Strugurasi de Sept -Oct 2011 (61)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

multumesc din nou pt urarile de la multi ani! :) ma scuzati ca nu multumesc la fiecare in parte dar sunteti multe ! :)))

Lori 26+ fericita cu Mara

Te iertam ... dar cu tortul si suculetzul cum ramane??????????

25+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Citat:

multumesc elly_b si tie pt urari.

fetelor, in discutia de dimineata cu prietena mea care mi-a dat vestea despre proaspata mamica, mi-a zis ca taticul in cauza a stat cu ea pe tot parcursul travaliuliui si al nasterii si ca i-a fost de mare ajutor, ca a fost minunat sa il aiba alaturi de ea, ca i-a usurat mult suferinta a pupat-o a dragostit-o a incurajat-o.
pana acum eu ma gandeam ca nu as vrea sa sta sotul langa mine ca nu vreau sa ma vada desfigurata, insangerata, indurerata, ca poate o sa ii raman in minte scene mai putin gratioase, etc........... dar acum cand mi-am imaginat pe acei doi proaspeti parinti trecand prin experienta nasterii impreuna, ma gandesc daca nu o sa ma simt singura si parasita in sala de nasteri, nevoita sa ma chinui singura fara sa imi spuna cineva o vorba de alint........

Loredana eu am mai scris despre subiectul asta.Am nascut prima data fara nimeni din familie langa mine si a fost groaznic.Iti trebuie cineva sa te incurajeze, sa-ti umezeasca buzele, sa te tina de vb. sa-ti maseze spatele.Si sa nu crezi ca sange, alea, alea le vezi in timpul travaliului..............ca ala e lung si dureros.Expulzia e rapida si nedureroasa in comparatie cu travaliul iar sotul poate sta la capul tau.............ca oricum n-are loc in fata de medic si moasa.
Acum ca am voie cu sotul nici nu concep altfel deact cu el langa mine.

24+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

ma scuzati vine tortuletul vine suculetul !!! :))

apropo de asta, eu sunt atat de tensionata si focusata pe ecografia de astazi incat nu m-am ocupat deloc de ziua mea... sper ca nu ma trezesc cu musafiri pt ca nu am nimic pregatit. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Citat:

ma scuzati vine tortuletul vine suculetul !!! :))

apropo de asta, eu sunt atat de tensionata si focusata pe ecografia de astazi incat nu m-am ocupat deloc de ziua mea... sper ca nu ma trezesc cu musafiri pt ca nu am nimic pregatit. :)

Multumesc frumos ... foarte bune ambele!!!!!
O sa te inteleaga toti dak nu ai nimic special pr3gatit ... e mai important ECO pentru bebelina!!!!

Sa vii cu vesti bune!!!

25+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camady

Citat:

multumesc elly_b si tie pt urari.

fetelor, in discutia de dimineata cu prietena mea care mi-a dat vestea despre proaspata mamica, mi-a zis ca taticul in cauza a stat cu ea pe tot parcursul travaliuliui si al nasterii si ca i-a fost de mare ajutor, ca a fost minunat sa il aiba alaturi de ea, ca i-a usurat mult suferinta a pupat-o a dragostit-o a incurajat-o.
pana acum eu ma gandeam ca nu as vrea sa sta sotul langa mine ca nu vreau sa ma vada desfigurata, insangerata, indurerata, ca poate o sa ii raman in minte scene mai putin gratioase, etc........... dar acum cand mi-am imaginat pe acei doi proaspeti parinti trecand prin experienta nasterii impreuna, ma gandesc daca nu o sa ma simt singura si parasita in sala de nasteri, nevoita sa ma chinui singura fara sa imi spuna cineva o vorba de alint........

Loredana eu am mai scris despre subiectul asta.Am nascut prima data fara nimeni din familie langa mine si a fost groaznic.Iti trebuie cineva sa te incurajeze, sa-ti umezeasca buzele, sa te tina de vb. sa-ti maseze spatele.Si sa nu crezi ca sange, alea, alea le vezi in timpul travaliului..............ca ala e lung si dureros.Expulzia e rapida si nedureroasa in comparatie cu travaliul iar sotul poate sta la capul tau.............ca oricum n-are loc in fata de medic si moasa.
Acum ca am voie cu sotul nici nu concep altfel deact cu el langa mine.

