Strugurasi de Sept -Oct 2011 (61)
Raspunsuri - Pagina 8
athosik spune:
Nu-mi iese .... eu vroiam sa ascund ... de ce nu imi iese
25+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui athosik Seidana : uite aici un model de cadita [url=http://www.bebestore.ro/sanatate-si-ingrijire/cadita-bebe/cadita-baie-bebelus-cu-orificiu-de-evacuare-primii-pasi.html]cadita[/url] si suport pentru cadita [url=http://www.bebestore.ro/sanatate-si-ingrijire/cadita-bebe/reductor-cada-prosop-bertoni.html]suport[/url] 25+ cu robert-mihai Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!! |
nu e llinkul ascuns ca ai uitat de ""
25+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
athosik spune:
Seidana : www.bebestore.ro/sanatate-si-ingrijire/cadita-bebe/suport-pentru-baita-copilului-taf-li-inglesina.html" target="_blank">suport
26+ cu robert-mihai
athosik spune:
DA .... mi-am dat seama .... MULTUMESC!!!!
26+ cu robert-mihai
alayna spune:
Lore,La Multi ANi iti doresc numai bine,sanatate maxima si o bebelina cat mai mancacioasa si frumoasa
Vad ca va distrati,ba pe la plaja,ba plimbari prin parc,bravo voua ...asa da !
Eu am o saptamana libera ,mi-a fost un pic rau si sunt tare obosita . Abia astept sa intru in prenatal ,nu mai am rabdare !
De cand am ramas insarcinata ,am observat ca mi-au aparut niste alunite ciudate pe corp ,mai ales pe gat ,pe sani,sub sani si pe burtica. Sunt ca varful unui ac ,subtiri si mici ,maronii deschise ,iar in unele zone cele maronii inchise care aveam pe corp s-au inmultit .Ma sperie ,nu-mi plac cum arata si nu stiu ce sa fac !!!! Or fi periculoase ????
Cum dau din una in alta,de vreo 3 zile m-au necajit 2 hemoroizi,abia reuseam sa stau pe scaun iar noaptea ma ustura si zbacnea acolo de credeam ca mor. Constipata nu am fost absolut deloc ,cereale mananc zilnic,apa beau destula,condimentat nu mananc niciodata,nici macar piper in mancare ,miscarea nu lipseste din programul meu zilnic,oare de la ce-o fi aparut???
La farmacie nu au avut ce sa-mi dea si totusi mi-a recomandat Bephanten ,m-a mai calmat si parca incepe sa se retraga incet .
Ca tot vorbeati aici de momentul nasterii ,eu vreau 100 % sotul sa ma insoteasca ,mai ales ca sunt singura aici si probabil o sa trec prin dureri insuportabile,doar el ma poate calma si face sa ma simt bine,ma alinta tot timpul,ma incurajeaza,ma pupa,are o grija enorm de mare de mine si orice s-ar intampla vreau sa fie cu mine .
Si e tatal copilului,vreau sa simta si el emotii ,nu numai eu sa trecem impreuna prin clipe pe care ni le vom aminti toata viata
21+
Se pare ca va fi
:)
seidana spune:
citat din mesajul lui athosik DA .... mi-am dat seama .... MULTUMESC!!!! 26+ cu robert-mihai Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!! |
f fain athosik.. oare insa ii chiar util? adik o sa il putem folosi de la inceput?
25+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
alayna spune:
citat din mesajul lui athosik Seidana : www.bebestore.ro/sanatate-si-ingrijire/cadita-bebe/suport-pentru-baita-copilului-taf-li-inglesina.html" target="_blank">suport 26+ cu robert-mihai Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!! |
Foarte interesanta cadita ,am vazut si eu ceva de genul asta intr-un catalog si ma gandeam sa o cumpar cand ma voi apuca de cumparaturi peste 2 luni. Pana in luna 7 eu nu cumpar nimic,nici macar un ciorapel.Am inceput sa strang banuti sa nu fiu stresata atunci ca nu-mi ajung ,acum fac compartii intre modele,preturi etc
De la cate saptamani sau luni se poate folosi oare aceasta cadita ? Stiu ca la nou nascut se face baie zilnic ,imi spunea o moasa ,ma gandesc ca la bebe de 1-2 saptamani nu-l putem spala intr-o astefel de cadita ,nu ? Sau......nu ma pricep !
21+
Se pare ca va fi
:)
athosik spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui seidana
f fain athosik.. oare insa ii chiar util? adik o sa il putem folosi de la inceput? 25+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
Teoretic DA!!!!Chiar si practic ... Prietena mea care a nascut in 29 aprilie exact asa are(ca ultimul) si este minunat pentru k nu aluneca bebele deloc si nu trebuie sa ai grija capusorului!!!! Deci ...
26+ cu robert-mihai
loredanar spune:
De cand am ramas insarcinata ,am observat ca mi-au aparut niste alunite ciudate pe corp ,mai ales pe gat ,pe sani,sub sani si pe burtica. Sunt ca varful unui ac ,subtiri si mici ,maronii deschise ,iar in unele zone cele maronii inchise care aveam pe corp s-au inmultit .Ma sperie ,nu-mi plac cum arata si nu stiu ce sa fac !!!! Or fi periculoase ???? Cum dau din una in alta,de vreo 3 zile m-au necajit 2 hemoroizi,abia reuseam sa stau pe scaun iar noaptea ma ustura si zbacnea acolo de credeam ca mor. Constipata nu am fost absolut deloc ,cereale mananc zilnic,apa beau destula,condimentat nu mananc niciodata,nici macar piper in mancare ,miscarea nu lipseste din programul meu zilnic,oare de la ce-o fi aparut??? La farmacie nu au avut ce sa-mi dea si totusi mi-a recomandat Bephanten ,m-a mai calmat si parca incepe sa se retraga incet . |
In privinta alunitelor am citit pe net ca ar fi frecventa inmultirea acestor pe timpul sarcinii .... dar cred ca cea mai bine e sa intrebi un medic daca e intr-adevar normal si nepericulos.
Iar cu hemoroizii........ uh te compatimesc. Si pe mine m-au necajit vreo doua saptamani dar mi-au trecut de la sine. Personal am observat ca mai mult decat alimentatia, statul pe scaun si hainele incomode - bikini si pantaloni stramti influenteaza agravarea hemoroizilor. Asa ca eu prefer acum inesteticii chiloti clasici de bumbac ca a lu bunica ....... :)
Lori 26+ fericita cu Mara