest concediu ... te vei intoarce cu "bateriile" incarcate si poate reusiti sa veniti cu un BB de acolo !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna3 spune:

Fetelor,
prezenta mutatie heterozigota MTHFR A1298C si a anticuagulantul lupic presupune tratamen cu anticuagulant doar in sarcina sau si inainte?? Din ce am citi nu e prea grav .. nu??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

floricica acum cativa ani o colega primea flori de la prietenul ei care era in Cluj si buchetele aratau super. cred insa ca il rupea in buzunar. a meritat insa, s-au casatorit
eu nu stiu acum cand fac urmatoarea vizita la Fundeni, dar daca nu rezolvi pana atunci, te ajut eu cu cea mai mare placere. sa trimiti si o poza cu bebelina, sa o adauge la colectia de copii Clexane
donna daca sarcina o obtii printr-o procedura de reproducere asistata, anticoagulantul se incepe (in general) odata cu stimularea.

Eu am fost asta seara la Albu si ma paste un FIV cu stimulare la doze maxime, ca sa fortam ovarele sa dea tot ce pot, pe urma ne rugam sa obtinem 4-5 embrioni de calitate pe care sa-i plantam (0 sanse sa mai am si de congelat) si ca macar unul sa se agate si sa reziste 9 luni. perspectivele avand in vedere ca sunt "baba" nu sunt prea roz, dar macar incercam si varianta asta. acum ma apuc de calculele sa vad cand putem sa demaram proiectul asta (suntem cam "vlaguiti" dupa FIV)

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

vio, concediul o sa fie frumos, dar cu bebe nu cred sa venim de acolo, ca am mai fost intr-o vacanta similara la finele lui 2010 si ne-am intors tot 2. Eu nu cred ca avem alta sansa decat prin FIV.

Mai fetelor, dar de anna_leah27, mai stie cineva ceva? Ca n-a mai postat de o groaza de timp.

Vreau sa le cer scuze fetelor care au devenit recent mamici (floaredemac, bigsister, etc), fiindca eu efectiv sar postarile lor; avand in vedere pierderea mea, nu am puterea sa citesc despre bebelusi, alaptat si altele. De fapt, incep sa citesc mesajele, si cand vad detaliile mai sus mentionate, imi dau seama ca imi face rau si ma opresc din citit postarea respectiva.
Nu se pune problema ca v-as ignora, insa pur si simplu inca nu pot sa citesc despre asa ceva (m-a certat cineva pe PM ca ignor anumite postari, de asta m-am justificat aici)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Neata!
Aseara am facut prima injectie cu menopur ,a fost groaznic pina am prins curaj sa imi las sora sa ma injecteze(este asistenta)dar in cele din urma am reusit sa o fac si nu a fost dureroasa putin cind a bagat acul ,se pare ca fica mea a fost mai mare ......va multumesc pt detali si pt suport!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

buna fetelor, am si eu nevoie iar de un sfat.

vreau sa fac si eu o eco la cineva care stie despre trombofilie, IR-uri etc.

am incercat la Albu, dar e plecat din tara la inc lui iulie cand am eu nevoie de eco asta.

ar mai fi cineva care lucreaza cu dr Uscatescu? sau care stie despre ce e vb in propozitie?

merci

21+ cu

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyrem spune:

Hai ca am mai primit un rezultat prost pe lange cele 3 mutatii acum am Ac Anti-Cardiolipinici IgG POZITIV (18.4). E de rau?

Vreau sa fiu mamica si asta ma face sa pot muta muntii din loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Adyrem, ce mutatii mai ai in rest? Poate iti treci la semnatura mutatiile.
Pup fetele!

Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
pentru

Mergi la inceput