24+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

chiar sunt intr-o mare dilema.... m-a pus pe ganduri rau situatia asta... toata treaba e ca nici nu am dezbatut f mult subiectul asta insa sotul nu cred ca isi doreste asa mult sa asiste....... nu din lipsa de iubire, sau de implicare - e un om minunat care ar face orice pt noi. poate avem amandoi o imagine distorsionata (creata din filme) despre nastere.... si ne imaginam ca ar fi traumatizant...
acum nu stiu cum sa abordez subiectul ca nici el sa nu se simta obligat sa faca ceva impotriva vointei sale...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Astazi am auzit cea mai tare faza :o amica a facut testul pt toxo la un cabinet la inceputul sarcinii : IgG pozitiv , IgM negativ ; a repetat acum intr-un spital ...ambele negative...oare sa mai ai incredere in vreo analiza?!?!?!

Oana 22+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Astazi am auzit cea mai tare faza :o amica a facut testul pt toxo la un cabinet la inceputul sarcinii : IgG pozitiv , IgM negativ ; a repetat acum intr-un spital ...ambele negative...oare sa mai ai incredere in vreo analiza?!?!?!

Oana 22+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

mmmm nasoala situatie........ stiu ca exista chestia asta cu reactivii folositi la analizele de sange ... unuii mai bun altii mai putin buni - difera preturile, dar nu stiu zau o analiza de genul asta e f importanta - sa fie scumpa daca as trebuie, dar sa iasa rezultatul adevarat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Salutare fetele, eu as da orice sa fie sotul langa mine, dar voi fi singurik, la noi la maternitate nu-l lasa nici sa ma vada dupa operatie.

Seidana ma bucur ca ai inceput sa porti roz.

Legat de cadite, va sfatuiesc sa luati una cat mai simpla si cat mai mare. Aruncati banii inutil pe cele ochioase, cu forme ciudate. Cele rotunjite nu au stabilitate, nu sunt nici foarte adanci si o sa puteti spala copilul doar in prima luna cand nu se prea agita. Apoi o sa aveti toate sansele sa varsati cadita. Iar cele cu suport pe fund sunt si mai incomode. Nu poti manevra copilul nicicum, si trebuie sa-l intorci pe pe burtik sa-l poti spala. Plus ca e prea mic ca sa il lasati in suportul ala, trebuie sa-l tineti cu mana de sub cap fara sa fie prea ridicat. Alea merg eventual la copii de vreo 4 luni care sunt mai zdravanuti si prea grei ca sa-i mai tineti cu mana. Dar atunci puteti cumpara ulterior un suport, fara sa fie inclus in cadita. Eu am cumparat cea mai mare si mai simpla cadita, am dat 20 lei pe ea. Ca sa nu trebuiasca s-o schimb mai tarziu. Bineinteles, este alegerea voastra ce cumparati, dar voiam sa va expun niste dezavantaje.

bujo mami de Filip si 25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

neatza.
fetelor sa nu comandati nimic de pe siteul asta: www.affordablematernity.co.uk
ca am luat eu teapa.

hainele-s nashpa si mi-a venit si una lipsa.
le-am scris, sa vedem ce-mi raspund.
vreau sa le returnez pe toate.

of

21+ cu

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Loredanar , La multi ani!Sanatate,fericire, noroc si multe impliniri!Cel mai frumos cadou pentru azi sa vina din partea Marei,de la mine si o imbratisare!

Fetelor ,imi cer scuze ca intru asa rar dar acum sunt prinsa si eu cu invatatul si teme peste teme ,plus lucrarea de licenta de care sunt mandra fiindca am reusit sa o termin.

Pe picassa eu nu am reusit sa intru deoarece imi era expirat ceva certificat si aveam accesul blocat ,pe yahoo sunt ok si incerc sa intru sa va arat si eu burtica mea.

20+

Mergi la inceput