Strugurasi de Sept -Oct 2011 (61)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alayna
LCa tot vorbeati aici de momentul nasterii ,eu vreau 100 % sotul sa ma insoteasca ,mai ales ca sunt singura aici si probabil o sa trec prin dureri insuportabile,doar el ma poate calma si face sa ma simt bine,ma alinta tot timpul,ma incurajeaza,ma pupa,are o grija enorm de mare de mine si orice s-ar intampla vreau sa fie cu mine .
Si e tatal copilului,vreau sa simta si el emotii ,nu numai eu sa trecem impreuna prin clipe pe care ni le vom aminti toata viata

Alayna ... aceeasi parere o am si eu.

Imi pare rau ca te supara hemoroizii, poate saptamana asta libera cu multa odihna te va ajuta sa scapi de probleme.

Apropo ... tu ti-ai ales spitalul si moasa ?
Eu acum imi caut ...si vad ca e cam tarziu.

+23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

La chilotii de bumbac ca a bunicii am trecut si eu de la inceputul sarcinii ,ginecologul lua foc cand vedea ca port bikini si m-a determinat sa renunt la ei ca sunt ffffffff periculosi si o sa vin plangand la el cu infectii in timpul sarcinii ,apoi mi-a explicat el de aceste scurgeri albicioase ,ca e bine sa fie bumbac ,nu sintetic sau dantela etc etc

Pantaloni stramti nu port,mi-am cumparat de gravide si sunt ok,pe scaun nu stau absolut deloc,ma misc continuu.....nu stiu ce sa zic. Bine ca se calmeaza zona respectiva ,sper sa plece de tot

21+

Se pare ca va fi

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

la multi ani Lore sa ai o zii super rasfatata!

la mare? e exagerat de cald...apa inca nu e calda, aseara am fost dupa 6 si inca ne topeam sub palmieri. In dupamasa asta ne-am duce cu costume de baie si ochelari de scafandru

E ok la mare insarcinata, cu exceptie orelor periculoase, trebuie bauta apa sufi, si protejat tot corpul cu crema, nu de alta dar taman arsurile de piele ne lipsesc acum, la cat ma invart eu noapte-an pat

Aseara am cazut in butoi, nu de alta dar am descoperit ca simptomele mele coresun alergiei: nas infundat, treziri matinale, ochi impaienjaniti, stranuturi la greu eu n-am fost alergica niciodata la nimic, tocmai acum?? si cel mai rau e ca nu se dam cam nimic in sarcina...si mai rau e ca de vreo 2 zile iar am greturi

Ma duc sa inventez ceva pt pranz:am luat mazare ecologica, piept de curcan si credca le imbat cu ceva smantana...vreo idee?
18+

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Dbunny multumesc.

Lori 26+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefy13
Apropo ... tu ti-ai ales spitalul si moasa ?
Eu acum imi caut ...si vad ca e cam tarziu.

+23

Inca nuuuuuuuu nici una ,nici alta
Cursurile pe care ni le va da Hebamme se vor plati,nu ? Eu am cautat Hebamme in zona mea ,i-am citit CV-ul ,toata pagina acolo si avea niste preturi cam piperate. Acum nu mai conteaza,de-as gasi una ,cica va fi de mare ajutor pe perioada sarcinii si dupa.

Sunt in ceata,dar parca imi e si lene sa caut si sa ma interesez

Dbunny,mazare cu carnita suna bineeeee.....eu ieri am facut mazare cu sos de rosii,multa ceapa , orez si am avut niste somon file si l-am facut pane .
Mazare cu smantana nu am papat niciodata ...suna interesant

21+

Se pare ca va fi

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Eu am avut suport din asta dar nu l-am putut folosi la inceput ca era bebe prea moale si suportul prea inclinat. La inceput m-am descurcat super tinandu-l de sub cap. Abia dupa ce s-a mai intarit coloana si s-a facut si el mai greu l-am putut pune in suport.

bujo mami de Filip si 25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gertruda32 spune:

Buna fetelor, n-am mai intrat de ceva timp pe forum pt ca am fost mai mult plecata.
Nu vin cu vesti f bune pt ca azi dimineata am avut o usoara sangerare, (de culoare rosu aprins), care m-a cam dat peste cap.Mi-am sunat dr. si o sa merg diseara sa ma vada. A avut cineva asa ceva pana acum? Sunt f ingrijorata!!!

Lore, LA MULTI ANI!!!Sa fiti sanatoase amandoua si sa ai o sarcina usoara cu un final fericit!!! Bafta la eco, sa ne dai vesti bune !!!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

gertruda.. poate ai placenta joasa? pe mine dr m-a prevenit ca daca nu urca placanta incepand cu trim 2 voi sangera,,insa nu trebuie sa ma panichez.. oricum va fi bine

atoshik .. asta sa fie www.okazii.ro/catalog/53958031/adaptor-cadita.html" target="_blank"> suport ? ar fi la 1/2 din pret..

25+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alayna
Inca nuuuuuuuu nici una ,nici alta
Cursurile pe care ni le va da Hebamme se vor plati,nu ? Eu am cautat Hebamme in zona mea ,i-am citit CV-ul ,toata pagina acolo si avea niste preturi cam piperate. Acum nu mai conteaza,de-as gasi una ,cica va fi de mare ajutor pe perioada sarcinii si dupa.

Sunt in ceata,dar parca imi e si lene sa caut si sa ma interesez

Se vor plati ...dar vor fi decontate de casa de sanatate.
Citisem ca cursurile ar costa 85€ pt mama si 50 e pt tata.
Oricum la spitalul la care vreau eu sa nasc ...pe site spune ca sa te inreg incepand cu sapt 32. Sper sa fie asa.

+23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

geturda, iti tin pumnii sa fie bine.
poate de la placenta, poate un pic mai mult efort.

sa ne spui ce-ti zice.

eu sunt lihnita de foame. nush ce am ca am mancat acum o ora cereale cu lapte....
mi-am pus acum la cuptor o painica ciabata taiata pe jumate.
le-am uns cu unt si deasupra am presarat branza feta faramitata si ceapa verde tocata marunt.
deci inventie, da? :D

astept sa vad ce-o iesi si dupa ce mananc ma apus sa fac ardei si dovlecei umpluti.
miam

21+ cu

zebraroz.ro

Mergi la inceput