Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 58-

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

neata fetel
eu tot am prb cu netul, asa ca incerc sa ma misc repede pana nu cade iar
angelica si eu am facut aceesi schema de stimulare pt IA. menopurul nici nu il simti, clexanul ustura putin la injectare.
sfaturi pt injectiile cu menopur, eu pana m-am luminat m-am cam chinuit, macar sa o iei pe scurtatura.
iti cumperi seringi de insulina (sunt f ieftine) si din cele cu ac normal. fiola o verifici s nu ai ser si in partea de sus. cand o rupi pui degetul mare pe bulina albastra, altfel nu se rupe bine.
cu seringa cu ac normal tragi serul (eu m-am chinuit de mi-au iesit ochii cu cea de insulina), pe urma intepi in doza cu pulbere si injectezi serul. am remarcat ca nu trebui sa o agiti, ca se dizolva singura. eu am agitat-o si a facut spuma de care nu mai scapam. dupa ce tragi in seringa serul mixat, schimbi acul cu cel de la seringa de insulina, ochesti in locusor in burtica, tii pliul si infigi (nu inchizi ochii ). daca esti rapida, intra usor, daca ti-e mila si o faci cu incetinitorul trebuie sa impingi ceva mai tare ca sa treci de primul strat (cam jumatate de ac) pe urma merge usor. injectezi intr-un ritm nic prea-prea nici foarte-foarte, scoti acul si tii putin apasat, nu freci. la Clexane la fel. iti tin pumnii !!!

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

adyrem in loc de Elevit mai bine iei Femibion1, care contine metafolin = acid folic mai usor de asimilat. poti sa il intrebi pe Albu, o sa iti zica ca e ok
a cata spermograma e a sotului ? noua ne-au iesit anul trecut 2 normospermie si cu 2 saptamani inainte de IA teratozoospermie severa. a fost la androlog (Mihalca) si i-a zis ca poate varia in timp, i-a dat niste vitamine si la IA a avut dupa prelucrare 70 mil apti de treaba.

restul fetelor

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6

Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyrem spune:

[quote]citat din mesajul lui QiaoBing

adyrem in loc de Elevit mai bine iei Femibion1, care contine metafolin = acid folic mai usor de asimilat. poti sa il intrebi pe Albu, o sa iti zica ca e ok
a cata spermograma e a sotului ? noua ne-au iesit anul trecut 2 normospermie si cu 2 saptamani inainte de IA teratozoospermie severa. a fost la androlog (Mihalca) si i-a zis ca poate varia in timp, i-a dat niste vitamine si la IA a avut dupa prelucrare 70 mil apti de treaba.

Cred ca asta este a 6 sau a 7 in doi ani de zile. Pana la spermograma de la Medlife aveam diagnosticul de astenozoospermie, acum glumind, in loc de terato parca preferam asteno. Are 91% forme anormale, ma ingrozesc cand ma gandesc.

Vreau sa fiu mamica si asta ma face sa pot muta muntii din loc.

Mergi la inceput

adyrem deci voi veniti din sensul celalalt. noua ne iesisera doar 14% forme normale. daca calculezi in milioane, tot iti ies cateva. noua de fapt ne trebuie unul mai fortos si inca cativa in echipa care sa pregateasca drumul. am aflat si eu la IA ca indivizii lucreaza in echipa. vin mai multi pe ovocit si il curata si unul reuseste sa intre.
o sa faceti fiv cu isci ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmen_ch_12

Denisa, daca sunt 3 heterozigote e musai sa fie de la acelasi parinte? Nu poate fi una de la un parinte si restul de la celalalt?
MTHFR A1298C heterozigot,mutatia V34L heterozigot, gena PAI-675 heterozigot, nicio sarcina, 3 IA nereusite, sotul- OATS

Poate fi una de la un parinte si doua de la celalalt, depinde cum joaca genetica X si O, in momentul in care culege de la ambi atunci "cica" este homozigot. Unul poate fi doar purtator si la unul se poate declansa in urma unor factori. Este complicat si laborios sa intelegem de ce la unul da si la unul nu.

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna,
Nu am mai intrat de ceva vreme pe forum......ma lupt cu greturile.....sper sa fie bine.
Vreau sa va intreb daca se poate gasi un Medyn undeva in Romania? Stiti ce provenienta are acest medicament? DR spune ca as putea inlocui cu Milgama N, stiti ceva despre asta?
Va doresc o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena74 spune:

Maria08,

ai PM

Eu am cumparat recent de pe site-ul www.mycare.de , nu trebuie sa trimiti reteta,platesti cu cardul online si primesti coletul la posta cam in 4-5 zile.

elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

elena74, ti-am trimis un mail acum cateva zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena74 spune:

Balanta ,

Aveam casuta plina si am sters multe mail-uri, s-ar putea sa-l fi sters din greseala.

Eu sant bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyrem spune:

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing

adyrem deci voi veniti din sensul celalalt. noua ne iesisera doar 14% forme normale. daca calculezi in milioane, tot iti ies cateva. noua de fapt ne trebuie unul mai fortos si inca cativa in echipa care sa pregateasca drumul. am aflat si eu la IA ca indivizii lucreaza in echipa. vin mai multi pe ovocit si il curata si unul reuseste sa intre.
o sa faceti fiv cu isci ?

Editez pentru ca acum am vazut in semnatura ta IA la Medlife, si presupun ca mergi la Albu.

Eu zic ca mai mult ca sigur va fi FIV cu ICSI. Dr Albu a spus inca de la prima intalnire ca asta ar fi solutia cea mai sigura in cazul nostru, pentru ca si cu diagnosticul de asteno nu eram un caz stralucit. Tu la ce doctor mergi? Ce parere aveti despre dl doctor? Pana acum am fost doar la doua consultatii la dansul si mi s-a parut un doctor foarte bine pus la punct si foarte omenos, rabdator si niciodata nu m-a dat afara din cabinet. Fata de doctorii de la noi sau fata de dl dr Tutunaru, care era la usa cu mana pe clanta inainte sa-mi trag chilotii pe mine. Mie mi-a lasat impresia unui foarte bun profesionist.

Vreau sa fiu mamica si asta ma face sa pot muta muntii din loc.

Mergi la inceput