Strugurasi de Sept -Oct 2011 (61)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

May ,ce ma bucur ca poti papa si ai pofte ! Saracuta de tine cat te-ai mai chinuit la inceput ,nu puteai sa papi nimic si acum ptiu ptiu sa nu fie de deochi
Pofta buna !

21+

Se pare ca va fi

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

gertruda.. poate ai placenta joasa? pe mine dr m-a prevenit ca daca nu urca placanta incepand cu trim 2 voi sangera,,insa nu trebuie sa ma panichez.. oricum va fi bine

atoshik .. asta sa fie www.okazii.ro/catalog/53958031/adaptor-cadita.html" target="_blank"> suport ? ar fi la 1/2 din pret..

25+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Da si acesta este suport ... nici nu stii ce sa alegi ... sunt pline toate site-urile ... doar k difera foarte mult forma,dimensiunea,culoarea....
Nici nu stii ce sa alegi!!

26+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

merci, alayna
si eu ma bucur si drept urmare gatesc o data la doua zile de se inchina si sotul :)) am pofta numai de mancare buna, sanatoasa, gatita n casa.
din pacate de la 6 seara fac foamea ca am greturi, iar daca mananc sau beau apa vars toata noaptea.
daca nu bag nimic in gura dupa 6 scap doar cu senzatia de greata si cu ameteala :)
le pacalesc

21+ cu

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gertruda32 spune:

Mersi fetelor pt. incurajari.
Referitor la meniul de azi, eu vreau sa fac spanac cu oua.De cateva zile m-a luat o pofta...

Fetelor din Buc, ati fost sau vreti sa mergeti la cursuri prenatale?
Vreau sa fac impreuna cu sotul pt ca suntem la primul bebe si nu prea stim prea bine cu ce se mananca rolul de parinti, nu vrem sa fim luati prea tare prin surprindere
Imi poate recomanda cineva niste cursuri bune?

22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Citat:
citat din mesajul lui gertruda32

Buna fetelor, n-am mai intrat de ceva timp pe forum pt ca am fost mai mult plecata.
Nu vin cu vesti f bune pt ca azi dimineata am avut o usoara sangerare, (de culoare rosu aprins), care m-a cam dat peste cap.Mi-am sunat dr. si o sa merg diseara sa ma vada. A avut cineva asa ceva pana acum? Sunt f ingrijorata!!!

Lore, LA MULTI ANI!!!Sa fiti sanatoase amandoua si sa ai o sarcina usoara cu un final fericit!!! Bafta la eco, sa ne dai vesti bune !!!

22+

multumesc pentru urari si iti tin pumnii sa fie totul bine cu in privinta sangerarii. eu nu am avut asa ceva, insa din cate am mai auzit exista sangerari cu cauze tratabile, sau chiar inofensive pt bebe. doctorul iti va spune exact cauza ei.

Lori 26+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Salutare!
Sunt si eu pe aici, va citesc cand pot, dar cu scrisul e mai greu...
Felicitari mamicilor care au aflat ce se ascunde in burtica. Vad ca se inmulteste numarul baietilor. Sunt si eu curioasa cum o sa fie cu pereche, caci nu ma prea vad mama de baiat, dupa primul copil fata, dar m-au asigurat multe mamici ca e f frumos sa ai pereche.

In rest suntem cat de cat bine, Bia are o tuse urata, a trasnpirat rau si a batut-o vantul, sau o fi luat viroza lu taica-su, nush exact, cert e ca tuseste sec de mama focului. Am mai iesit si azi afara, si tot cu stari din alea nasoale am fost. Vara asta o sa imi fie f greu, se vede, ca nu suport defel caldura

lore LA MULTI ANI!!!!

jade cum mai esti?

de si21+

bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darisa spune:

hello fetele!

ieri am apucat sa va citesc dar nu am apucat sa scriu nimik.

loredanar: La multi ani! Sa fii sanatoasa si iubita alaturi de familia ta!
alayna: si mie mi-au aparut in prima sarcina foarte multe alunite, atat de multe incat pur si simplu m-am speriat, se pare ca in timpul sarcinii se declanseaza un hormon care duce la aparitia lor. Mi-a explicat socrul meu( e medic dermatolog) in detaliu procedeul dar nu am retinut mare lucru. De aia nici nu-mi vine sa-mi pun poze cu burta goala pentru ca pur si simplu sunt invadata de ele (sunt si mari si maro). Nu ai ce le face, alunitele periculoase sunt cele care isi schimba aspectul, culoarea, sau dimensiunea.
seidana: misteaux gacii, iti sta f bine imbracata asa, parca nu te-ai ingrasat deloc, doar burtica.
referitor la vanita, sunt de acord cu fetele, si eu am avut o cadita simpla, si intr-adevar a fost foarte comoda. Pentru primele baite am gasit un suport mai special, de la chicco, era ca un fel de material umplut cu niste chestii... stiti jucariile acelea de plus care parca inauntru au niste bilute mici mici? Ceva de genul acela, si peste o husa. Era foarte moale, se adapta perfect la corpul copilului atata ca trebuia dupa fiecare baita sa agat chestia respectiva la uscat dar se usca repede.
zubi: tot am vrut sa te intreb reteta de humus, te rog cand ai timp sa mi-o zici, am mancat la cineva de cateva ori si mi-a placut f mult.
stefy: pe mine m-au ajutat mult cursurile prenatale, in special cele despre alaptat, se face mult tam tam in jurul nasterii dar nimeni nu iti zice cat de greu este apoi cu alaptatul. Asa ca mi-au prins super bine o gramada de sfaturi care le-am primit de acolo, eu am facut cursuri gratuite la Fundatia Provita.

Va pup

Enjoying my second journey

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

Lore la multi ani!! Si eu as vrea sa il lase pe sot langa mine. O sa vb eu cu domnu dr..
Va multumesc pt felicitari fetelor si elly pt reteta.. O sa o incerc sigur. Asa ma imbolnaviti cu marea.. noi nu ajungem anul asta...a fost cineva la cursuri Lamaze? As merge, dar dupa ce vb cu dr despre nastere.
Azi o pun pe mama sa imi faca ciorba de varza, ca si bunica mea,k imi e dor si pofta.

20+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

Lore la multi ani!! Si eu as vrea sa il lase pe sot langa mine. O sa vb eu cu domnu dr..
Va multumesc pt felicitari fetelor si elly pt reteta.. O sa o incerc sigur. Asa ma imbolnaviti cu marea.. noi nu ajungem anul asta...a fost cineva la cursuri Lamaze? As merge, dar dupa ce vb cu dr despre nastere.
Azi o pun pe mama sa imi faca ciorba de varza, ca si bunica mea,k imi e dor si pofta.

20+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

didiana, daca nu ajungem anul acesta la mare...mergem la anul sigur, sigur Un an trece repede

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 25+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput