Strugurasi de Sept -Oct 2011 (61)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

am citit si eu din urma dar n-am retinut mai nimic decat de ziua lui Lore si de mare :D

Lore, la multi ani!!!!

la mare merg si eu in weekend. aici in Anglia. oricum nu e de plaja pe aici, dar prob e ca ziceau acu o sapt ca o sa fie temp de 20 de grade si m-am uitat ieri si au schimbat :(( 15grade si vant

21+ cu

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Eu nu ma risc sa cumpar ceva fara sa vad. Stiu prietene care au luat teapa fie la material, fie la marime, ca sunt croiuri diferite. O teapa mare a luat cineva de la Quelle.

bujo mami de Filip si 25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

sunt de acord cu bujo in ce priveste caditza.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MARINAENACHE spune:

fetelor dati.mi si mie linkul pt yahoo sa va vad si eu

18+ Unde.s 2 puterea creste 18.oct.2011
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

eu am luat ca aveau haine de la mother care, gap etc la preturi bune.
mi-au venit pantalonii de la mother care dar sunt mari asa, nu stiu, pica aiurea rau. aia de la gap nu mi-au venit deloc :))
o bluza in poza parea fainuta si cand a venit zici ca-i pijama...
of...
sa vedem restul comenziilor ca am mai comandat de la next niste haine si niste chestii de pe amazon.
tricoul ala care vi l=am aratat zilele trecute nu mai imi vine ca cica nu mai au in stoc si au uitat sa updateze

21+ cu

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

La Multi Ani Loredanar !

In legatura cu nasterea ... sotul o sa fie cu mine, mai ales ca aici e permis. Noi suntem singuri aici si ne avem doar unul pe altul .... daca el nu o sa fie langa mine atunci o sa ma simt nasol. Iar pe de alta parte, lasa sa vada si el ca nu e asa simplu sa nasti.

Am fost aseara la film-Piratii din Caraibe- 3D si am fost de 3 ori la baie si nu am baut decat 2 guri de apa plata .... va dati seama cum o fi azi ca deja am infulecat 4 felii de pepene rosu?

+23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Am intrat pe yahoo group cu danabalic....rog un moderator sa-mi faca si mie intrarea.
Intre timp mi-am schimbat si semnatura,de maine intru in 23.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

vorbaretele, unde sunteti toate? cred ca la plaja....

Zubi, mami25+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

eu sunt aici ma dau pe net.. comand sac de dormit si citesc ce face bebe la 25-26 s... e mare are intr 850-1000 g...

Bujo multumesc de sfaturi.. deci o sa iau cadita simpla si eventual un buretel de sustinere... multumesc mamici pt ca ne "educati"

25+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Seidana : uite aici un model de cadita [url=http://www.bebestore.ro/sanatate-si-ingrijire/cadita-bebe/cadita-baie-bebelus-cu-orificiu-de-evacuare-primii-pasi.html]cadita[/url] si suport pentru cadita [url=http://www.bebestore.ro/sanatate-si-ingrijire/cadita-bebe/reductor-cada-prosop-bertoni.html]suport[/url]

25+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput